Legjobb barátnő. Mindenki rendelkezik vele, legalábbis ideális esetben. Ő a legfőbb bizalmasunk, akivel mindent megosztunk, aki a lelki társunk, akit kinevezünk testvérünknek, és akivel jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. Talán ezért azt gondolod, ha őszinte, igaz barátság, akkor nem lehet a legjobb barátnődet elveszíteni. Csakhogy mi van akkor, ha nem igazi barátság? Ha valójában csak egy látszólagos legjobb barátnő?

 

 

elvesziteni baratnot 10 nap alatt 01

Kép: youtube.com

 

Igaz, hogy a legjobb barátnőknek képesnek kell lenniük arra, hogy minden körülmény kitartsanak egymás mellett, segítsék és támogassák a másikat. Ha igazán szeretjük, akkor jóval több mindent elviselünk tőle, semmint mástól. Viszont túl sokan viselik a legjobb barátnő címet úgy, hogy közben nem is azok, csak annak vallják magukat.

 

Megmutatjuk, hogyan lehet végleg megszabadulni a legjobb barátnőtől:

 

1. nap – Panaszkodj brutál mennyiségben!

Kezd azzal, hogy panaszkodj neki minden nap! Rinyálj neki a pasi gondjaidról, a szerelmi életedről vagy arról, hogy híztál egy kilót és csúnya vagy. Említsd meg a szemét főnöködet is és az anyagi problémáidat is. A lényeg, hogy igyekezz minden nap kicsit depizni neki. Nemcsak személyesen, hanem tolj neki néha egy-egy ilyen üzenetet is vagy telefonban is térj ki a problémáidra. Csinálj úgy, mintha a te gondjaid fontosabbak lennének, mint az övé, és ha rá is terelődne a szó, akkor ragadd vissza magadhoz.

 

2.nap – 3 nap. Légy önző és húzd le az önbizalmát!

És ha már itt tartunk, legyél nyugodtan önző. Szóld le az ő ötleteit és valósítsátok meg a tiédet. Vagyis ha te moziba akarsz menni, utána plázázni, akkor legyen az. Ne vedd figyelembe, hogy ő mit szeretne, sőt, még húzd is le, hogy gagyi ötletei vannak. Véletlenül se építsd az önbizalmát, hanem rombold! Nem kell kegyetlen megjegyzéseket tenned, elég, ha azt mondod nem áll jól neki ez a haj, kövéríti a ruha vagy hülyeség festenie mert soha nem lesz belőle híres festő. Tudod, próbáld meg mindig lehúzni őt. Ezt azzal is elősegítheted, ha folyton magadat fényezed. Hogy te milyen szép vagy, milyen sikeres, hogy tele vagy pénzzel, mind a tíz ujjadra akad egy pasi. Mondogasd ezt neki személyesen és facebookon is told az orra alá, hogy tutira észrevegye.

 

4. nap – Mutatkozz érdekbarátnőnek!

Hívd meg kávézni, de érd el, hogy ő fizesse a kávédat. Ezt érdemes innentől kezdve minden nap bejátszanod, hogy vele fizettetsz mindent, de persze ne hatalmas tételeket. Kérd kölcsön a ruháit, kérj tőle szívességet, intéztesd el vele az elintéznivalóidat, a lényeg, hogy mindig csak kérj, de semmit se adj! Persze igyekezz mindent tök természetesen előadni, játszd el, hogy nincs nálad a pénztárcád, fogytán a fizetésedet, szóval bátran sajnáltasd is magadat!

 

elvesziteni baratnot 10 nap alatt 02

 

5. nap – Hazudj, mint a vízfolyás!

Biztos nem lesz könnyű, de azért próbáld meg. Hazudj neki arról, miért nem vetted fel a telefont vagy miért nem értél rá vele találkozni. De közben természetesen dolgozz azon, hogy ez számára nyilvánvaló legyen! Hadd sejtse azt, hogy hülyének nézed. Ha elhív valahova, találj ki valami óriási kamut miért nem érsz rá és ha a véleményedet kérdezi valamivel kapcsolatban, akkor se mondj neki igazat!

