Rasszizmus, öngyilkos gondolatok  - Erős vádakkal illette Meghan és Harry a királyi családot!

Bőven adott csámcsognivalót a királyi pár! A hét elején a rövid, beharangozó videóban Meghan azt mondta Oprahnak, hogy „igazán felszabadító" kommunikálni, és hogy most úgy érzi, „képes önmagáért beszélni". Mivelhogy, amíg a királyi család teljes értékű tagja volt, tilos volt nyilatkoznia. Tisztán és érthetően megmondták neki: semmit sem kommentálhat. De most aztán rendesen kiteregette a családi szennyest!

Jennifer Lopez és Lady Gaga Joe Biden virtuális beiktatás

Az egész világ azon aggódott egy éven át, hogy vajon ki lesz az USA következő elnöke Donald Trump vagy Joe Biden? Mást sem lehetett olvasni az interneten mit a választási kampányokat támogató sztárok létszámát, Összeesküvés-elméleteket, konkrétan szavazni illetve fogadni is lehetett a jövendő Amerikai elnök esélyeire, mint egy focimeccsre.

Sokan gondolják úgy, hogy modellnek lenni egyszerű és az ég világon semmit sem kell tenni érte, csak pózolni és mosolyogni a kamerák előtt egész nap. Mindezért cserébe busás jövedelem, fényűző élet és vele együtt világot körbeutazó karrier is párosul. Pedig ez koránt sincs így, mert bizony rengeteg munka van mögötte. Vasvári Vivien elmesélte a Woman Onlynak történetét, hogy milyen utat járt be és hogyan vált sikeressé saját vállalkozása, valamint mennyi erőt és inspirációt ad hozzá kislánya.

 

James Corden szórakoztató műsorának egyik része hihetetlen gyorsasággal söpört végig az interneten. A Carpool Karaoke All I Want for Christmas c. része jelenleg az 5. legnézettebb videó a youtube-on.

654.000 találatot kapunk a Google-ben a nevére.

Kevesen tudják, de az Eurovíziós Dalfesztivál minden évben, így ez alkalommal is, egy vörös szőnyeges bevonulással vette kezdetét, az est erejéig Hollywoodi sztárnak érezhették magukat a pacsirta hangú fiatalok.