Nemrég járt Budapesten a sexy színésznő aki egy Dior vadítóan sexy mélyen dekoltált estélyiben jelent meg a 2016-os Oscar díj átadó gálán.

 

A színésznőnek minimum annyira nagy sikere volt mint a filmnek a Mad Max Fury Road -nak ami 6 db Díjat zsebelt be.

A film amit már nagyon várunk a the Coldest City néven kerül majd a mozikba. Egy hideg háborús kémfilm akció thriller lesz. Ami számunkra ismét érdekes és vonzó lesz, hogy a filmet Budapesten forgatták.

David Leitch a film rendezője leginkább a Keanu Reeves főszereplésével már ismert John Wick című filmből lehet ismerős, ott ugyanis Leitch társrendező volt.

Korábban pedig kaszkadőrként dolgozott sokat.

Azonban úgy tűnik, hogy rendezőként is megállja a helyét, legalábbis ezt bizonyítja hogy Ő rendezi a The Coldest City című filmet.

Charlize Theron karaktere - Lorraine - akinek az a feladata, hogy felkutasson egy listát, még mielőtt nagyobb baj történne. A szokásos kémsztori.

Azonban nem csak őt küldik a lista nyomába, hanem az ellentétes érdekek is bekapcsolódnak a veszélyes lista kutatásáért.

Charlize már nincs együtt vőlegényével Sean Penn-el a kapcsolatnak elég rövid idő alatt pont az európai vakációjuk után lett hirtelen vége. A mai napig nem lehet pontosan tudni, hogy a mindenki által álompárnak nevezett sztárpáros miért szakított pontosan. Mindketten életük szerelmének nevezték a másikat és sülve főve együtt voltak.

A színésznő tehát újra szingli és gyönyörű mi több sikeres 40 évesen bármikor bárkivel felveheti a versenyt mit szépségével mind tehetségével.

Reméljük hamarosan láthatjuk az új kémfilmet és a szerelem is rátalál majd a 2016-os évben.

IMG 7770

IMG 7768

IMG 7767

IMG 7766

IMG 7765

IMG 7764

IMG 7762

IMG 7769

.be">
.be
.be">

.be">
.be

Pin It

Címkefelhő

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!