A mai fiatalok és a tisztelet?!

 

Bárhol járok akárhová nézek előttem a fiatal 20 éves generáció!! Az éttermekben a fitness termekben a computerek előtt a politikában és mindenhol.

Most fel kellene lélegeznem és hátradőlni milyen jó is nekem mert ők már mindent jobban tudnak frissek és fit-ek tele vannak energiával!

Ki kell ábrándítsak mindenkit nagyon gyorsan. A fiatalok flegmák tiszteletlenek és lusták. Dolgozni senki sem akar hacsak nem milliókat nem kaphat- nevetséges-....

Amikor véletlenül nagy családi veszekedések után kénytelen elhelyezkedni valahol - állatában könnyű álló -ülő munka semmilyen tanult tudás nem igénylő szakmában mint pl egy recepciós egy fitness teremben akkor még azt is olyan unalommal és utálattal képes csinálni , hogy az ember elgondolkozik maradjon vagy menjen.

Kezdjük azzal, hogy egy fiatal ne szóljon se oda se vissza se be egy általa ismeretlen de nyilvánvalóan érettebb kulturált férfinak vagy nőnek mivel sem intelligenciával sem tudással nem rendelkezik illetve nem azért fizetik, hogy megszóljon valakit hanem , hogy kedvesen kiszolgálja a szolgáltatás igénybevételéért bőségesen megfizetett árért!

Itt már az elején tükröződnek a hibák a tanulatlanság a tiszteletlenség mind az emberek mind a munkája iránt! Már most így viselkednek és ilyen érdektelenek kérdezem én mi lesz ezekkel a fiatalokkal 10 év múlva??
Ahogy én így átgondolom ezt az evolúciót olyan ez mintha vissza felé forogna. Idáig az emberiség fejlődött és tanult most pedig butul és lassan egymást fogják ölni mint a kőkorszakban.

Gratulálok a társadalomnak és a világnak ehhez a csodálatos vissza " fejlődéséhez" .

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!