Létezhet korhatár amikortól megnő a nők vonzereje?

 

Vannak nők akik 40 év felett is csinosnak és vonzónak tartják magukat és vannak akik nem. Minden nő figyeli magán a korral járó kellemetlen változás jeleit - valaki elfogadja valaki pedig megpróbálja a folyamatot lelassítani- ez általában minden nőre vonatkozik. Van aki elgondolkozik vonzó- e még van aki elfogadja van akit pedig egyenesen hidegen hagy sajnos és van olyan aki tesz ellene.

Mi a titka az idősebb és még mindig sokkal vonzóbb nőknek?

Mitől érdekesebb egy 40 -es sexy nő mint egy fiatal 20 éves?

Először is egy érettebb nő már pontosan tudja mit akar és hogyan. Elég élettapasztalata van a szép fiúkkal kapcsolatban és nagyon gyorsan tud szelektálni már. Pontosan tudja mi az ami nem tesz jót neki van ereje változtatni és még egyszer már nem esik bele a fiatalkori hibáiba. Nem álmodozik már mint gyermekkorában ez most a valóság és tudja mit tegyen és mit várhat el az élettől.

Az élet rövid ezért élvezi, kihasználja amit lehet és ha kell új projektekbe vág bele. Odafigyel a külsejére az életmódjára és rendszeresen edz, táncol vagy olyan mozgást végez ami számára a legmegfelelőbb. Sosem beszél félre, mindig őszinte nem aggodalmaskodik ki és mikor beszél félre már tudja és ezért nem stresszelni magát feleslegesen. Nem csinál olyan dolgokat egy férfi kedvéért ami vonzová teheti hisz ő maga tudja hogy mi az amiben, ahogyan ő vonzó és van saját elfoglaltsága tehát nem kell udvarolnia a férfiaknak. Mindig laza és vicces egyáltalán nem lehet már zavarba hozni. Bárhol és bármikor a lehető legjobb társaság és mindenki felfigyel rá. Mindent Önállóan intéz nem kell vele járni a bevásárlóközpontokat nem kell aggódni, hogy naponta 10 szer gügyög-e a telefonban. Akkor telefonál ( nem what's up ) amikor kell és amennyit szükséges. Ami pedig minden férfi vágya és álma ebben a világban természetesen, hogy ilyenkor -az ilyen típusú nők- sokkal nagyobb fantáziával és érdekességekkel tudnak szolgálni az ágyban már pontosan tudják, hogy egy férfi mire is vágyik.

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!