budapest fashion week

 Meghívást kaptunk a November 14-16 között a Városligeti Műjégpálya dísztermében megrendezésre kerülő Budapest Fashion Weekre, amely immár 12 éves múltra tekint vissza. Természetesen ott leszünk, hiszen az idei show-n is számos érdekes bemutatóval készülnek: a szerb Marinia a New York Fashion Weeken bemutatott kollekcióját hozza el Magyarországra, de itt lesz a Zerobarracento márka Olaszországból és Marvin Nonis az Egyesült Királyságból. Ki nem hagynánk a lehetőséget, hogy testközelből is megcsodáljuk őket!

Meztelen ruha

A női test már az idők kezdete óta a férfifantáziák elengedhetetlen pontja volt, ráadásul nem csak Ádám óta... Mi a legújabb huncutság, ami kiverte a biztosítékot? Most éppen a ruhának álcázott meztelen női testre való festés! Művészet, szexualitás vagy mindkettő?

A szekrény minden háztartásban az étkezés után a legfontosabb a lakásban vagy a házunkban. Ilyenkor például természetesen a téli kabát az, ami a legfontosabb a számunkra. Sok éves várakozás után visszatért az igazi tél a hó a fagy és minden, amelyet már nagyon régen nem élvezhettünk.

Most már tényleg néhány nap, és díszítheti mindenki a karácsonyfát. Sajnos az utóbbi időkben piacra dobott díszek elég hamar tönkremennek, hiába használjuk őket egy évben csak egyszer. Lejön róluk a csillámpor, deformálódnak és hasonlók.

Ha az elegáns, visszafogott stílust kedveled, akkor végre eljött a Te időd! 2016 karácsonyán a főszerep a kis fekete ruháé és a fémes csillogású kiegészítőké lesz!

A hideg időben kénytelenek vagyunk beszerezni a melegebb a kabátokat, azonban fontos, hogy testalkatunkhoz passzoló fazont válasszunk. Hiába divatos a kiválasztott darab, ha az előnytelen szabás tönkre teszi az összképet. Lehetsz alacsony, itt-ott kerekebb vagy éppen magas és vékony, most segítünk kiválasztani a Hozzád illő szabást!