Mi az, a mágikus ok, az a megmagyarázhatatlan vonzalom, ami miatt mind lessük, mi van vele, melyik filmjét adják éppen a tévében, amiért felkapjuk fejünket a nevére és valósággal meghajlunk előtte? Mit tud a gyönyörű és sikeres Oscar-díjas, Golden-Globe-díjas színésznő és rendező, ami miatt a férfiak majd megpusztulnak érte, a nőket meg a sárga irigység vagy az imádat könnyei fojtogatják?

Bárhová is megy Palvin Barbara nem kis por vitát kavart. Régebben, amikor 19 évesen Victoria Secret modell volt , vagy amikor Selena Gomez rajongók hibáztatta őt az énekes szakításáért Justin Bieberrel majd nyilvánosan együtt mutatkoztak egy Broadway show előadásán. Palvin Barbaránk bulizott már Ed Sheerann-el és számos szupersztárral. A Cannes-i Filmfesztiválon 2016-ban pedig azt pletykálták, hogy a Forma-1-ből versenyző Lewis Hamiltonnal flörtöl éppen.

Az elmúlt napokban rengeteg helyen jelentek meg hírek Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról, hiszen az egyik leghíresebb sztárpár révén sokak érdeklődését felkeltette ez a megdöbbentő ügy.

 

Kevesen tudják, de az Eurovíziós Dalfesztivál minden évben, így ez alkalommal is, egy vörös szőnyeges bevonulással vette kezdetét, az est erejéig Hollywoodi sztárnak érezhették magukat a pacsirta hangú fiatalok.

A Latin díva megállíthatatlan.

Nemrég járt Budapesten a sexy színésznő aki egy Dior vadítóan sexy mélyen dekoltált estélyiben jelent meg a 2016-os Oscar díj átadó gálán.