A pasikról.... Ez egy nehéz téma lesz amit még nagyon sokáig fogunk boncolgatni.

 

Életem során elég sok férfival találkoztam és sok korombeli nővel beszélgettem a témáról.

Azt kell, hogy mondjam minden nőnek és minden férfinek teljesen más a véleménye.

A problémák ott kezdődnek, hogy egy rohanó világban élünk ahol az első számú probléma a pénz illetve ahol nem ott a tisztelet illetve a bizalom hiányzik.

Azt mindenki tudja már, hogy a férfiak elnőiesedtek a nők pedig vezetők és domináns személyek lettek!

Ez sajnos nagyon nincs rendjén! Valahogyan meg kell találnunk az egyensúlyt a párkapcsolatunkban!

Több figyelmet kellene fordítanunk egymásra illetve sokkal több kommunikációra lenne szükség! Ezeknek a hiánya a férfiakat és a nőket is bizonytalanná és idegessé teszi!

A férfiaknak vissza kellene térni a dominanciához és nem kellene olyan elvárásokat támasztani a nők felé, hogy mindenki úgy nézzen ki mint a legújabb agyonretusált magazinban miközben a férfiak már egyre kevésbé figyelnek a saját külsejükre illetve a nők titkos vágyak kielégítésére!

Az elmúlt időszakban kihalt a romantika vége lett az udvarlás időszakának, manapság már minden az interneten és egy nap alatt lezajlik!

A férfiaknak több időt kellene szentelniük a nők megismerésére és sajnos be kellene fejezni a hazudozásokat. Az őszinteség mindig sokkal kifizetődőbb. Ne a szépség legyen az elsődleges szempont hanem a lelki harmónia és az egyetértés! Ehhez időre és bizalomra is szükség van! A férfiak nem bonyolultak csak meg kell tanulnunk egy kicsit odafigyelni rájuk és hagyni hogy a férfi megmaradjon mindig az a védelmező és okos partner akire felnézhetünk!

Tudom, hogy ez nem mindig megy egyszerűen de a reményt soha sem kell feladni meg kell adni az esélyt a férfiaknak hogy férfinak érezhessék magukat a nő mellett amennyiben ez lehetséges!

A férfiaknak is van még mit tanulniuk nagyon elkényelmesedtek és sok mindenbe már nem fektetnek annyi energiát mint régen. Időt kell adni nekik, hogy megtalálják Önmagukat a nőknek pedig türelmesebbeknek kellene lenniük.

Amit a legfontosabb a nyugalom és a kommunikáció! Amennyiben a férfi nem nyitott és idővel sem értékeli azt a harmóniát amit egy nő tud adni abban az esetben sajnos nincs esély a legjobb békében elválni egymástól.

A férfiak sosem fogják a nőknek bevallani, hogy hibáztak és elnézést sem fognak kérni de attól még egy csokor rózsa vagy egy doboz finom csoki , egy apróság sokszor többet el tud mondani minden szónál!

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!