Tél van és hideg. A nappalok rövidebbek, kevesebbet süt a nap és az ünnepek miatt mindenki kicsit stresszesebb.

 

Ez tény. Nyáron mindenképpen vidámabbak vagyunk és boldogabbak. Jobban érezzük magunkat a bőrünkben észre sem vesszük de többet sportolunk és többet vagyunk a szabadban.

A stressz az állandó az életünkben de be kell, hogy lássuk még azt is igen is nagyon-nagyon lusták vagyunk!

Azért mert hideg van vagy mert hamarabb sötétedik még nem kellene megváltoznia a közérzetünknek pedig megváltozik. Amúgy is lusták vagyunk egészségesen és boldogan élni de télen még rá is tudjuk fogni az időjárásra a hidegre a napsütésre és mindenre ami létezik.

Mi okozza a boldogtalanságunkat? Mi saját magunk. A saját lustaságunk és az ahogyan ezt magunknak meg is tudjuk magyarázni. Ahelyett, hogy megoldást keresnénk a problémáinkra ezeket másokra hárítjuk nem vállalunk felelősséget a tetteinkért az hogy már nem kommunikálunk egymással az interneten nem lehet a boldogságot megtalálni és főleg nem whats up vagy viber útján. Egyáltalán nem sportolunk nem mozgunk sőt biztos vagyok benne, hogy nagyon sok embernek hobbi -ja sincsen.

Gondolkozzunk ezen el hogyan tudnánk ezen változtatni? Először is magunkban kell eldöntenünk boldogok akarunk-e lenni és tenni is tudunk-e érte.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!