Imi jól helyre tett. Alapvetően megvan a magamhoz való önbizalmam, de egy-egy hibácskát szívesen leradíroznék magamról és ezt Iminek is elfecsegtem. Fúj narancsbőr, fúj gigafenék. Úgy nézett rám, mint akinek elment az esze és mindjárt le is teremtett, hogy mennyi bolond nő van és tessék, én is beálltam közéjük. Ugyanis semmi szégyellnivaló nincs abban, hogy egy nőnek narancsbőre van vagy imádnivaló plusz kilói.

 

 

narancsbor zavar 01

Kép: flickr.com

 

Nemcsak Imitől hallottam már ezt, hanem más pasiktól is. Úgyhogy, ha többen is mondják, lehet benne valami! De Imitől jött most a fejmosás:

 

A nők teljesen máshogy látják magukat, mint mi őket. Ők folyton csak a hibáikat látják. A randi előtt kijött kis pattanást az állukon, a narancsbőrt, az úszógumit a csípőjükön vagy azt az egy-egy kósza őszhajszálat, ami megbújik a többi fekete között. Mi erre szinte vakok vagyunk. Komolyan. Volt már olyan randipartnerem, aki elkezdte sorolni a hibáit. Nézek rá, hogy te miről beszélsz? Ha nem mutatja meg őket, észre sem veszem. Mert nem úgy megyek el egy randira, hogy árgus szemekkel vizslatom, keresem a másik fél hibáit. És nem is a nagy rózsaszínköd miatt nem látjuk meg a másik hibáit, bár biztos van olyan is. Hanem mert egyszerűen nem azt nézzük.

 

Igen, egy nő legyen csinos, igényes. Aztán a férfi úgyis meglátja benne a szépet. A helyes pofit, a pisze orrt, a gyönyörű kék szemeit, valami, ami megtetszik benne. Amikor hosszú távra párt keresünk akár mondhatni feleségnek valót, olyat, aki egyszer majd gyermekeink anyja lesz, nem azt nézzük, hogy egy modell legyen, aki non-stop küzd az alakjáért, a szépsége az első és legfontosabb a számára, mert az aligha fogja élvezni mellettünk az életet. Főleg akkor, ha nincs bennük tartalom, belül üresek. Az ilyen típusú nőket legfeljebb tényleg csak meghúzzák egyszer-kétszer a férfiak és annyi.

 

Ugyanis pont itt van a kutya elásva és ezt nem képesek még mindig elhinni a nők. Hogy nekünk ugyanolyan fontos az, ami belül van. Nem egy műanyag nőre vágyunk tetovált szemöldökkel, aki örökös önbizalmi problémákkal küzd vagy azt hisz olyan szép, hogy bárkit megkaphat. Mármint legyen önbizalma, pont ez a lényeg, de szerintetek pont azzal fogtok meg, hogy azt hirdetitek magatokról, hogy ti bárkit megkaphattok és akárkit elcsábíthattok? Ettől inkább csak sarkon fordulunk, mert nem egy pasivadásszal akarunk összejönni, aki valószínűleg előszeretettel tesztelgeti a hatalmát.

 

narancsbor zavar 02

 

Egyszerűen megdöbbent, mikor a női barátokkal beszélgetek, hogy mit hisztek, mi kell a férfinak. Tény és való, minden pasi más és más, megvan a zsánerük. De nem az összes létező pasi van oda a nagy mellekért. Van, amelyik igenis a kisebbeket szereti, amelyiket a kezébe vehet és nem kell hidegélelmet csomagolnia szex előtt, attól félve, hogy elvész a tejcsárdában. Ez a legrosszabb, hogy nagyon sok nő általánosítgatnak bennünket és azt feltételezik, hogy mind ugyanolyanok vagyunk.

 

De ezen az elven haladva azt mégsem képesek elhinni, hogy a legtöbb pasinak, igenis bejön az, hogy van mit fogni a nőn, hogy nem egy csontkollekció. Így legalább az fogalmazódik bennünk, hogy na, ez a nő szeret enni, élni, nem fog mellettünk koplalni. Annyira szeretjük azokkal az önbizalommal teli nőket, akik azt mondják: „Azta, milyen jól nézek ki ebben a ruhában!” és nem azt, amelyik arról panaszkodik „De dagadt vagyok!” Nem akarjuk, hogy folyton amiatt legyetek kiborulva, hogy sosem lesz olyan alakotok, mint a mit tudom én milyen színésznőnek, Insta picsának, celebmacának. Ne másokra akarjatok hasonlítani, hanem önmagatok legyetek. Hiszen milyen gáz már, ha féltek levetkőzni a pasi előtt fényes nappal, nehogy az meglássa a testi hibáitokat? Ez az, amit nem akarunk!

 

Mi nem várjuk, hogy sanyargassátok magatokat, ez a ti fejetekben létezik, hogy mi ezt várjuk el. Talán azért, mert az élet összehozott titeket pár bunkó pasival, aki korábban ezt várta el tőletek vagy azt mondta: ez kell a pasiknak. Ha egy fickó, azt várja tőled, hogy koplalj, minden vele töltött pillanatban légy tökéletes, erre utaló jeleket, célzásokat tesz, esetleg konkrétan meg is mondja, azt ott kell hagyni a francba. Sosem fog Téged tisztelni vagy szeretni. Csak a Tested kell neki.

 

narancsbor zavar 03

 

 

Én egyik barátnőmtől sem vártam el soha, hogy parádézzon mellettem. Legfeljebb annyit, hogy érezze jól magát a bőrében. Ha attól érzi jobban magát, legyen egészségtudatos, sportoljon – hiszen én is azt teszem – tegyen azért, hogy szépnek és kívánatosnak érezze magát, de mindezt úgy, hogy önmagáért teszi és közben jól érzi magát. Ne mondjon le semmiről, ne kínozza magát értem, de inkább önmagáért sem.

 

 

Jobb, ha egy nő természetes, kívül és belül egyaránt. Nem baj, ha vannak testi hibái, de mellette formás, ad magára, de főleg: normális. Helyén van az önértékelése, jó a humora, lehet vele jókat beszélgetni. Mi sem vetjük meg az intelligenciát.

 

Azt hiszitek, hogy nekünk olyan hosszú lista van a zsebünkben az elvárásainkról, amit ha ma elkezdenénk, még a jövő héten is olvasnánk. Pedig nem. Aki komoly kapcsolatra vágyik, annak alig van néhány vágya a leendő kedvesével szemben és azok sem éppen teljesíthetetlenek. A tudj boldognak lenni a bőrödben, miért olyan nagy kérés?! Ha pedig a pasitok azt mondja: szereti a csípőtökön azt a kicsi kis felesleget, a hatalmas feneketeket, a pici ciciteket vagy a szarkalábat a szemetek alatt, akkor higgyétek már el, hogy így van és nem illemből mondja! Tegyétek össze a kezeiteket azért, hogy narancsbőröstől-mindenestül úgy szeret titeket, ahogy vagytok.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Hódítanak a DILF-ek - Fiatal, apukalopó lánykák kedvencei

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!