Erik egy harmincas éveiben járó, jó kiállású egyedülálló férfi. És szörnyen zavarja azaz általános sztereotípia, miszerint a férfiakat csak a szex érdekli. Rettenetesen sértőnek találja, mert szerinte egyáltalán nem igaz. Számos olyan férfit ismer – beleértve saját magát – aki jóval többre vágyik, mint csak szex.

 

 

 

csak szexet 01

kép: pinterest

 

Amikor azt hallom a nőktől, hogy „a pasik csak szexet akarnak”, meg szoktam kérdezni: mégis hol ismerkednek? Talán bárokban, ahová, gyakran a pasik a pián kívül még valóban a potya punciért esnek be? Vagy talán csak pelyhes p*csű, húszas éveikben járó legényekkel, akiknek valóban a szex az elsődleges örömforrásuk? Jó, nem mondom, nem egy huszonévest ismerek, aki feleségre meg családra vágyik, de sokukat tényleg csak a farkuk vezérel, a vérük hajtja őket, ami szerintem valahol teljesen normális.

 

Viszont aki már kicsit is kiélte magát, volt pár nője vagy szexkalandja, az onnantól kezdve többet akar. De ez a vágy, minden férfiban jelen van. Ahogy a nőknél, úgy a férfiaknál is van egy sorrend. Igen, rengeteg pasi a szexet helyezi előre, hogy gazdag, változatos nemi élete legyen. Hozzáteszem sokuk ezt is biztonságos keretek között szeretné megélni, tehát párkapcsolatban. Ugyanis a férfi is vágyik a biztonságra. Előbb vagy utóbb, de ugyanúgy felébred benne a vágy, hogy legyen egy állandó társ mellette. Mert nem akar többet csalódni, unja a keresgélést, elege van a szingli létből. Erre a szintre meg kell érni, de mikor eljön ez a pont, az addig csak a szexet hajszoló pasi érett férfi lesz. Aki többet akar.

 

Már üresnek érzi magát és az együttléteket is egy-egy futó kaland után. Már nem elégszik meg a szép testtel vagy a fenomenális szexuális tehetséggel. Vágyik valakire, akivel megoszthatja az életét, nemcsak az ágyát. Szeretne valakihez kötődni, szeretne valakinek megnyílni. Törődésre, megértésre, szeretetre áhítozik, hogy valaki gondoskodjon a lelkéről. Attól még, hogy ezt nem mondják ki, igenis ez a vágy kezd dolgozni bennük. Ami az idő előrehaladtával egyre erősebb, sürgetőbb lesz.

 

csak szexet 02

 

Sokszor még azután is, hogy megtalálták azt a személyt, aki mellett a reményeik kifizetődnek. Ugyanis nem minden férfi éri be a párkapcsolattal. Ez sem igaz, hogy a férfiak nem akarnak megházasodni. Tény, hogy félnek kicsit a hosszú távú kötődéstől, de éppen azért, mert tartanak a pofára eséstől is. Egy férfi csak annak nyitja meg a szívét, akiben tökéletesen megbízik. A férfi bizalmát is meg kell nyerni, nemcsak a nőét. De miután ez megtörtént és akár hosszú évek teltek el, sokan készen állnak még szorosabbra fűzni a kapcsolatukat. Jöhet a házasság és idővel családalapítás. Akármilyen hihetetlen is legyen, de rengeteg férfi álmodozik feleségről, gyermekről, boldog családi életről.

 

Ám ők sem nyithatnak ezzel egy randevún, ugyanis ma már nem csak a pasik gyulladnak be, ha egy nő azzal elő, hogy mik a tervei a jövőt illetően. Manapság, mikor a nők is jeleskedhetnek a karrier terén, és gyakran megfordulni látszanak a szerepek, épp őket ijeszti el egy komoly kapcsolatra kész férfi. Ma már a hölgyek karrier építenek, boldog szinglik lehetnek és kalandozhatnak a szex világában két partner között. Napjainkban nem mindegyik vágya az, hogy mielőbb feleségül vegyék.

 

csak szexet 03

 

 Tehát nem csoda, ha a pasik is inkább megtartják maguknak titkos vágyaikat. Úgyhogy azt kell mondjam: sértő bennünket leegyszerűsíteni és általánosítani. Hogy kanos kis dögök vagyunk, akiknek csak a szex a fontos. Azt vágják a fejünkhöz, hogy nekünk a nennyiség a lényeg, ez tesz minket boldoggá, és akkor nem nézünk más után. Mintha állatok lennék, ösztönlények! Bezzeg, ha egy férfi mondja azt egy nőről, hogy mindegyik a pénzre hajt meg házi sárkány az összes: jóformán aláírta a halálos ítéletét a kijelentésével. Ám ha egy nő degradál le bennünket, az teljesen normális?!

 

Jó volna, ha a hölgyek meglátnák a fától az erdőt. Nem pusztán a „magszórás” ösztöne hajt bennünket. Tény, hogy minden férfi életében fontos a szex, de hát mégis, mi ezzel a baj? A jó szex mindkét fél számára öröm. Csodát tesz a testtel és lélekkel egyaránt. Miért kell rá úgy tekinteni, mintha valami bűnös, megvetendő tevékenység lenne? Jaj az a fránya szex, ami úgy kell a pasinak? Persze, hogy kell, hiszen k*rva jó! De ettől még nemcsak a hab kell neki a tortáról, hanem az egész! Akkor a legjobb, ha ezt a párkapcsolatban tehetjük meg és erre előbb-utóbb minden férfi eljut, hogy ezt belássa. Kell, hogy szeretve érezzük magunkat és hogy számunkra is legyen valaki az életben: akit őszintén szerethetünk.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Azért léptem félre, mert nem kaptam otthon elég szexet.

 

TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!