Az egész világ azon aggódott egy éven át, hogy vajon ki lesz az USA következő elnöke Donald Trump vagy Joe Biden? Mást sem lehetett olvasni az interneten mit a választási kampányokat támogató sztárok létszámát, Összeesküvés-elméleteket, konkrétan szavazni illetve fogadni is lehetett a jövendő Amerikai elnök esélyeire, mint egy focimeccsre.

 

 

 

jlo ladygaga 01

kép: pinterest

 

Minden egyes lépésüket és napjukat bemutatták nekünk. A harcot a 2 jelölt között, és hogy Donald Trump mennyire nem akarta elfogadni a vereséget, egészen addig, amíg Mark Zuckenberg egyszerűen törölte a social media platformjait.

 

Ahogy arról a CNN beszámolt, újabb neveket jelentettek be Biden jannár 20-i beiktatásának estélyére szervezett tévéműsorra. A személyes ünneplés természetesen a koronavírus miatt elmarad, ez teljesen nyilvánvaló volt. A tévéműsor koncertjei előre felvett, valamint élő fellépések keverékéből állnak majd össze.

 

Lady Gaga, aki személyesen az elnökválasztás alatt kampányolt Biden mellett, előadja majd a nemzeti himnuszt. Jennifer Lopez, aki mostanában extrán elfoglalt, egy koncerttel készül.

 

Jennifer Lopezről nem is olyan régen ebben a cikkben írtuk, hogy még mindig fantasztikus formában van!

 

jlo ladygaga 02

 

Elég sűrű a világsztár élete mostanában. Szilveszterkor is ő vezette az amerikai népet a 2021-es évbe egy elég megosztó koncerttel, amelyben nekiszáguldott a helyszínen élő adást készítő operatőrnek, és elég botrányosan adta elő a választott az Aerosmith „Dream on” című számát, amely közfelháborodást okozott, hisz Jlo valóban nagy sztár ezt nem vitatjuk, de ezt a dalt tőle hallani egyenlő volt a borzalommal. A sztárban sztár című műsorunkból első körben repült volna, de ugye tudjuk, neki mindent lehet. Megjelent a saját nevén futó szépségápolási termékcsaládja is ezzel egy időben, majd tegnap pedig az új videó klipje az „In the morning” amellyel a szilveszteri műsorát kezdte. Ezek után pedig elvileg teljes gőzzel készül a január 20-ai koncertjére, mely reméljük jobb lesz, mint a szilveszteri.

 

Megjelenik még a koncerten majd Amanda Gorman, a 23 éves afroamerikai aktivista költő, Andrea Hall, valamint Demi Lovato, Justin Timberlake, Ant Clemons és Bon Jovi is.

 

A 90 perces műsort Tom Hanks vezeti majd.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

A sztároknak most ugyanolyan rossz, mint nekünk. Tessék?!

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!