A sok csalódás miatt elkeseredve állapítod meg, hogy az igazi úriemberek, akikkel komoly és tartós kapcsolatot lehetne létesíteni, egyszerűen eltűntek a Föld színéről. Segítünk pár hasznos gondolattal, hogy észrevedd őket és megtaláld a boldogságot.

 

Kép: pixabay.com

 

 

Az ismeretség hátterében rejlő lehetőségek

Mindenki számára a társaság és az állandó közösség lehet a tartós kapcsolat megtalálásának a kulcsa. És itt nem egy időközönként összeröffenő baráti klubozásról van szó, sokkal inkább a mindennapi életünkben állandóan jelenlévő személyekről. Ugyanis a statisztikák is azt támasztják alá, hogy a munkahely a legideálisabb hely arra, hogy megtaláljuk azt a személyt, akivel életünk hátralévő részét együtt tölthetjük el (jó esetben). Ennek magyarázata végtelenül egyszerű, hiszen a munkahelyen sokkal több időben vagyunk jelen, mint otthon, azt is mondhatjuk tulajdonképpen, hogy csak aludni térünk haza. Ezért azokat a személyeket, akik körülvesznek minket tevékenységünk és mindennapi rutinunk során, hosszabb távon igen mélyen megismerhetjük. Mindent megtudhatunk róluk és idővel igen komolyan meg is nyílhatnak előttünk és fordítva, ami egy igen mély ismeretséget hagyhat maga után.

 

Tehát az a férfi és nő, akik huzamosabb ideig egy helyen és együtt dolgozik, azoknál sokkal nagyobb az esélye annak, hogy egy tartósabb kapcsolat kialakuljon. Ugyanis látják a másik élethelyzetét, jobban megismerik ezáltal még önmagukat is, hiszen a segítségnyújtás alap dolog jó esetben egy ilyen légkörben. Nyilván te is csak olyan tanácsot adsz másoknak, amit te is szeretnél kapni, ha szükséged van rá. Ha nem, akkor sürgősen gondolkozz el, hogy min kellene változtatnod!

 

Ennek értelmében a munkakapcsolatokból kiváló párkapcsolatok születhetnek, hiszen mélyebb ismeretség lévén könnyebben engedsz be valakit az életedbe, mintha a diszkóban szedted volna fel az illetőt.

Kép: pixabay.com

 

 

De akkor hol vannak az igazi férfiak?

Mindig is ott voltak a női szemek fátyolos tekintetei előtt. A fátyol pedig azért került oda, mert túl sok az elvárás egy férfival szemben. Hogy milyen legyen, hogy nézzen ki és milyen egyéb paramétereknek feleljen meg. Ezzel még nem is lenne probléma, hiszen az nagyon jó, ha pontosan tudod, hogy milyen párt szeretnél. Valami más van ennek hátterében, hiszen ellenkező esetben már boldogan élnél azzal a férfival, akit kigondoltál magadnak. Nagy valószínűség szerint a türelmetlenség miatt nem jelent még meg "A" férfi az életedben, ugyanis ha egy jelentkezőben hiányzott már egy is az elvárásaidból, akkor annak bizonyára nem is mondtál igent. Pedig jól lehet, hogy a türelem (ésszerű határok között persze) meghozta volna a kívánt eredményt, csak nem vártad ki, hogy megmutatkozzanak a jelentkező általad vágyott tulajdonságai.

 

Pedig már nem is Adoniszt keresed, sokkal inkább a belső értékeket. Ami jelentős akadály és kihívás is, hiszen a világ már a feje tetejére állt és talán te is egy kicsit agresszívabbá, férfiasabbá váltál, ahogyan a férfiak is kicsit  nőiessé lettek. És ez már klasszikus felállásnak számít 2017-ben, ahol a stressz mozgatja a világot. Ezért az említett türelem igazi kincs. Érdemes belőle táplálkozni, hogy általa beengedd a boldogságot az életedbe, egy hozzád hasonló típusú férfi képében. Mert amilyen te vagy, ugyanolyan férfit is fogsz majd magad mellett tudni. Ezzel azért nem árt tisztában lenni! Inkább számíts mindig a legjobbra és pozitívan állj a kérdéshez! Ezáltal esélyt adsz magadnak.

 

Kép: pixabay.com

 

 

Ezért csak egy mondat erejéig is fontos visszakanyarodni a belső értékekre, ugyanis azokkal is nagy gondok vannak, ha csak körbenézünk a világban. Tényleg csak egy dolgot gondolj végig! Te akarnál egy olyan embert magad mellé, amilyen te magad is vagy? Mert a tényezők, amik fel lettek vázolva, ugyanúgy igazak a férfiakra és a nőkre is egyaránt és hogy elkerüljük a fölösleges konfliktusokat, csak azt kell szem előtt tartani, hogy "én milyen ember vagyok?" Csak tedd fel magadnak a kérdést és így sokkal hamarabb is megkapod rá a választ, mintha a sült galambra várnál! Majd  hamar rá is jössz némi önismeret segítségével, hogy vannak még igazi férfiak!

 

Csak előbb teljesen zárd le a múltat!

Sokan ott buktok el, hogy egy rég elmúlt tapasztalatból merítve összehasonlítjátok a férfit egy lezárt dologgal. Vagyis egy általatok lezártnak hitt történettel, ugyanis ha megjelenik az összehasonlítás gondolata, akkor benned még mindig él az előző partner negatív élménye is. Lezáratlan múlttal pedig nem tudsz sikeres és tiszta jövőt elindítani.

Emellett pedig még az is ott van, hogy ha van öt elvárásod és abból csak három van jelen a férfiban, akkor az esélyét sem adod meg magadnak, hogy az idő és az összecsiszolódás ezt kiegyenlítse. Pedig érdemes lenne, mert nagy csoda van a türelem és az esély mögött. Élj vele! Újabb tapasztalatok mellett a hosszan tartó boldogság is a tied lehet, ha engedsz magadnak.

 

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!