Bálint szerint a nők kissé eltévelyedtek. Óriási káosz van a fejükben a valódi férfival kapcsolatban. A saját tapasztalatai, ismerkedései során jött rá arra, hogy a nők egy része irreális elvárást támaszt a pasik irányába, a másik részük meg férfigyűlölőkké váltak. Szerinte azok a férfiak, akikre a nők vágynak, nem haltak ki, csak egyszerűen átalakultak vagy bujdosnak. Az említett férfigyűlölők és a női szívtiprók miatt.

 

 

21 szazad ferfi 01

kép: flipboard.com

 

Először is, el kellene fogadniuk a hölgyeknek, hogy nem léteznek olyan pasik, akik a lányregények lapjain szerepelnek meg hollywoodi filmekben és a Grimm-mesékben. Engedjük el Herceget, meg Edwardot, de még Vasembert is és minden olyan férfit, akiről álmodozol. Éppen azért szerepelnek könyvekben meg filmekben, mert nem léteznek. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne léteznének a valóságban megközelítőleg hasonlatos – vagy még jobb - férfiak.

 

Hogy néz ki ma A férfi? A valódi? Az igazi? Úgy, hogy talán nem tökéletes a külseje. Ad magára, igyekszik, de nem biztos, hogy egy gazdag, öltönyös macsó. Ugyanis az a férfi, aki hiányt szenved valamiből, az mindig mással kompenzálja. Több szívvel, több kedvességgel. Tudd, hogy a mai férfi nem várja el tőled, hogy tökéletes legyél. Éppen azért, mert ő sem az. Tisztában van erényeivel és hibáival. Nem egy modellre, egy plasztikcicára van szüksége. Nem azt nézi meg rajtad először milyen melleid vannak és feneked. Azt figyeli, mit mondasz, hogyan szólalsz meg, milyen a kisugárzásod. Elmúltak azok az idők, mikor a férfinak csak a külső számított.

 

Jobban érdekli az, milyen értékrendszerrel bírsz. Nem a múltad érdekli, hogy kikkel voltál és hányszor. Őt a jelened érdekli, hogy ki vagy most. És ha meglátja benned a partnerét, akkor készen áll arra, hogy támogasson a jövőben is. Hiszen nem akar korlátozni a szabadságodban, nem állít neked szabályokat, nem támaszt elvárásokat. Nem baj, ha néha kicsit te is rumlis vagy, ha nem főzöl minden nap. Nem baj, ha házasságra meg gyerekre vágysz, de abba sem köt bele, ha még várnál ezekkel. Nem fog rohanni megcsalni, csak mert nem akarsz vele minden második nap ágyba bújni. Rugalmas és nyitott veled szemben.

 

21 szazad ferfi 02

 

És cserébe annyit kér, hogy te is légy vele ilyen. Ő elfogadja a kis úszógumijaidat a narancsbőrödet, ahogy azt is, ha péntekenként csajos napot tartasz a barátnőiddel. Szívesen meghallgatja a hibáival kapcsolatos meglátásaidat és ha tud, változtat is rajtuk. Ha pedig szombatonként szeretnél vele valahova elmenni, beszéld meg vele. Sőt, mindenről beszélj vele! Ugyanis a valódi férfi szeret és akar is kommunikálni, mert tudja, hogy az a kapcsolat motorja. Készen áll arra, hogy beszéljetek a problémákról, az érzéseitekről, mindenről, amiről csak szeretnél. Mivel tiszteletben tartja az igényeidet. Ezért kérnek ma annyit a férfiak, amennyit adnak. Vagyis tartsd tiszteletben te is az ő igényeit.

 

Ne legyen hiszti abból, ha heti egyszer elmegy a haverjaival sörözni. Ha hétvégén egy délután szeretne a gép előtt játszani. Ne várd tőle, hogy egy kigyúrt félisten legyen és hordja haza neked a milliókat. Csak értsd meg te is őt és a vágyait. A férfi is szeretetre, törődésre, megértésre vágyik. Arra, hogy meghallhassák. Arra, hogy olykor erős, védelmező párod legyen, máskor pedig az, akivel késő este lelkizel és kiöntheti neked a szíved. Ahogy te is szeretnél erős és büszke nő lenni előtte, máskor pedig a kicsi cicamicája, ami eldorombolja neki lelke apró rezdüléseit. Ez a férfi akkor boldog, ha önmaga lehet a jelenlétedben és ha te is az vagy mellette.

 

Ehhez pedig teljes őszinteségre van szükség, amit ő meg is ad. Elmondja neked is, ha zavarja valami, elégedetlen valamivel és azt, ami boldoggá teszi. Fogadd ezeket nyitottan. Ha még negatív kritikával is illet, nem azért teszi, mert gonosz és bántani akar. Hanem mert szeret. Jót akar neked és ez annak a jele, hogy önmaga mer lenni a jelenlétedben. Legyél te is önmagad és ne sértődj meg azon, amit mond. Ő sem fog majd, amikor te tárod elé a meglátásaidat.

 

21 szazad ferfi 03

 

Találkozzanak az útjaitok és kössetek kompromisszumokat.  Mivel ő a társad akar lenni. Nem az urad és parancsolód, sem az alárendelted. Egyenlő társad kíván lenni. Lehet, hogy most úgy érzed, a jelenlegi kedvesed nem ilyen vagy hogy az exeidre sem volt ez jellemző. Talán csak éretlenek. Érzelmileg fejletlenek. De csupán időre van szükségük. Légy türelmes a pároddal és a férfiakkal is. Sokan keresik önmagukat. Van, aki előbb válik igazi, érett férfivé, míg mások később.

 

És amit még tudnod kell: egy ilyen igazi, nagy betűs Férfi nemcsak a partnerét tartja tiszteletben, hanem minden más nőt is. Amíg ők is a párkeresés útját járják, ugyanúgy bánnak minden nővel. Nem használják ki és nem alázzák meg őket. Lehet, hogy néha túlságosan viccelődőnek tűnnek, már-már „bunkónak”, de ez csak humor. Igazából építeni akarja a nőt, akár azzal, hogy rámutat arra, nem kellene mindent annyira komolyan vennie, akár kedves és elismerő szavakkal teszi. A valódi Férfi nem növelni akarja a távolságot a nők és férfiak között, hanem próbálja azt lecsökkenteni. Hogy ne legyenek nő- és férfigyűlölők. Fogadd el, hogy a mai 21. századi férfinak ugyanolyan fontos a lelkiség, mint neked. Ugyanúgy törekszenek egy boldog és egészséges párkapcsolat kialakítására, akárcsak te. Fogadd el, hogy a férfiak megváltoztak.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Egyszerűen tapadnak az apucitestre a nők! Mit gondolsz, miért?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!