Van egy barátom, hívjuk mondjuk Karesznek. Nagyon jóvágású fickó, amolyan hölgyek kedvence.  Nemrég nagyon kifakadt. Épp a sokadik randevúja után. Szerinte nagy gond van a nők gondolkozásával, azzal kezdve, hogy azt hiszik, a férfiaknak milyen könnyű, a nőknek pedig milyen nehéz!

 

 

 

nehez ma a pasiknak 01

kép: pinterest.com

 

Nagyon unom, hogy minden nő azt szajkózza, hogy a pasiknak olyan könnyű! Ha jól néz ki vagy ha van pénze, pikk-pakk talál magának nőt, akár ágymelegítőnek, akár hosszú távra tervez vele. De még a csúnya meg szegény pasinak is sokkal jobb, mint a nőknek. Rántanak magukon kettőt és már boldogok is, mert hát a férfinak úgyis csak ennyi kell.

 

Még a nők mondják, hogy a férfiak tele vannak sztereotípiákkal és elmaradottak. A feleséget, a tenyészkancát, a szolgát látjuk bennük és el akarjuk nyomni őket, mert hogy rettegünk tőlük. Félünk az erős nőktől, a feministáktól. De különben is, sokunk már nem is pasi, mert elnőiesedtünk. Na, és ha így van, arról ki tehet? Hát a nők!

 

Ha ezt akarják, lehet ám sárral dobálózni. Kezdjük azzal, hogy a nők manapság tengernyi elvárással vannak felénk. Az egyik kategória azt kívánja, hogy legyünk férfiasak, erősek, védelmezzük őket, imádjuk a romantikát, napestig beszélgessünk, játsszuk el a hős lovagot, fogadjunk örök hűséget, érte, a házasságért és a családért dobogjon a szívünk. Szex közben meg kb. sírjuk el magunkat a gyönyörtől.

 

A másik kategóriába pedig azok tartoznak, akik elvárják, hogy legyen pénzünk vagy legalábbis három diplománk. Legyünk igazi kulturált úriemberek, de hagyjuk őket azt csinálni, amit akarnak. Ne legyenek elvárásaink. Ez a legyünk erős, kemény pasik, de közben hagyjuk, hogy ők hordják a nadrágot, mert a feministáknak ma ilyen izgalmas, összeegyeztethetetlen elvárásaiknak vannak. Ez az ágyban legyünk macsók úgy, hogy közben ők vannak felettünk.

 

nehez ma a pasiknak 02

 

Na, és akkor a lényeg: tele vannak elvárásokkal. A filmekből, a könyvekből vagy éppen a női motivátoroknak köszönhetően kilométeres listájuk van arról, milyennek kell lennie a pasiknak. Márpedig az ember egy normális, intelligens nőre vágyik, akkor át kell küzdenie magát az elvárások tengerén, különben a plasztikcicák maradnak meg a pasilopó ribik, akiknek semmi sem számít és uborkalé van a fejükben. Lehet, hogy tetszetősek, de téves dolog azt hinni, hogy ők kellenek a férfiaknak. Mint ahogy az is tévhit, hogy csak a szex életet minket. Könyörgöm, mi is egy okos, normális nőre vágyunk, nem egy gubibabára.

 

Szóval, legyünk férfiasak és erősek, de közben intézzük úgy, hogy ők meg szabadnak érezhessék magukat meg királynőnek. De valójában, ha túl erősek vagyunk, akkor elnyomjuk őket, ha túl gyengék, akkor puhapöcsűek. Ha túl sok szexet akarunk, szexmániás disznók vagyunk, ha keveset, akkor gond van velünk vagy megcsaljuk őket. Hogyha mindent megadok neki, akkor azzal jön, hogy nem kell őt megvenni, hagyjam érvényesülni. Amennyiben meg ráhagyom, akkor meg egy bunkó paraszt vagyok. Márpedig ilyen hibákba gyakran beleesünk és éppen azért, mert sokan próbálunk odafigyelni a nők igényeire, de a kutyafáját, nem vagy gondolatolvasók! A nők meg néha a véleményükkel együtt napról-napra változnak. De miért van mindez? Mert a nők mindent túlagyalnak. Ez a nagy különbség közöttünk. Igyekszünk kevesebb elvárást támasztani a nők felé és nem kombinálunk, nem pörögjük túl a dolgokat.

