A pasik hisztisek. Sajnos ezen már nem tudunk változtatni, de kezelni tudjuk a problémát!

 

Nem csak a kapcsolatunkban lévő férfiakra gondolok hanem a velünk egy irodában egy cégnél illetve üzleti partnereinkre is gondolok.

A férfiak félnek alapvetően az intelligens -esetenként sexy- vezetőktől illetve munkatársaiktól vagy feletteseiktől.

A férfi nem lehet férfi a munkahelyén könnyedén elveszíthet egy üzleti pályázatot vagy egy megbízást egy határozott nővel szemben. Ez a mai világban már teljesen normális viszont teljes mértékben nyomot hagy a férfiak viselkedésén.

Munka után fáradtak, nincs kedvük semmilyen romantikus programhoz vagy egy mozihoz szó szerint hisztiznek. Egész nap az elnyomott fél szerepét töltik be a munkahelyükön meg kell alázkodjanak ezért estére elfogy az energiájuk így otthon illetve a kapcsolatukban vezetik le ezt a feszültséget az úgynevezett " hiszti-vel"!!!

Ebben az időpontban már elegük van az elnyomott és vesztes szerepből ezért a magánéletükben szeretnének revansot venni illetve érzékeltetni, hogy Ők tényleg igazi férfiak!!

Itt kezdődnek a viták és a kötöszködések. Semmi sem elég jó és semmi sem a kedvükre való. Ilyenkor csak azt a nőt tudják elviselni aki hangtalanul és csöndben tűri minden megmozdulásukat és hagyja hogy a " hiszti" roham véget érjen.

Ilyenkor nem tanácsos vitákba bocsátkozni velük hagyni kell, hogy kiadják magukból a feszültséget hiszen egyetlen esélyük, hogy férfinak érezhessék magukat egy kis időre!

Természetesen mindennek van határa és ha úgy érezzük ez már túl sok legjobb ha az aznapi randit elhalasszuk vagy ha már a férjünkről van szó bevonulunk egy pohár borral a hálószobánkba a kedvenc filmünket megnézni és átadni magunkat a nyugalom érzésének - hisz ezt most épp a férfitől- nem várhatjuk el.

Pin It
 
 
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!