Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az igazi gentlemenek már kihaltak, akár csak a dinoszauruszok. Pedig ha tágra nyílt szemekkel járunk a világban, akkor hamar észre lehet venni őket és feleszmélünk, hogy igenis szép számmal képviseltetik magukat. Ideje más szemmel tekinteni a környezetre, mert bizony ott vannak körülöttünk!

gentlemen 02

Forrás: www.wendyspeaks.com

1. Figyelmes
A tökéletes pasi minden helyzetben előre köszön. Alap az életében a nők iránti tisztelet és udvariasság. Ha nem is ismered, a mosoly akkor is ott van az arcán, ha a szemedbe néz és így enged előre, hogy felszállj a buszra. Kinyitja neked az ajtót bármelyik intézményben vagy is és tartja a liftet, amíg odaérsz. Segít a csomagjaid cipelésében és megkérdezi, hogy tehet e érted még valamit ezen kívül.

2. Dicsér
Észreveszi, hogy voltál fodrásznál és megemlíti mennyire jól áll neked az új frizura. Szóvá teszi, hogy ma is fantasztikusan nézel ki ebben a ruhában, nagyon megy a szemed színéhez és elmondja, hogy milyen csinos vagy.

3. Kedves és megértő
Vannak pillanatok, amikor nem éppen úgy mennek a dolgok a napi rutinban, ahogyan azt előre elképzelted, ő akkor is meghallgat, ha kicsit paprikásabb is a hangulatod. Képes megnyugtatni, szépen formálja a szavakat, ettől meglágyul a szíved. Még azokon a bizonyos nehezebb napokon is számíthatsz rá, ha egy kis lelki támaszra van szükséged, vagy egyszerűen csak érzékenyebb vagy valami miatt.

4. Ad magára
Külseje lehengerel. Tiszta kezei és körmei, ápolt megjelenése, valamint rendezett hajviselete képes megindítani benned egy komolyabb vonzalmat. Nincs olyan szakálla, mint Gandalfnak, de egy kis borosta igazán szexivé tudja varázsolni őt.

5. Nem felejti el a jeles napokat
Legyen szó születésnapról, névnapról, vagy bármilyen évfordulóról, nem kell őt rá emlékeztetni, azonnal képben van az adott dolog iránt. Tudja, hogy neked ez fontos, ezért már előre rákészül az eseményre, hogy örömet és meglepetést okozzon neked.

6. Hűséges
Azért van veled, mert azt a nőt látta meg benned, akinek valóban lehozná a csillagokat a helyéről, ha éppen arra vágysz. Mivel mindent megkap tőled, nem kacsingat más nők felé, számára a hűség egy alap pillér.

gentlemen 01

Forrás: https://primetravel.com

7. Rád figyel szex közben is
Egyszerre gyengéd és határozott. Tudja, hogy mi jó neked és nem csak magára gondol. Fontos számára, hogy eljutasson a csúcsra és lássa az arcodon a tökéletes kielégülés okozta boldogságot, miközben a mellkasán pihegsz.

8. A jég hátán is megél
Nem ismeri azt a szót, hogy probléma, hiszen minden adott helyzetre megoldást talál. Tudja mi az a fúró és kalapács, ezáltal lakájos otthont tud varázsolni. Kreatív és mindig olyan ötletekkel rukkol elő, amire soha nem gondoltál volna.

9. Tud főzni
A vajas kenyér és a tükörtojás repertoárján kívül képes összedobni bármikor egy kiadós és tartalmas vacsorát. Mindegy, hogy leves, pörkölt, vagy frissensült, ő ezt bármikor képes prezentálni, hiszen egy férfi egyik legnagyobb értéke, hogy jól tud főzni és rutinos a konyhában.

10. Családcentrikus
Nem riasztja vissza a házasság körüli gondolat és szeret a gyerekekkel közös programot csinálni. Ez megbízhatóságra és felelősségtudatra utal, ami ismét egy nagy érték egy férfi tulajdonságai között. Ha ilyet találsz ne szalaszd el, komoly mérföldkő lehet az életedben ennek a típusnak a megtapasztalása.

11. Segítőkész és kényeztet
Nem várja el, hogy te vidd a hátadon a háztartást. Képes megfogni a felmosórongyot, bevásárolni és bármibe is fogsz, megkérdezi, hogy segíthet e neked. Szívesen veszi le rólad a terhet, amit egy esti kényeztető masszázzsal tesz teljessé, vagy illatos habfürdőt készít neked, hogy kedved szerint lazulj, ha éppen arra vágysz.

12. Romantikus
Nem blama, hogy rózsával térjen haza hozzád. Szívesen gyújt gyertyát a vacsora mellé, elvisz egy tóparthoz, ahol a lemenő nap narancssárga sugarai megcsillannak a víz felszínén és úgy súgja a füledbe, hogy szeretlek. Egyértelműen és őszintén fejezi ki érzéseit neked, ami után úgy érzed magad, mintha te lennél az iniciálé a kalendáriumban a romantika és a szerelem szavaknál.

Minden esetben a nő választ, ezért vedd észre a férfiben rejlő értékeket! Ha a felsorolt pontok közül már magadénak tudhatod legalább a felét, akkor igen jó esélyeid vannak egy tökéletes és harmonikus kapcsolathoz, majd azt veszed észre, hogy ez folyamatosan bővül az adott partnereddel. Te választasz. Vedd észre és élj boldogan!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!