Eltűntek. Mint szürke szamár a ködben. Egyre több nőtől hallom ezt, de nem mellesleg, szemem is van hozzá, hogy lássam: az udvarló pasik szőrén-szálán eltűntek. Azok, akik hajlandóak randizni, rögtön a sétálás, az iszogatás, esetleg vacsora után a lényegre térnek. Ágyő drágám, ez nem fog összejönni vagy akkor mehetünk a lakásodra?

 

 

hova lettek udvarlos pasik 01

Kép: feely.jp

 

Akadnak szingli ismerőseim, akik elárasztottak a különböző horror sztorikkal. Mármint nekik horror, de valahol egy kívülállónak komédia is lehetne. Egyszerre rémisztő és szánalmas, hogy ma már a legtöbb pasi egyetlen randi után azt hiszi, hogy teljesen kiismerte a nőt, ami alapján arra a következtetésre juthat: hogy párnak nem vagy jó szivi, de attól még dughatunk. Komolyan, ezt így előadták.

 

Más meg azt kapta meg az egyébként roppant romantikus gyertyafényes vacsora és séta után, hogy: minek várjunk tovább? Te is érzed, én is érzem, hogy ez össze fog jönni. Menjünk fel hozzád.

Hosszasan lehetne még szemezgetni ezekből a sztorikból, amikből az derül ki, hogy rengeteg bunkó pasi van. Az a legszebb, hogy még csak rájuk sincs írva. A külsejük vagy épp a személyiség alapján azt hihetnéd, úriemberrel van dolgod. Hogy direkt akar megtéveszteni vagy valóban van benne némi úriemberség, csak éppen kicsit defektes, az már más kérdés és nem is lényeges ennél a pontnál.

 

De felmerül egy értelemszerű kérdés ilyenkor a szinglikben: Velem van a baj? Tényleg vonzom a hülyéket? Na, de sorozatban az ötödiket?

 

Aztán megkérdezi a szingli a szinglit az esetről, aki ugyanezt meséli. Akkor megint ott a kérdés: Eltúlozzák a dolgot? Megerősítik egymást a hülyeségben?

 

hova lettek udvarlos pasik 02

 

Vagyis mi van, ha ez nem egy a szinglik elméjét megtámadó járvány, hanem reális dolog? Hogy talán mégiscsak igaz, hogy egyre több a bunkó vagy épp tesze-tosza pasi? Mert olyan is van, aki nem tesz erőfeszítéseteket a kapcsolatért. Ha nő nem ír rá, ő se ír. Pedig látszólag minden klappol. A pasi mégsem keresi. Ha pedig mégis, akkor rá hagy mindent a nőre. Döntse el őt mit akar csinálni, hova menjenek és sokszor még a fizetést is teljes egészében átengedi…

 

Belőlük lehet manapság válogatni? Akit ki kell szolgálni meg aki eltapos? Hová lettek azok a férfiak, akikben van némi erkölcs, tisztesség, jó modor? Akik még előre engedik a hölgyet az ajtóban, lesegítik róla a kabátot, kihúzzák neki a széket. Hol vannak azok, akik ha nem is mindjárt eldöntik hova menjetek, de legalább vannak ötleteik? Az anyagi dolog meg olyan, hogy régen szívesen meghívták a nőket egy kávéra, vacsorára, vagy maximum megbeszélik kulturáltan, hogy a cechet fele-fele arányban állják.

 

Hol vannak ezek a lovagok, akik még arcra puszit is félve mertek adni egy első randi után, akik csak a harmadikon merték megérinteni szívük választottjának kezét. A szex legfeljebb csak a fejükben volt jelen, de nem utaltak rá a tetteikkel. Előbb eljutottak a kézfogásig, az ölelésig, a csókig. Addig pedig virágokkal, csokikkal, és jó pár randevúval kövezték ki útjukat. Nem rontottak rá a nőre.

 

hova lettek udvarlos pasik 03

 

Úgyhogy van miért sírni, mert nagyon úgy fest, hogy kihalófélben van az udvarlás művészete és vele együtt az udvarlós pasik. Nem divat erőfeszítéseket tenni a másik meghódításáért és lenyűgözni. Leszámítva persze a gazdagokat, akik azt hiszik, minden nő hasra esik a pénzüktől. Ám a nők többsége még mindig jobb szeretik, ha az eszüket és a szívüket hódítják azzal, hogy a férfi megmutatja, hogy tud intelligens, vicces lenni, de ugyanakkor vannak érzései is. Nem a tömény romantikára vágynak, meg a sok-sok ajándékra, hanem arra, hogy fontosnak érezzék magukat. Arra az érzésre, hogy „de kellek ennek a férfinak”. Ez kell ahhoz, hogy a nő boldog és elégedett legyen, ne azt érezze, hogy teste kell vagy hogy nincs nála éppen jobb. Nem olyan kiismerhetetlen a nő és nincsenek is nagy kérései. De mind hiába, ha nincs olyan férfi, aki ezt felfoghatná…

 

Vagyis biztos vannak. Csak már foglaltak. Vagy valahol bujkálnak. Várnak arra, aki igényli az udvarlást. Mert ugye sok férfi meg pont azzal jön, hogy de a nők azok, akik nem igénylik az udvarlást. Hogy nem akarják húzni az időt, mert ketyeg a bioszórájuk és ők akarnak egyből lényegre térni. Meg hogy biztos a feminizmus miatt, de sokkal tökösebbek, elszántabbak, határozottak és ez megrémíti a férfiakat vagy éppenséggel kasztrálja őket. Egyesek arra hivatkoznak, hogy a nők nem engedik, hogy a férfiak-férfiak legyenek és átveszik a helyüket. Ők akarnak fizetni, irányítani, szabályozni a férfit. Persze, hogy nincs kedvesük udvarolni, egy „ilyen” nőnek. Van, aki azt mondja, nem minden nő „érdemli” meg az udvarlást. Remélhetőleg ezt is egy alkalom után döntötték el, hogy ki az, aki megérdemli és ki az, aki nem…

 

Más egyszerűen csak azzal magyarázza: kiment a divatból. Azok a fiúk, férfiak, akiknek még megtanítottak, hogy így illik, vagy egyszerűen átvették a kor szokásait, mert azt látták, udvarolni kell a hölgynek, azok a pasik már vén csókák, meghaltak vagy éppen foglaltak. A mai fiataloknak nem tanítják vagy azt látják, hogy 1 narancsvodka-  1 bugyi letol. (Mert ez csak súlyosbítja a helyzetet, hogy vannak a nők, akik beadják a derekukat erre a típusú udvarlásra. ) Akik még maradtak az udvarlós korszakból, bujkálnak vagy sértődötten duzzognak, hogy kapják be a nők a nagylábujjukat, ha nem kell nekik az udvarlás. De kell!

 

Férfiak! Már ha vannak itt férfi olvasók! Akkor hölgyek, osszátok meg! Jusson el a férfiakhoz hír: a nők többsége igényli az udvarlást. Gyertek elő szépen és udvaroljatok! Nehogy eltűnjön a világból az udvarlás művészete!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Erős nőhöz, erős férfi dukál! Csak így lelhetik meg a boldogságot.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!