MÉG nem szakított Jennifer Lopez és Alex Rodriguez!

Mindenkit sokkolt elsőre a hír. Hosszú ideje abban a hitben voltunk, hogy a hollywoodi álompárt egymásnak teremtette az ég. Jennifer Lopez és Alex Rodriguez igazi lelki társaknak tűntek, akik nemrég még az elhalasztott esküvőjük miatt búslakodtak, de lelkesen tervezték tovább. Erre tessék, pénteken futótűzként terjedt el a hír, hogy szakítottak!

Mi az, a mágikus ok, az a megmagyarázhatatlan vonzalom, ami miatt mind lessük, mi van vele, melyik filmjét adják éppen a tévében, amiért felkapjuk fejünket a nevére és valósággal meghajlunk előtte? Mit tud a gyönyörű és sikeres Oscar-díjas, Golden-Globe-díjas színésznő és rendező, ami miatt a férfiak majd megpusztulnak érte, a nőket meg a sárga irigység vagy az imádat könnyei fojtogatják?

Bárhová is megy Palvin Barbara nem kis por vitát kavart. Régebben, amikor 19 évesen Victoria Secret modell volt , vagy amikor Selena Gomez rajongók hibáztatta őt az énekes szakításáért Justin Bieberrel majd nyilvánosan együtt mutatkoztak egy Broadway show előadásán. Palvin Barbaránk bulizott már Ed Sheerann-el és számos szupersztárral. A Cannes-i Filmfesztiválon 2016-ban pedig azt pletykálták, hogy a Forma-1-ből versenyző Lewis Hamiltonnal flörtöl éppen.

 

Az elmúlt napokban rengeteg helyen jelentek meg hírek Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról, hiszen az egyik leghíresebb sztárpár révén sokak érdeklődését felkeltette ez a megdöbbentő ügy.

Kevesen tudják, de az Eurovíziós Dalfesztivál minden évben, így ez alkalommal is, egy vörös szőnyeges bevonulással vette kezdetét, az est erejéig Hollywoodi sztárnak érezhették magukat a pacsirta hangú fiatalok.

A Latin díva megállíthatatlan.