Ede külseje távol áll a tökéletestől. Szerinte. Nincsenek kockák a hasán, de egyéb testrészein sem igen lelhető fel: az izom. Van helyette némi testzsír, és nem kevés szőr. Abszolút jellegtelennek tartja magát, átlagos arcával együtt. Tisztában van azzal, hogy a legkevésbé sem ő a nők bálványa.

 

 

pasik szegyellik a testuket 01

Kép: twitter.com

 

Úgy gondolok magamra, mint egy macira. De csak azóta, mióta a voltbarátnőm kitalálta, hogy a külsőm egy medvére emlékezteti. Nagy vagyok, széles, tömör, szőrös, pocakos és még a hangom is mély. Édes kis medve vagyok. Remek. Lehetnék daliás herceg, erős lovag, de nem… egy medve vagyok.

 

Ami a szőrt illeti, nemcsak arról van szó, hogy enyhén szakállas vagyok, hanem pázsit borítja az egész testemet. Borzasztó. A legkevésbé sem hasonlítok az Axe meg a Nivea és a többi reklám férfi modelljeire. Bár nemrég egy-két női barátom, azzal próbált vigasztalni, hogy apuci testem van és erre gerjednek a nők. Csakhogy engem ez sem vigasztal.

 

Hiszen, amikor a tükörbe nézek, ugyanúgy a zsíros hájpacnit látom, fogyási csíkokkal az oldalán. Ugyanaz a nagy mamlasz köszön vissza, aki évek óta nem mutatta meg a felsőtestét, még a barátai előtt sem egy szűk kerti partin. Persze még mindig nem adták fel, hogy nyáron Velencei tóra hívjanak vagy a Balatonra. Jól tudják, hogy nem megyek el. Ha mégis, a parton gubbasztok. Felöltözve. Mert a jó Isten sem fog rábírni arra, hogy levetkőzzek. Eleget röhögtek már rajtam a nők, de még a férfitársak is, nem adok további lehetőséget arra, hogy nevetség tárgya legyek vagy hogy fintoroghassanak rám. Már a két kezemen sem tudnám megszámolni, hány nő szégyenített meg életem során és vágott olyan arcot, mintha én lennék a világ legundorítóbb embere. Főleg, mikor tini voltam, de még a húszas éveim elején is csesztettek a pattanásos képem miatt. Hála az égnek, legalább azoktól megszabadultam.

 

Mindenesetre hamar rájöttem, hogy egy bizonyos kategóriánál úgy sincs esélyem. A topmodell alkatú, gyönyörű, insta- meg facebookcicák rám se néznek. Vannak nők, akik soha nem fognak velem szóba állni. De talán jobb is.

 

pasik szegyellik a testuket 02

 

Ezért sem értettem soha azt, hogy miért hiszik a nők azt, hogy minden pasi csordultig van önbizalommal? Igen, én is ismerek olyat, aki még nálam is kevesebb előnyös tulajdonsággal bír. De mégis eljátssza, hogy mekkora király. Van, akinek csak egója van, másnak az egó mellé pénz is társult. Persze az utóbbinak ezáltal nő is jut. Tudják, hogy a nőcik csak a pénz miatt vannak velük. Ellenben soha nem vallanák be maguknak, de ismerem őket és jól tudom, hogy ugyanolyan csúnyának, visszataszítónak találják magukat, mint amilyen én vagyok. Azzal, hogy megjátsszák magukat, azt hiszik vonzóak lesznek, a magabiztosságuk, határozottságuk által, hogy lesz valamiféle kisugárzásuk. Csak így akarják önmaguk elől is elrejteni azt, hogy a lelkük sír, amiért egy ocsmány testbe van zárva.

 

Elismerem, sokat jelent, mikor éppen van barátnőm. Bár nem egyszer fordult elő, hogy meggyanúsítottam azzal: csak sajnálatból van velem. Hiába győzködtek, és mondták, hogy szeretik a macitestemet, hogy melegséget sugárzok, szeretnek hozzám bújni és hogy a medve mögött, egy csodás érző szívet találnak. Igen, elismerem, - a visszacsatolások alapján - hogy a belsőm talán olyan, amilyenre egy nő vágyhat. Humoros vagyok, érzékeny lélek, nem kapok sikítófrászt egy kis romantikától vagy a házi munkától, és nagyon szeretek beszélgetni is. De hiába, ha egyszer Isten egy troll testét adta nekem.

 

Mikor friss kapcsolatban vagyok és eljutunk arra a szintre, hogy ágyba bújunk, mindig úgy időzítem, hogy éjszaka, a sötétben történjen. Hogy ne mindjárt az első alkalommal ábránduljon ki belőlem. Éppen elég az, hogy rájön, szinte mindenütt puha vagyok, egy deka izom sincs rajtam. Ám nem azért, mert nem próbálkozom. Hetente egyszer, néha kétszer konditerembe járok és odafigyelek az étkezésemre. Igaz, konditeremből is a harmadik hely lett nyerő, mert az első két helyen állandóan szekíroztak a kigyúrt, tetovált rosszfiúk, akiknek persze minden ujjára jut egy nő.

 

pasik szegyellik a testuket 03

 

Viszont minden igyekezetem ellenére sem sikerül lefogynom vagy kigyúrnom magam annyira, mint szeretném, pedig a haverok révén már mindenféle csodaszert is megpróbáltam. Ebből a medvéből sosem lesz csődör, nemhogy herceg.

 

Valószínűleg azért, mert a családom is ilyen. Mind ilyen nagytestűek vagyunk. De ettől még ugyanúgy próbálkozom és nem adom fel. Ha nem is izompacsirta, meg mesebeli királyfi, de szeretnék egyszer végre igazán jól kinézni így harmincöt felé. Főleg, hogy mostanában azt veszem észre, hogy hullik a hajam. Na, még ez hiányozna, a legnagyobb félelem, hogy elveszítem a dús, fekete hajamat és kopasz leszek. Nem szégyellem, hogy orvoshoz rohantam vele és azóta mindenféle szirszart megeszek meg a fejemre kenek.

 

Úgyhogy ezért bosszant, mikor a nők azt hiszik, hogy a férfiak nem aggódnak azért, hogy néznek ki, mert úgyis minden ujjukra kapnak egy nőt. Azzal jönnek, hogy egy kevéssé szép nőnek milyen rossz és nem kell senkinek. Hogy nekik mennyi mindent kell megtenniük azért, hogy szépek legyenek. Na, akkor tessék felébredni, ugyanis pasik között is rengeteg önbizalomhiányos van és nem igaz, hogy mindig akad egy nő az ujjukra, mert könnyebb dolguk van. Elég legyen abból, hogy mindig csak a nők vannak rosszabb helyzetben!

 

Én pedig tudom, hogy nem kellene ennyire rágörcsölnöm, és biztos van a világban olyan, akinek én kellek majd engem fog szeretni. Csak győzzem kivárni, mire meglelem…

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Egyszerűen tapadnak az apucitestre a nők! Mit gondolsz, miért?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!