A férfiak azt hiszik, mi nők nem ismerjük őket. Pedig sokan állítják, hogy nagyon is. Én úgy gondolom, hogy az alapszemlélet, mint minden más, mára már megváltozott. A nők erősebbek lettek a férfiak gyengébbek. Hajszoljuk a kreált-celebek kamu életét és a pénz teljes vonzásában élünk.

 

 

elerhetetlen no 01

kép: unpslash.com

 

Így inkább azt kérdezném, hogy miért kell egy férfinak vagy egy nőnek elsősorban egy anyagilag stabil partner?

Az nagyon szép és jó volt, sőt működött is régen, ha titokzatos és elérhetetlen voltál. Nem ugrottál bele mindenbe azonnal. Ma már mi történik? A pasi legyint egyet, és már tárcsázza is a következő hölgyet a telefonjába. Az egyik biztosan kapható lesz.

 

Itt van például Dávid és Enikő története. A pasi évek óta hajtott a nőre. Amint meglátta, tudta, hogy  a stílusa, a külseje a belső énje, minden megvan, ami neki kell és teljes lehet az összhang. Viszont Enikő nem tekintett rá férfiként, csak jó barátként. Nem vonzotta őt a férfi, egyáltalán nem volt az esete. A férfi pedig meg volt róla győződve, hogy Őt senki sem utasíthatja vissza. Ideig-óráig próbálkozott is, mint álcázott barát, majd természetesen feladta, és folytatta a szokásos életét a kurvákkal, és az alkohol rabja lett.

 

Élvezte az életet, már amíg anyagilag ezt megengedhette magának. Időről időre azonban feltűnt a nő és fél év után ismét meg akarta hódítani. Soha nem tudta elfogadni, hogy nem kapta meg azonnal. Nem is értette miért. Újra megpróbált előrukkolni egy mozival vagy más programokkal. Enikő nem mondott nemet, de nem azért, mert neki tetszett a férfi. Egyszerűen úgy gondolta a társasággal sosem volt gond, rég nem látta, miért ne lehetne néha közös programokat csinálni. Így megmaradt a kapcsolat. A férfi töretlenül arra hajtott, hogy majd egyszer úgyis meglesz neki a nő, csak idő kérdése. Enikő pedig úgy volt vele, hogy ebből a csapongó férfiból ennyi pont elég is. Többet soha sem akarna. Ahogy az idő telt azért Enikő is sejtette, hogy ez nem az a tipikus férfi-női barátság, hanem egyszerűen a férfi csak azt várja, hogy Őt ágyba vigye, és végre meglegyen neki. Enikő azért annyira nem volt naiv.

 

elerhetetlen no 02

 

Feltette magának a kérdést: miért tűnik el időnként kénye kedve majd újra és újra keresi pontosan ugyanazokkal a kérdésekkel és programokkal?

 

Őszintén lehet valaki ennyire buta, hogy ezt nem veszi észre? Persze, de Enikő nem volt az. Egy idő után direkt elkezdte magát jobban kicsípni, szexisen öltözött, és magában nevetett a férfin, aki végig csak azzal foglalkozott, hogy magát sztárolja, hogy mit ért el milyen jól megy neki, és mennyi nőt megkaphatott vagy megvett, hogyan habzsolta az életet. Az eszébe sem jutott, hogy ez Enikőnek nem kell.

 

 

Egy férfi meséljen a volt szeretőiről a barátainak, és hencegjen a pénzével másoknak, de ne annak a nőnek, akit már évek óta üldöz! Ahogy telt az idő annál türelmetlenebb lett és annál durvább sztorikkal jött el. Sokszor idegből megbántotta, csak azért mert már nem tudott, mint kezdeni azzal, hogy Enikő nem szereti, és nem tartja férfinak. Nyilván, miután ezek prostiról és a nők megalázásáról szóló sztorik nem voltak túl csábítóak, sőt Dávid bunkóvá változása sem segített magát megszerettetni. Enikő nem értette, hogy nem lehet megérteni, hogy nem ez kell egy nőnek. Tudta, hogy az egész csakis arról szól, hogy a férfi kivár. Akár évekig is. Tudta, hogy elérhetetlennek tartja, és tudta, hogy Dávid oda van érte.

 

Dávid viszont iszonyatos dolgokat hibázott az évek során, hiába az őszinteség. De ha Enikőt meg akarta volna kapni kivárásos alapon, akkor nem más stílust kellett volna választania, mint az alkoholizmusa és a prostituáltak az életében? Ezzel melyik nőt lehet meghódítani? Enikő természetesen egy idő után nagyon megunta, mivel már a saját bőrén is tapasztalta Dávid bunkó stílusát, amit már évek óta próbált neki elmagyarázni, hogy Ő erre nem vevő.

 

elerhetetlen no 03

 

A férfi csak magát adta. Addigra valószínűleg az alkohol vagy a prostik stb. meghozta a hatását. A türelme is fogyóban volt, teljesen megbízhatatlan és alkoholista lett belőle.

 

Mi a tanulság? Igen létezik olyan, hogy egy férfi évekig is vár, mert meg akarja kapni a nőt, hiszen elérhetetlen és vonzó. Lehetne egy tökétes szerelem vagy párkapcsolat, de a lényeg az, hogy közben minden idejét és energiáját más nőkre ugyanúgy áldozta. Simán lefektetett bárkit. Bulizott, ivott és élvezte az életet, mit sem törődve, hogy a tökéletes nőt már megtalálta.

 

Minél tovább húzta, úgy sodorta az élet el a nőtől, aminek a vége persze az lett, hogy Enikő minden lehetséges elérhetőségét letiltotta. Szóval igen létezik, hogy egy férfi évekig is vár, keres, mert tudja, hogy kellesz neki, te vagy az elérhetetlen, de közben halál nyugodtan éli az életét. Nyaral, bulizik és nőzik. Időnként megpróbálja nem feladni, de ezzel csak rontani fog a helyzeten.

 

Szerintem ne ringassuk magunkat abban a hitbe, hogy az elérhetetlenség akkora nagy dolog lenne manapság. Csak idő kérdése, valaki vagy beadja a derekát vagy pedig nem. A lényegen nem változtat. Senki sem fog küzdeni ennél jobban érted. A férfiaknak kell a szex, kellenek a nők, van belőlük bőven. A lovagok korszaka már elmúlt. Egy teljesen új, és más morális világ köszöntött ránk. Ezt kell elfogadni, ezzel kell együtt élni.

 

Ti mit gondoltok, vannak még olyan férfiak, akik küzdenének, és éveket várnának azért a nőért, akiért megörülnek és elérhetetlennek tűnnek a megismerkedés pillanatában?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Miért ciki, ha a nő kezdeményez ahelyett, hogy várna a csodára?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!