„Ó, aki ilyen gyönyörű, azon biztos fürtökben lógnak a pasik, biztos alig győzöl válogatni közöttük!” Ezeket a százszor hallott mondatokat a szép nő legtöbbször azokon az estéken idézi fel, amikor egyedül üldögél az ágyán, azon elmélkedve, hogy miért pont neki nincs senkije. Pedig talán csak oda kellene mennie a tükörhöz, belenézni, és máris megkapná a választ…

 

 

szepseg taszit 01

Kép: imagenesmy.com

 

Kiskorunktól kezdve azzal találkozunk, hogy egy nőnél a jó külső valuta, amit előnyökre lehet váltani a szakmai életünkben, a barátságok terén, amikor előrébb szeretnénk kerülni a sorban egy üzletben, mindenhol. Nem véletlen az sem, hogy nagyüzemben zajlik a munka a szépségszalonokban, fényesebb, szebb színű, hosszabb, dúsabb haj, szép, sima arcbőr, ápolt, trendi színű körmök a cél, igyekszünk minél jobban kinézni, mert ez az, ami manapság igazán számít. A csúnyácska irigyli az átlagost, az átlagos a csinoskát, a csinoska a jó nőt, a jó nő pedig a gyönyörű nőt, akik a külső szerint felosztott társadalom felső tízezrét képviselik.

 

Húzódik itt egy határ és nem csak azért, mert óriási a különbség egy valóban a természet által szépre formázott arc és alak, eredendő elegancia és valamiféle királynői megjelenés és a közt, amikor egy átlagos adottságú nő addig dolgoztat profikkal és dolgozik maga is a külsején, hogy átkerül a figyelemfelkeltő, illetve mutatós kategóriába. A különbség ott éleződik ki legjobban, hogy az igazi szépségek már nem feltétlenül tartoznak az előnyöket élvezők táborába. Az valahogy még magától értetődőnek is tűnik, hogy a többi nőből irigységet, féltékenységet és ezek által sokszor gonosz és kirekesztő viselkedést váltanak ki a rendkívüli szépségek, de az ember azt hinné, hogy a mérleg másik oldalán a férfiak tömegének feltétlen rajongása áll, és így összességében mégiscsak megéri a dolog.

 

szepseg taszit 02

 

Na, ez az, ami abszolút téves feltételezés, pontosabban van benne valami, csak azok az idők már elmúltak. Nem is olyan régen még tényleg olyanok voltak a férfiak, hogy egy nő minél szebb volt, annál inkább motiválta őket arra, hogy leszólítsák és elhívják randevúra. Ma már egy olyan nő, aki nem csak egy szilikon cici, vagy száj miatt feltűnő jelenség, az ülhet otthon egyedül hetekig, mert senki nem fogja elvinni sehova. Mondhatnánk, hogy a kutya sem néz rá, de ez nem igaz, a gyönyörű nőket persze, hogy megbámulják a pasik, mint egy szobrot vagy egy festményt, de a 99%-uk nem érzi magát elégnek ahhoz, hogy meg is szólítsa a nőt. A férfiak ma már biztosra mennek, legszívesebben ahhoz a csinos nőhöz mennek oda, akinek az arcára van írva, hogy nem túl bonyolult eset és nagy valószínűséggel nem is fogja elutasítani őket.

 

szepseg taszit 03

 

Elég sokat elmond ez a jelenség arról, hogy a férfiak hogyan vélekednek manapság saját magukról… Hogy annyi önbizalmuk sincs, hogy egy szép, nekik nagyon tetsző nő megszerzésének esélyéről is inkább lemondanak, mint hogy egy akár kedvesen megfogalmazott elutasításban legyen részük! Persze ott vannak azok az alfahímek, akik általában csak horizontális tevékenységekre keresnek alkalmi partnernőket, jóképűek, jómódúak, sikeresek a munkában és a lányoknál is, általában ők azok, akik elég magabiztosak ahhoz, hogy egy igazán szép nőnél is kezdeményezzenek.

 

Velük persze hosszú távon nem sokra megy az ember lánya, így marad a kérdés, hogy ha mindenki másnál próbálkoznak a normális, megbízható férfiak, akik közül sokaknak komoly szándékai vannak, akkor miért csak tőlem nem akar senki semmit, maximum egy egyéjszakás kalandot? Ilyen gondolatok, kérdések közt telnek a gyönyörű nő magányos estéi egy üveg bor fölött, miközben mindenki azt hiszi, hogy éppen az udvarlónak jelentkező pasik közül válogat hosszú órákon át. A valóság teljesen más, de ez nem az ő hibája, annál inkább a férfiaké, akik egyre gyávábbakká válnak.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Lehet, hogy plasztikcica vagyok, de nekem is van szívem!

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!