Ruhatárunk összeállításában nagyon fontos szerepet játszik a kényelem, és persze nem elhanyagolható az sem, hogy az összhatás csinos, kellemes legyen. A kanapén hasalva persze nem mindig az az elsődleges, hogy mennyire nézünk ki jól, pedig vannak olyan ruhadarabok, amik lehetővé teszik, hogy egyszerre legyen komfortos és divatos a megjelenésünk.

 

 leggings

  

A női ruhatár alapdarabjai, amivel nem lehet mellényúlni.

 

Ruhatárunk összeállításában nagyon fontos szerepet játszik a kényelem, és persze nem elhanyagolható az sem, hogy az összhatás csinos, kellemes legyen. A kanapén hasalva persze nem mindig az az elsődleges, hogy mennyire nézünk ki jól, pedig vannak olyan ruhadarabok, amik lehetővé teszik, hogy egyszerre legyen komfortos és divatos a megjelenésünk. A női ruhatárak nagy klasszikusa és elengedhetetlen alapdarabja a leggings, ami újra reneszánszát éli. De mit kell tudni a helyes viselési módjáról?

 

A két alapszínnel foglalkozunk a továbbiakban, amik együtt minden évszakban lehetővé teszik, hogy egyszerre legyen az összeállításunk praktikus és sikkes. Míg a fehér inkább a melegebb hónapokban állja meg a helyét, a fekete évszaktól függetlenül jó választás, de persze nincsen kizárólagosság, ha megtaláljuk a megfelelő kombinációt, télen is remekül mutat majd a fehér leggings rajtunk.

 

Egyetlen aranyszabályra kell ügyelnünk, amikor a leggings mellett döntünk, ez pedig más, minthogy nem nadrágról van szó. Éppen ezért kerüljük el az olyan kombinációkat, amikor felsőként is valamilyen testhezálló, szűk fazont választanánk, mert ez inkább slampos, mint lezser. Ha viszont ezt az egy dolgot mindig szem előtt tartjuk, biztosan az egyik kedvencükké válik majd ez a ruhadarab.

 

Az előbbiek alapján máris egy lépéssel közelebb kerültünk a tökéletes szett kialakításához, ami ma már sokféle elemből tevődhet össze. A sportos hétköznapokhoz elég egy túlméretezett pólót választanunk, hozzá pedig egy sportcipőt, néhány kiegészítővel feldobva, de akár utóbbiak nélkül is bátran viselhetjük a kombinációt, amit hidegebb idő esetén egy nagyobb méretű pulóverrel, dzsekivel kiegészítve napjaink egyik legtrendibb megjelenését kapjuk, ami távolról sem hanyag, csak egyszerűen figyelembe veszi, kiszolgálja a modern kor elvárásait. Ez a sportos megjelenés egyébként akár a hétköznapokra, akár egy aktívabb szabadidős programhoz kiváló megoldás.

 

A fehér leggings-re fokozottan érvényes, hogy nem nadrágról beszélünk, hiszen ezen a színen könnyebben átlátszik minden, az is, amit nem feltétlenül szeretnénk megmutatni. Ha viszont egy hosszabb felsőt, tunikát, ruhát választunk fölé, máris nyert ügyünk van. Ahogy a fekete, úgy a fehér is jól kombinálható, egészen a visszafogottabb árnyalatoktól, az erősebb, harsányabb színekig jól mutat mindennel, de persze nem elhanyagolható, hogy milyen alkalomból húzzuk magunkra. Az alapszínek azt is lehetővé teszik, hogy mintás ruhákat, felsőket válasszunk melléjük, így nem kötik meg az ember kezét.

 

Egy sétához, baráti összejövetelhez, randevúhoz tökéletes a leggings, éppúgy ahogy a sportoláshoz is. A cipőn sok múlik, hiszen ha egy magassarkút, bokacsizmát húzunk hozzá, akkor a nőisebb, csinosabb oldalát emeljük ki, míg ha inkább egy félcipőt, sportcipőt kapunk a lábunkra, akkor a lezser, kényelmes oldala kap nagyobb hangsúlyt. Nyugodtan viseljük hosszabb szárú csizmával, amit ruhával, tunikával, de akár egy legalább combközépig érő inggel viselve nagyon csinosan mutat majd. Ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes darabot, elég ellátogatni a Bolf honlapjára, ahol számos variáció közül választhatunk.

 

A leggings életkortól, alkattól függetlenül divatos eleme lehet ruhatárunknak, ha az aranyszabály betartására kellően figyelünk. A lezser hétköznapi megjelenés nélkülözhetetlen alapdarabjáról van tehát szó, ami kiválóan kombinálható, praktikus és sikkes választás.

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!