Erős nő. Némelyik férfi rémálma vagy kirakhatatlan Rubik-kockája. Hiszen az ilyen nő független, határozott, erős akarattal és lélekkel bír. Nem kevés fájdalom, csalódás érte őket, mégis talpon vannak, mert igazi főnixmadarak. Mégis, egyes férfiak számára igazi kihívást jelentenek és egyszerűen nem tudják, hogyan közelítsék meg őket.

 

 

kezelik erosnok 01

kép: pinterest

 

Minden férfi szeretne erős dúvadnak látszani, akire lehet számítani, ami megvédelmezi kedvesét, sőt, akár gondoskodik róla. Ezt kívánja a jól ismert „férfiszerep”. A legtöbb pasiban ég is a vágy, hogy ezt megtegye. De mikor szembetalálják magukat egy erős nővel arra gondolnak: mégis minek kellenék én neki?

 

Hiszen ez egy erős nő, aki gond nélkül megáll a saját lábán. Semmilyen téren sem függ másoktól. Nincs szüksége a férfi pénzére, véleményére és kritikájára ahhoz, hogy jól érezze magát és sziklaszilárd önbizalma legyen. Sőt, férfira sincs feltétlenül szüksége ahhoz, hogy boldog legyen. Igazság szerint mindent meg tud adni magának is. Ezek pedig elriasztják a férfiakat, mert úgy érzik, nincs rájuk igény.

 

Ugyanakkor talán félnek is, hogy nem lehetnek a nő egyenrangú társai, legfeljebb az alárendeltjei. Már amelyik kisebbségi-komplexusban szenved. Jól tudjuk, hogy bizonyos férfiak még az egyenlőséget sem tudják elképzelni, mert nehogy már a nő ugyanolyan jól vagy jobban keressen náluk. Nem ám gatyát hord az asszony is!

 

kezelik erosnok 02

 

Az a férfi is rosszul érezheti magát egy erős nő jelenlétében, aki sokkalta bizonytalanabb. Nincs olyan pontos jövőképe, nem tudja, még mi akar lenni vagy mit szeretne csinálni. Tény, hogy az erős nő tudja, mit akar és azt is, hogyan szerezheti meg. Sok férfi példát vehetne a kitartásáról. De éppen ez az, ahol megint csak azt érezheti egy férfi, hogy nem ura egy kapcsolatnak.

 

Ugyanis az erős nő egy erős férfira vágyik. Egyenlő társra. Akiért hajlandó is tenni. Kész építeni a kapcsolatot. Ez két okból is megrémítheti a férfit: épp azért, mert ő maga nem tudja, mit szeretne vagy mert arra vágyik, hogy ő hódítsa meg a nőt.

 

A következő sarkalatos pont: akármennyire is szereti a nő a férfit, az nem rendelkezik nála korlátlan mennyiségű dobással. Nem azért, mert nem tud megbocsátani. Nagyon is meg tud. Csak éppen nem osztogatja két kézzel a bizalmat. Eleve idő meghódítani és elérni azt, hogy megbízzon a párjában. Ha ez megtörtént és a férfi méltatlanul bánik vele, megbántja, becsapja, fizikai vagy lelki kárt tesz benne, azt egyszer még megbocsátja, de utána továbbáll. Túlságosan karakánnak tűnik egy ilyen nő, aki ennyire kiáll magáért. Az a férfi, aki tudja magáról, hogy esendő lélek, az bele sem mer kezdeni egy ilyen kapcsolatba… pedig az igazság az, hogy az erős nők java része hosszú távú, biztos kapcsolatban gondolkozik.

 

Számos egyéb dologban ütközhet még az erős nő egy férfi elvárásaival, illetve személyével. Kezdve azzal, hogy az ilyen nő mérhetetlenül őszinte. Nem játszmázik, nem hazudik. Egyenesen kimondja, amit gondol vagy érez. Tisztességes bánásmódot és megbecsülést kér magának. Ezt pedig sok pasi gyomra nehezen fogadja be.

 

kezelik erosnok 03

 

Ahogy a talpraesettségét is. Ha kiég egy körte, kicseréli magától, nem fog az erőskezű, zseniális, mindenre képes férfiért könyörögni. Ez csupán egy példa, de a lényege az, hogyha probléma van, az erős nő megtalálja a megoldást és nem azaz első gondolata, hogy segítséget kér vagy másra bízza magát. Már csak azért is van így, mert túl sokat szenvedett már, túl sok csalódás érte. Megtanulta, hogy elsősorban önmagára számíthat.

 

Így viszont a férfi megint csak érezheti, hogy újabb és újabb minőségben van megfosztva a férfiasságától. Talán amiatt is aggódik, hogy az ilyen nő tökösebb az ágyban, mint ő. Való igaz, hogy szenvedélyes és szeret irányítani, de ha valahol, hát az ágyban aztán különösen törekszik az egyenlőségre.

 

Nem kellene tartani az erős nőktől, hiszen ezek nem hibák, hanem erények. Miért lenne jobb egy bizonytalan, befolyásolható vagy éppen összetört nő? Vagy olyan, aki felszínes és csak pénzre vágyik vagy arra, hogy legyen vele valaki, mindegy ki az? Talán úgy tűnhet, nem könnyű egy ilyen nővel, de megérik a „fáradtságot”, hogy a férfi kiismerje őket és megtalálják a közös hangot. Hiszen az erős nő nem magányos férfigyűlölő, hanem egyszerűen olyan nő, aki arra vágyik, hogy meglelje azt a férfit, akiben megbízhat és aki mellett elengedi magát. Aki úgy szereti, ahogy van. Érdemes megnyerni egy ilyen hölgy szívét, mert egy őszinte, igaz ember nyer vele a férfi, aki a párjáért szinte bármire képes. Támogató, szerető, hűséges társa lesz a szerelmének. Csak egyszerűen olyannak kell őt elfogadni, amilyen.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

 Alfa, Béta vagy inkább Omega típusú nő vagy?

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!