 

6. nap – Hisztizz sokat és sértődj meg mindenen!

 

Érthető, ha megpróbál majd néha leállítani téged, ezért már az első próbálkozásánál hisztizz be! Bármilyen negatív megjegyzést tegyen rád, fakadj ki. Ha őszinte veled, sértődj meg. Nem kell durván elküldened melegebb éghajlatra, csak nyafogj egy sort, kiborulsz és előadod a hattyú halálát, hogy milyen gonosz megjegyzést tett és összetörte a szívedet. De lehetőség szerint minden apró megjegyzésen húzd fel magadat, viselkedj úgy, mint egy időzített bomba, akihez nem lehet hozzászólni.

 

7. nap – Hagyd cserben!

Ha ő kér tőled szívességet, vállald el, de utána hagyd cserben. De azért ne totális szarban hagyd – nem a szemétkedés a cél – csak éreztesd vele, hogy nem lehet rád számítani. Mondd vissza aznap, vagy pár órával előtte. Vagy felejtsd el, hogy jaj, vissza kellett volna vinni neki a hajszárítóját, amit kölcsön adott. Ne kísérd el a fogorvoshoz, majd odatalál egyedül is. Mindig hivatkozz valami szörnyen nyomós indokra: fájt a fejed, elfelejtetted, nem volt kedved, más, fontosabb dolgod akadt.

 

elvesziteni baratnot 10 nap alatt 03

 

8. nap – Mutass rá, hogy te jobb vagy, mint ő!

Emeld a szintet azzal, hogy igyekszel mindenért letolni őt és csak azt hangoztatni, hogy ő milyen rossz barát. Mert nem hív fel minden nap, vagy sosem dicsér meg téged. Köss bele mindenbe! Miért nem támogat téged, miért nem mond valami jó tanácsot a problémádra. Nyugodtan mondd, hogy egyoldalúnak érzed a barátságotokat, hogy te többet teszel érte, mint ő érted. Emelj ki sztorikat, hogy te mikor és mit tettél érte.

 

9. nap – Ha van pasija, mozdulj rá!

 

Nem kell mindjárt totál elcsábítanod, de ha neked épp nincs partnered, akkor flörtölj kicsit a legjobb barátnőd kedvesével. Bókolj neki, mondj olyan dolgokat, amikre a barátnőd nem hajlandó, de te éreztesd azt vele, hogy kapható lennél rá, hogy te is ugyanazokat a dolgokat szereted. Haverkodj vele, kacérkodj és természetesen mindezt a barátnőd orra előtt! De ha mindketten szinglik vagytok, akkor azt is megteheted, hogy látványosan prezentálod előtte, hogy te gond nélkül tudsz pasit fogni, mert mindenki téged akar.

 

10. nap – Hasonlítsd másokhoz!

Tudasd vele, hogy nem ő az egyedüli barátnőd. Hogy a Móni mindig meglep téged valamivel. A Szandi mindig felhív és fantasztikus programokat szervez. A Judit annyira szép és tehetséges, mindig olyan sokat tanulsz tőle, meg feltölti a lelkedet. A legjobb, ha mindezt képekkel is alá tudod támasztani. Sugalld neki, hogy talán nem is ő a legjobb barátnőd és hogy le fogod váltani. Mindezt megfejelheted azzal, ha lemondasz egy találkozót és utána felraksz a netre egy képet, ahol épp az egyik barátnőddel bulizol. Nagyon hatásos!

 

Megjegyzés:

 

Ennek a cikknek egyáltalán nem az a lényege, hogy összevesszetek vagy hogy szándékosan megpróbáld kiidegelni a barátnődet. Pláne nem az, hogy megbántsd! Az a lényege, hogy észrevedd azt, ha nem valódi legjobb barátnővel van dolgod, illetve a másik oldalról: vedd észre, ha te vagy rossz barátnő!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Honnan tudhatod, hogy te már érett és bölcs ember vagy?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!