 

A nők bele sem gondolnak abba, milyen nehéz manapság egy férfinak. Mi ugyanúgy versenyt futunk az idővel. Folyamatosan dolgozni kell nekünk is a testünkön, ha nem akarunk harmincas éveink közepére úgy kinézni, mint Al Bundy. Oda kell figyelni arra, mit eszünk, mennyit sportolunk. Nekünk is fontos, hogy sikeresnek érezzük magunkat, keményen dolgozunk is azért, hogy meglegyen a kocsi, a lakás és minden, amit szeretnénk. A vágyott partnerről nem is beszélve. Aki a legjobban megnehezíti a helyzetünket. Oké, hogy a pasiknak akármikor lehet gyereke, és sokunk csak szeretne házasságot, családot és nem hatvanéves korunkban. Tehát, kijárjuk az iskolát vagy felépítünk egy karriert mondjuk harmincas éveink közepére – addig próbáljuk kiélni magunkat a csajok terén vagy a haverokkal a bulizás kapcsán - és akkor közben vagy utána leljük meg álmaink asszonyát, akivel előbb jó volna kettesben lenni, élni, utazni és csak utána alapítani a családot. A gyereket is addig kellene felnevelni, amíg tudunk vele focizni, nem hetvenévesen, amikor már ha lehajolok, úgy maradok. Úgyhogy jó lenne, ha a nők tudomásul vennék, hogy a pasik órája is ketyeg.

 

nehez ma a pasiknak 03

 

Meg is kell említsem, hogy rengeteg önbizalomhiányos pasi van. A nők miatt. Mivel a nők elfelejtik, hogy ők is képesek összetörni a másik szívét vagy megcsalni. A nők beszólásai sem kellemesek, mikor azzal jönnek, hogy egy férfi b*zis, férfiatlan. Akár csak azért, mert piros pólót vett fel, vagy mert befestette a haját. A nők is „nagylelkűen” osztogatják az önbizalomromboló megjegyzéseket.

Az meg nem könnyíti meg a dolgunkat, hogy a nők egy része gyűlöl bennünket vagy pocskondiáznak, mindennel elégedetlennek és iszonytató mennyiségű elvárást támasztanak felénk. És mit kapunk cserébe? Van, aki azt mondja mindent, hogy az a nő, akinek teljesül az összes vágya az mindent meg is ad a pasijának. Ja, csak kár ez a gyakorlatban ritkán van így. A nők szeretik azt hinni, hogy ők mindenben tökéletesek és mindig a férfival van a baj.

 

A másik fele meg úgy van vele, nekik nem kell semmit nyújtaniuk, ez egy egyoldalú üzlet. A pasi örülhet, hogyha leáll vele.

Nyugodtan elhihetik a hölgyek, hogy ugyanolyan nehéz esetek, mint mi. Nem mondom, sok normális nő van, akikre mondjuk nem igazak az előbbi sorok, de kevesen vannak. Talán annyira, mint a normális pasik. Jó volna, ha sikerülne egymásra találniuk. Vagy ha többiek adnának le az elvárásaikból és nyitottabbak, elfogadóbbak, alkalmazkodóbbak lennének. Nem mindig azt néznék, hogy ők nyerjenek, az legyen, amit ők akarnak. Tudatni akartam a nőkkel, hogy a pasilét sem mindig fenékig tejfel.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Így fest a 21. században a férfi – Egy modern pasi leírása következik

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!