Honnan tudhatod, hogy egy férfi igazán szeret? Onnan, hogy nem fél kimutatni, sem pedig kimondani az érzéseit. Az első helyet foglalod el az életében, és nem ott kullogsz valahol a többiek mögött. Egy ilyen férfi felemel, nem pedig elrejt. Nem próbál lekicsinyíteni, lebecsülni, hanem tisztában van értékeiddel és el is ismeri őket.

 

 

elso vagy 01

 

képek: unsplash

 

Ha a férfi igazán, őszintén szeret, akkor úgy fog kezelni téged, mint a legdrágább kincsét. Tisztelettel bánik veled és nagy becsben tart. Mindezt nem titokban teszi, mint egy titkos hódoló, hanem felvállalja irántad való érzéseit önmaga előtt, és számodra, de még a környezete számára is nyilvánvalóvá teszi.

 

Nem szégyell sem téged, sem pedig az érzéseit. Boldog, mert te vagy neki és nem kívánja véka alá rejteni az érzéseit. Nem fogja megjátszani magát, hogy neki a szerelem, a kapcsolat, mit sem jelent és előbbre való a karrier, a pénz, a kocsi, a foci, a buli vagy a haverok. Nem fog a szemedbe mosolyogni, hogy a hátad mögött előadja a macsót, azt bizonygatva: Nem is olyan fontos a csajom. Csak ágymelegítő. Akkor koptatom le, amikor akarom.

 

Ha rálelt a személyedben az igazira, azt a tudtodra fogja adni. Sőt, az egész világnak. Szavakba önti, hogy mennyire szeret, mit jelentesz neki, de minimum kimutatni az érzéseit. Nem fél erőfeszítéseket tenni a boldogságodért, a bizalmadért, a szeretetedért. Őszintén vállalja előtted önmagát, az az érzéseit, a gondolatait, mert megtisztel téged velük. Tudja, hogy ez a kulcsa a kettőtök boldogságának, a kiegyensúlyozott kapcsolatnak, hogy nyílt kommunikációt folytat veled.

 

De miért olyan nehéz hinni a férfiaknak? Kattints ide és olvasd el az ezzel kapcsolatos cikkünket!

 

elso vagy 02

 

Értékes vagy számára. Ezért nem hazudik. Nem ígérget, nem játszmázik, nem vár át és nem bántalmazza sem a testedet, sem pedig a lelkedet. Az első helyre tett az életében, ezért mindent el fog követni azért, hogy ott is maradj és sokáig tündökölj. Nem csal meg és nem követ el olyan tetteket, amelyekkel kockára teheti kapcsolatotokat. Ettől még nem fog görcsölni, nem válik papuccsá, egyszerűen intelligensen felmérte: ami fontos, azért tenni kell. Aki azt akarja, hogy a virág sokáig zöldelljen vagy virágozzon, az minden áldott nap gondoskodni fog róla.

 

De nem befektetésként tekint rád. Nem ravaszkodik, azt gondolva: Törődöm vele, ezért ő is gondoskodni fog rólam. Amíg én kedves vagyok vele, addig ő is megteszi, amit kérek. A cselekedetei önzetlenek, és az őszinte szeretetről tanúskodnak. Nincs ára a szeretetének, annak, hogy törődik veled és gondoskodik rólad. Azért teszi, mert számára ez természetes. Hogy is bánhatna másként azzal, akit megbecsül és szeret? Te nem a trófeája vagy, hanem az ékszere, a szívének birtokosa.

 

Éppen ezért figyel rád. A lelkedre, az igényeidre. Meghallgat téged, kíváncsi a véleményedre, arra, hogy éppen mi zajlódik benned. Nem a félelem vezérli és nem akar feltétlenül életed minden (korábbi) mozzanatáról tudni. De valóban szeretne ismerni és nem mellékes számára az, hogyan érzed magadat a mindennapokban és mellette. Olyannak fogad el, amilyen vagy. Nem becsül le és lát kevesebbnek, csak azért, hogy magát felemelhesse, de nem is fog irreálisan, rózsaszínködbe burkolni. Sem az elnyomás, sem a túlzott imádat nem jellemzi.

 

elso vagy 03

 

Mégis azt fogod érezni mellette: Különleges vagyok. Számítok neki. Értékel. Nem egy kaland vagyok neki. Sokra tart. Szeretve, tisztelve, megbecsülve érzem magam.

 

Ha ezeket gondolod vagy mondod, akkor tudhatod igazán: jó ember mellett vagy. Egy igazi férfi mellett, akinek az első vagy az életében. Nem opció, hanem az egyetlen. A szeretett, nagybetűs nő, akiért kész harcolni és tenni hosszú évek múltán is. Nem gondolkodik azon, hogyha nem jön össze, lesz másik. Bármi is történjék, nem futamodik meg. Nem tűnik el az első nehézségnél, nem hárít rád minden felelősséget. Nem akarja a saját igazát, véleményét, életfelfogását rád erőltetni. Mindenben osztozni kíván veled: a jóban és a rosszban, a szegénységben és a betegségben egyaránt.

 

Mivel ő téged akar. Büszkén és boldogan mutat be a családjának, a barátainak, felvállal a világhálón és mindenütt téged. Te vagy neki az első és legfontosabb az életében.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Nem létezik tökéletes időpont a szerelemre, ne is próbáld befolyásolni!

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!