Amazonas

Továbbra is kitartóan lángol az Amazonas vidéke, méghozzá akkora területen, mint még soha. Jó volna, ha világ összes országából odasereglenének profi tűzoltók és megfékeznék a tüzet, de sajnos nem ez történik. Márpedig itt most minden perc számít, hiszen stadionméretű területek égnek el egy szempillantás alatt.

napozás

Olyan kemény vagy, hogy előbb égeted le a napot, mint ő téged? Elhisszük, de azért mégis adunk egy-két tippet!

nyaralás

Gyakran látjuk azt, hogy emberek irracionálisan sokat költenek egy tengerparti nyaralásra, esetleg azért maradnak otthon, mert épp nincs elég pénz a számlájukon... legalábbis azt hiszik, hogy többre volna szükség. Pedig egy jó kis nyaralás főszezonban, repülővel, szállodában, félpanziós ellátással és korrekt programokkal akár már fejenként egy százasból is kihozható. Hogyan is? Nézzük csak hogyan nyaral fillérekből a Woman Only stábja!

 

Lassacskán talán beköszönt a tavasz, de az már biztos, hogy egy időre búcsút mondhatunk a mínusz fokoknak. Ideje átbújni a szekrény tartalmát, felmérni a helyzetet az átmeneti évszakra alkalmas ruhákat illetően.

Valószínűleg kivétel nélkül élete során már mindenkit legalább egyszer átejtettek április elsején. Sok munkahelyen is bevett szokás ilyenkor egymás ugratása, de középiskolában, egyetemen minden bizonnyal szereztünk jópár tapasztalatot ezen a téren!

Közeleg a húsvét, jön a nyuszi – és vele együtt a vendégvárás, vagy épp a szomszédolás a környékbeli lányok alapos meglocsolása végett.