Egy korábbi cikkben egy pasi megfogalmazta az érzéseit – férfitársai nevében is - azzal kapcsolatban, hogy eltűntek a normális nők. Csakhogy a nők is úgy érzik, hogy eltűntek a normális pasik. Mi történik itt? Hová lettek a „normálisak”? Kik maradtak itt?

 

 

 

normalis pasik 01

kép: msn.com

 

Már vagy nyolc éve keresem az igazit. Persze voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim és rengeteget ismerkedtem. Ezért állíthatom biztosra: eltűntek a normális a pasik. A többinek egyszerűen mindegyiknek van valami defektje, ami alapvetően nem lenne baj, hiszen mindenkinek van valami zizije. Minden összeszokás és elfogadás kérdése. De a pasiknál nem kis hibák merülnek fel, minthogy nem hajlandó házi munkát végezni vagy hirtelen felkapja a vizet.

 

Kezdjük ott: alig van Férfi. Hihetetlen, hogy az elmúlt években mennyire megváltoztak a pasik. Elnőiesedtek. Nemcsak külsőségek terén, hanem jellem szinten is. Természetesen ezt ránk, nőkre fogják, hogy mi kasztráltuk őket. Én ugyan egyetlen pasinak sem mondtam, hogy borotválja a lábát, húzzon pink pólót és picsogjon úgy, mint egy nő. Egyszerűen látom, hogy megtörténik a szerepcsere. Némelyik elvárja, hogy te fizess a randin vagy minimum a részedet, ami még hagyján. Sőt, elvárják, hogy a nő udvaroljon. Az eszem megáll! Még mi csípjük fel őket, mert hogy a pasik éppen eleget udvarolták már az évszázadok során, most a nőkön a sor. Hódítsuk meg ezeket a csajos pasikat, akik csak panaszkodni tudnak, és sokszor hisztisebbek, mint a nők. Ráadásul mindenre vágynak, de természetesen most már a nőknek kell lehozni nekik a csillagokat.

 

Haha, vicces, sokszor eddig is a nő tett le többet a kapcsolatba! Hiszen ott vannak az egyre elkényelmesedő férfiak. Igaz, ez főleg a fiatalabbakra jellemző, meg az elváltakra. Akik mindent a nő nyakába hárítanak, hogy már csak neki kell igyekeznie. A fiatalok alapból úgy vannak vele, hogy hulljon minden az ölükbe és semmit se kelljen érte tenniük.

 

normalis pasik 02

 

Egyre kevésbé hajlandóak pasik részt venni a párkapcsolatban. Romantika fúj, minőségi kommunikáció fúj. Tervek a jövőre nézve, fúj. Nem csodálom, hiszen nekik maguknak sincs sokszor jövőképük. Azt sem tudják, mihez kezdjenek magukkal. Dőljön a pénz, munka nélkül, legyen egy nő, aki főz, mos, takarít rájuk és ennyi. Ha nagyon muszáj, nevelheti a gyereket, de ne házasságban. Mivelhogy a „maradék”, nem foglalt pasi, rosszul van a házasság, az elköteleződés gondolatától, de a legtöbben a gyerektől is. Kitolnák ezt 40-50 éves korukra, mikorra kiélik magukat.

 

Na, de mi a kiélés nekik? Az egyiknek az, hogy szórja a magvait világban –  a szex szintén elvárás(!) náluk egy kapcsolatban – és képtelenek a hűségre egy bizonyos korig. Vagy: kiélésnek számít a heti kocsmalátogatások a haverokkal, esetleg az, hogy hosszú éveken át minden délután – hétvégén meg akár egész nap – a rohadt Xboxot nyúzza. Egyeseknél meg ez passzín kiélés: az anyjuk nyakán élnek 30-35 éves korukig, hogy utána szereznek egy feleségét és hogy az gondoskodjon róluk.

 

Tessék, ezekből lehet válogatni. Meg a bunkóktól, akik azt hiszik, hogy az első éjszakán szétnyitod nekik a lábadat. Aztán ott vannak azok, akik meg értelmi intelligenciából szenvednek hiányt, holott jól tudjuk, hogy a legtöbb nőnek fontos az intelligencia. Vagy a gazdag macsókból lehet szemezgetni, akik lóvét villantanak és azt hiszik, hasra vágod magadat előttük. A legtöbben átugranák az ismerkedést – pláne a kalandkeresők – és rögtön belecsapnának a lecsóba. Mindenki csak azt akarja tudni: mid van, mit adhatsz. Te viszont ne is várj tőlük semmit. Az egyiket tartsd el, mert ha már feminizmus, nesze tessék, dolgozz, legyél tökös és vegyél egyedül lakást kettőtöknek. A másik meg azt mondja eltart, te ne csinálj semmit, csak szülj három porontyot, maradj otthon velük és nyald ki a fenekét. Hiszen a kapcsolatról nem kell beszélni, csak csinálni.

 

normalis pasik 03

 

Kész. Éretlen, érzelmi intelligencia tekintetében a nullát súroló, előítéletekkel teli pasik maradtak. Tisztelet a kivételeknek, akikkel eddig még nem hozott össze a sors a legnagyobb bánatomra, csak foglaltakkal.

 

Tudom, hogy lesz olyan, aki azt mondja: nekem semmi sem jó és alapból ez a baj a nőkkel, hogy semmi és senki sem jó nekik, túl nagy elvárásaik vannak. De könyörögöm, az ilyen olvassa már vissza a fenti sorokat: mégis, kinek kellenek ezek a pasik? Legalább kapnának észbe, hogy valami nem stimmel velük és próbálnának változni. Ám sokuk még csak idáig sem jut el, mert azt hiszik, úgy tökéletesek, ahogy vannak és úgyis temérdek nő van, majd találnak maguknak valakit, akinek úgy jók, ahogy. Holott, ha törekedének a változásra, a fejlődésre, akár normális pasik is lehetnének! Mi próbáljuk őket motiválni, de aki azt hiszi úgy jó, ahogy van, azt nem lehet.

 

Csak alap dolgokat várunk. Olyanokat, amiket régen is megkaptak a nők. Amiknek egy érett, intelligens férfiban jelen kellene lenniük. Ráadásul, amiket elvárunk, ugyanazt meg is adjuk vagy kompenzáljuk. Nem a tökéletes férfit keressük, hanem A Férfit. A normálisat.

Linda történetét meséltük el.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Hová tűnt a nők önbecsülése? Mikor lett belőlük lábtörlő és szeretetkoldus?

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!