Dr Bart Van de Ven-nek hívják és kifejezetten a női illetve Transzszexuális nők arcrekonstrukciójára szakosodott!

 

Az Orvos székhelye Antwerpenben (Belgium) van.

Azonban állandóan úton van Londonban, Berlinben, Münchenben és New Yorkban is tart konzultációkat minden hónapban.

Rendkívüli technikáján kívül még arról is híres, hogy rendkívüli figyelemmel hallgatja végig a leendő pácienseit és nagyon sok időt tölt el a megismerésükkel, hogy a munkája és a páciensei igényei maximálisan összhangban legyenek. Rendkívül nyugodt ember és végtelenül türelmes. Akik ismerik mindd így nyilatkoztak róla.

Hihetetlen de a nők de leginkább a Transzszexuális férfiak-nők a világ minden országából sorban állnak, hogy időponthoz jussanak. Állítólag " csodákra" képes de természetesen mint minden Orvosnak neki is megvan az ára.

Leginkább a Transzszexuális arcrekonstrukcióra szakosodott elmondása szerint mivel segíteni szeretett volna nekik, hogy kevésbé legyenek depressziósak és boldogabbak legyenek nőiesebb megjelenésükkel, hiszen ők ugyan férfinak születtek de Nőnek vallják magukat.

Maximálisan törekszik a természetességre és 100 százalékosan tehát mindig Ö végzi el a műtéteit.

Időpontot természetesen a honlapján online lehet foglalni de az, hogy mikor kaphatunk időpontot és hol az már kicsit bonyolultabb. Az új pácienseknek 50 euro a konzultációs díj a már "visszatérő" hölgyeknek illetve Transzszexuális pácienseinek ingyenes természetesen.

Íme egy boldog Operaénekes interjúja és átváltozása.

.be">
.be
.be">

IMG 0265

IMG 0270

IMG 0271

IMG 0273

IMG 0274

IMG 0275

IMG 0276IMG 0266

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!