Először is azt írnám le, hogy hol ne randizzatok vagy hol vannak azok a randihelyek amelyek eleve halálra vannak ítélve. Amikor ezeket a helyeket vagy kérdéseket halljátok egy férfitől azonnal meneküljetek!

1. Semmiképpen se randizz Fitness teremben. Fitness terembe általában edzeni járnak az emberek és nem ismerkedni kivétel az aki Önmagát szereti mutogatni. Aki ide hív randizni az igen felületes ember lehet.

IMG 7671

2. Mozi. Ide azok hívnak akik nem akarnak megismerni vagy nem igazán tudnak társalogni. Nagyon zárkózott emberek. Nem igazán ideális egy első randihoz ahol az lenne a cél, hogy megismerjétek egymást.

IMG 7670

3. Igyunk meg egy teát? Igyunk meg egy kávét? Ezeket a kérdéseket gyakran halljuk de ezek sem a tökéletes és érdeklődő férfi ismérvei.
Ha valaki tényleg meg akar ismerni nem egy kávéra vagy egy teára fog meghívni ami azt jelenti, hogy bármikor le tud lépni ha a beszélgetés vagy a randi esetleg nem úgy alakulna ahogy ő azt elképzelte.

IMG 7672

4. Gyere át hozzám nagyon elfoglalt vagyok megiszunk egy pohár bort és beszélgetünk.
Rosszabbik esetben azt kérdezi Ő átjöhet-e hozzád.

Azt hiszem ez igen egyértelmű de azért lefordítom. Le akar veled feküdni se idő se energiát nem akar fektetni a megismerésedbe és az időt és a pénzét sem akarja vesztegetni egyből a lényegre tér. A lényeg a szex!

IMG 7673

5. Amennyiben szerencséd van a férfi az első randira egy kellemes nem túl zsúfolt étterembe hív el. Ez lenne a tökéletes. Egy vacsora több óráig is eltarthat van idő egymás megismerésére és az étterem ( nem a Plázák ) a megfelelő hangulatot is biztosítja. Ez már fél siker mert azt jelenti érdekled és időt szakít az ismerkedésre.

IMG 7669

Ezek az alap helyek és alap kérdések amelyek a leggyakrabban előfordulnak a hétköznapi életben.
Most már te döntöd el kivel és hogyan szeretnél randizni ha vannak még Ötletek vagy tapasztalatok konkrét randikkal vagy helyszínekkel kapcsolatban kérem írjátok meg a szerkesztésünknek a legjobb történeteket megosszuk az olvasóinkkal.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!