Az idei sminkeseknek, fodrászoknak és stylistoknak rendezett versenyen a magyar Dominique Roberts szerezte meg az aranyérmet a menyasszonyi sminkek kategóriájában.

A nemzetközi szinten elismert művész többek között főszerkesztőnk egyik legkedvesebb tanára is egyben.

omc1

Forrás: http://dominiquerobertsmakeup.com/

Dominique majdnem 20 éve van a pályán, tehetségének köszönhetően nevét már mindenki ismeri és elismeri a sminkmesterség világában. Sokat elárul róla, hogy a legkiválóbb hazai és külföldi mesterektől szerzett tudást nem tartja meg kizárólag magának, hiszen tovább is örökíti. Mindenféle túlzás nélkül kijelenthető, hogy tanítványai is rendkívül ígéretes karrier előtt állnak köszönhetően az aranyérmes sminkmester kedves magatartásának, hatalmas tudásának.

omc2

Forrás: http://dominiquerobertsmakeup.com/

Eddigi munkássága során folyamatosan új ötletekkel állt elő, mely abszolút a szakma iránti alázatosságáról tesz tanúbizonyságot. A tehetség ugyanis Dominique esetében szerencsére kitartással, szorgalommal párosul, melynek eredményeképpen állandóan fejlődik, miközben megőrzi saját stílusjegyeit alkotásaiban. Nem riad vissza az új eszközök használatának és az új technikák elsajátításától sem.

Szakmai elismertségét támasztja alá, hogy olyan magazinokkal dolgozott együtt, mint a Cosmopolitan, az Elle, a Marie Claire, az In Style, a Joy, a Glamour, vagy például a Playboy. Sminkmesterként a 2006-os Eragon című nagysikerű film készítésében is közreműködött.

Az OMC versenyén elért eredményének köszönhetően számos külföldi felkérése van kilátásban, de Dominique személyiségéből kifolyólag itt nem szándékozik megállni. Tanári pályáját sem korlátozza többé Magyarországra, külföldön is tanításba kezd sok leendőbeli tanítvány örömére. A következő nagy célja pedig nem más, mint a világbajnoki cím, amelyhez kitartást, hatékony felkészülést kívánunk neki!

una

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!