Ádámnak már van némi tapasztalata az egyéjszakás kalandok terén. Szerinte nagyon is működhet és úgy gondolja: teljesen normális. Nincs benne semmi kivetnivaló, bűnös dolog. Azok, akik rettentően felháborítónak, megvetendőnek tartják, talán segít ez a cikk megérteni azt, miért is van létjogosultsága az egyéjszakás kalandnak.

 

 

egyejszakas 01

kép: freepik

 

Természetesen nem mindenki ellenzi az egyéjszakás kalandokat. Vannak, akik bár nem élnek a lehetőséggel, de nem is ítélik el. Ám a legtöbb ember még mindig úgy tekintett a dologra, mintha ördögtől való lenne. Ugyanis sokak szemében természetellenes vagy visszataszító a csak szex. A hús a hússal történő találkozása. Márpedig valljuk be: erről szólnak az egyéjszakás kalandok.

 

Hiszen egyetlen éjszaka vagy pár óra alatt aligha ismerhetjük meg a másik személyiségét, szokásait, értékeit. Nincs elég idő arra, hogy alaposan elmélyüljünk a másik lelki világában. De ha az lenne a cél, nem is szexre, hanem randira adnánk a fejünket. Persze itt is akadnak ritka kivételek és hallani esetekről, mikor az egyéjszakás kalandból életre szóló szerelem lett.

 

Mindennek fényében felmerül a kérdés: bölcs döntés az egyéjszakás kaland? Amennyiben valaki szigorúan csak szexre vágyik, akkor igen. És mondani sem kell, de ez a másik fél vágya is. Ha ez nem jár megcsalással és az ember nem vár tőle egyebet, mint testi gyönyört és kielégülést, akkor miért ne? Viszont nem árt tisztázni, hogy erre sem képes minden férfi (sem pedig nő). Ugyanis sokak nem bírják elviselni a „lélektelen” kufircolást, hogy nincs jelen szerelem, csak szenvedély. Így csak alapos önismeret fényében érdemes belevágni annak, aki egyéjszakás kalandra vágyik. Amint már nem csak egy alkalomban gondolkodik az ember, az sérülést fog okozni.

 

egyejszakas 02

 

Tehát, ha ezekre odafigyel az ember, mit nyer vele? Pár kellemes órát vagy éjszakát. Főleg akkor, ha a partner is hozza a formáját és nem okoz csalódást. Szóval ideális esetben: pazar szexélményt kapunk. Méghozzá teljesen kötetlenül. Utána nem kell többé találkozni az illetővel, beszélni, jópofizini. Nincsenek felesleges beszélgetések az érzésekről meg a jövőről. Nem kell kielemezni a szitut. Sőt, egyeseket az is nyugtatja, hogy nem kell ilyenkor jól szerepelniük. Senkit sem kell meggyőzniük arról, mennyire jók az ágyban. Emiatt egy csomó feszültség lejön róluk. Nincs stressz, és egyszerűen csak önmagukat kell adniuk. Ha esetleg felsülnének, akkor mi van? Nekik jó volt, a nővel meg úgysem találkoznak többet.

 

Ezért szereti sok pasi az egyéjszakás kalandot, mert az végre csak róluk szól. Az ő vágyaikról, arról, hogy ők mit akarnak. Ugyanis rengeteg pasi épp ilyen alkalmakkor kapja meg azt, amire titokban annyira vágyik. Ilyenkor az emberek sokkal bevállalósabbak és nyitottabbak éppen azért, mert nem teszik kockára a kapcsolatukat és mert tudják: többet úgysem találkozunk.

 

egyejszakas 03

 

Nem kell a másik félre gondolniuk, aggódniuk érte. Amiatt is előnyös, mert egy kis szexért nem kell párkapcsolatot fenntartani, ami egyesek szemében időigényes, macerás, de legalábbis a jelenlegi érzelmi állapotukat vagy legalábbis helyzetüket tekintve: nem vágynak rá. Attól még, hogy valaki nem akar párkapcsolatot, miért ne kellene lemondania a szexről? Ezt a problémát orvosolja az egyéjszakás kaland. Így nem kell csalódniuk, sérülniük, energiát vagy időt feccölni egy kapcsolatba.

 

Akkor szokott ez bonyolulttá vagy kellemetlenné válni, ha az egyik fél igazából félrelép vagy beleszeret a másikba. De ez csak akkor történhet meg, ha alkalmi kapcsolatban vannak, ami már viszont nem szimpla egyéjszakás kaland. Ugyanakkor sosem lehet tudni, hogy mi sül ki az első alakalomból, csak miután már megtörtént. Éppen ezért kell előtte-utána tisztázni a helyzetet. Ennyit mindenki megérdemel, hogy tudja: ez csak egy alkalom (volt). Oké, hogy az illető hölgy nem a partnerünk, de attól még érző lélek és megérdemli az őszinteséget. Igazság szerint ezzel a saját helyzetünket is megkönnyítjük. Elvégre nekünk sem árt néha az alapos önvizsgálat és így azt is el lehet kerülni, hogy a nő többet várjon.

 

Úgyhogy nagyon is működhet az egyéjszakás kaland. Ám ehhez a férfinak fairnek kell lennie, gerincesnek és már a legelején közölnie a partnerrel, mik a szándékai. Állítom, így még nagyobb esélye is van ágyba bújnia valakivel, semmint hazugságok révén. Senki sem érdemli meg, hogy a szemébe hazudjanak, szerelemmel hitegessék másnap meg összetörjék a szívét. Akármilyen hihetetlen legyen, de vannak férfiak, akik megteszik ezt a kis gesztust és nem játszanak másokkal. Én magam is megteszem.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Miért nem kell a nő a pasinak szex után?

 

 

TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!