Most a No Doubt énekesnője, Gwen Stefani (45) jelentette be, hogy 13 év után beadta a válópert, és elválik a rocker Gavin Rossedale-től.

 

Az első „bomba", jó néhány hónapja robbant, amikor kiderült, válik a hollywoodi álom pár, Melanie Grifith, és Antonio Banderas. Az elmúlt napokban, szinte pár nap alatt derült ki, hogy tönkrement Ben Affleck, Kate Moss, Will Smith, és a hírek szerint halódik Julia Roberts és Halle Berry házassága is.Ami a közös, hogy a sztárok életében a negyvenes éveik nem hoztak szerencsét, és már azt is tudni, hogy a legtöbb esetben a férj hűtlenkedett. Gwen Stefaninak nincs szerencséje a szerelemben, korábban egy No Doubt-os zenészbe volt szerelmes, ám mivel kapcsolata nem jött össze, hozzáment Rossedale-hez.Ő is a rossz fiúkat szereti, de most már elege van belőlük. Igen dühös lehet, mert három gyerekük sem tartotta őket össze, és egyetlen fillért sem akar volt férjének fizetni. A rocker egy fiatalabb nővel csalta meg, de Stefani már akkor gyanakodhatott volna, amikor kiderült, egy transzszexuálissal is félrelépett.

Hatalmas botrányok között válik Ben Affleck (42) is, Jennifer Garnert a bébiszitterükkel csalta meg, de nyilván nem ez volt az első esetük. Az Oscar-díjas színésznő három gyereket szült neki, de a jelek szerint a kedvükért sem javult meg az apuka, aki egy negyedik gyereket is szeretett volna.Kate Moss (41) sem fog kevesebbet inni, miután kiderült, férje, a The Kills zenekar gitáros-dalszerzője, Jamie Hince megcsalta.

Szinte hihetetlen, hogy a világ egyik legszebb nője is így járt, ám a jelek szerint neki sem volt szerencséje a rosszfiú rocksztárral. Will Smith-ékről (46) régóta tudni, hogy nyitott házasságban élnek, ami egyfajta módszer lehet a szakítás kivédésére. Ám nem először röppen fel a hír róluk, hogy 17 év után elválnak, amit a Sötét zsaruk sztárja egyelőre tagad.Julia Roberts (47) több, mint 60 milliárd forintnyi összegű válás elébe néz. Itt nem tudni pontosan mi történt, csak az derült ki, 13 év után három gyerekük az ő házasságukat sem tartotta össze. Ami viszont biztos, Julia rabolta el a csinos operatőrt egy másik nő elől, és volt rá oka, hogy féltékenykedjen.

Blikk info

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!