A tökéletes étkező kellemes hangulatot teremt

Az étkező kialakítása alapos tervezést igényel, hiszen sok mindenre gondolnunk kell, amikor ezt a helyiséget rendezzük be. Az étkezőasztal mérete, a székek stílusa és száma, a szőnyeg textúrája, az étkezőszekrény és a dekorációk, mind- mind hatással vannak az étkező hangulatára és atmoszférájára. Az étkező fontos része az életünknek, hiszen ebben a helyiségben beszélget nagyokat a család és itt fogyasztjuk el a finomabbnál - finomabbnál falatokat, miközben kipihenjük a nap fáradalmait. Ez az a hely, ahol feltöltődhetünk, és ahol igazán jól érezhetjük magunkat, ezért sem mindegy, milyen ennek a helynek a berendezése. Mutatjuk, hogyan is alakíthatjuk ki a tökéletes étkezőt!

leggings

Ruhatárunk összeállításában nagyon fontos szerepet játszik a kényelem, és persze nem elhanyagolható az sem, hogy az összhatás csinos, kellemes legyen. A kanapén hasalva persze nem mindig az az elsődleges, hogy mennyire nézünk ki jól, pedig vannak olyan ruhadarabok, amik lehetővé teszik, hogy egyszerre legyen komfortos és divatos a megjelenésünk.

budapest fashion week

 Meghívást kaptunk a November 14-16 között a Városligeti Műjégpálya dísztermében megrendezésre kerülő Budapest Fashion Weekre, amely immár 12 éves múltra tekint vissza. Természetesen ott leszünk, hiszen az idei show-n is számos érdekes bemutatóval készülnek: a szerb Marinia a New York Fashion Weeken bemutatott kollekcióját hozza el Magyarországra, de itt lesz a Zerobarracento márka Olaszországból és Marvin Nonis az Egyesült Királyságból. Ki nem hagynánk a lehetőséget, hogy testközelből is megcsodáljuk őket!

 
Meztelen ruha

A női test már az idők kezdete óta a férfifantáziák elengedhetetlen pontja volt, ráadásul nem csak Ádám óta... Mi a legújabb huncutság, ami kiverte a biztosítékot? Most éppen a ruhának álcázott meztelen női testre való festés! Művészet, szexualitás vagy mindkettő?

A szekrény minden háztartásban az étkezés után a legfontosabb a lakásban vagy a házunkban. Ilyenkor például természetesen a téli kabát az, ami a legfontosabb a számunkra. Sok éves várakozás után visszatért az igazi tél a hó a fagy és minden, amelyet már nagyon régen nem élvezhettünk.

Most már tényleg néhány nap, és díszítheti mindenki a karácsonyfát. Sajnos az utóbbi időkben piacra dobott díszek elég hamar tönkremennek, hiába használjuk őket egy évben csak egyszer. Lejön róluk a csillámpor, deformálódnak és hasonlók.