Vi Keeland

A könyvmolyok már biztos hallottak Vi Keelandról. Pláne azok, akik falják a romantikus és erotikus könyveket. A New York Times, a Wall Street Journal és az USA today bestsellerszerzőjének több millió példányban keltek el a könyvei mintegy 26 nyelven. New Yorkban él férjével és három gyerekével, de az évben turnéra indult Európában.

tomor anita

Tomor Anita 2015-ben robbant be köztudatba és óriási népszerűségre tett szert első könyvével, ami az Álmodtam már Rólad címet viseli. Anita regényeket és mesekönyveket ír, amellett, hogy feleség és két gyerkőc anyukája. Nemcsak regényeinek köszönheti népszerűségét, hanem annak is, hogy kimondottan közvetlen, barátságos, megnyerő személyiség.

csabai márk

Pincér, bármixer, könyv- és színdarabíró, sőt, még üzletember is. Hihetetlenül sokoldalú a fiatal és népszerű bestselleríró, akivel lehetőségem volt közelebbről is megismerkedni. Nem elég, hogy tehetséges, de rendkívül szellemes is, akivel beszélgetni olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást. Már tudom, honnan az a kimeríthetetlen ihletforrás és a sok színes, hajmeresztő sztori, amivel csak az ő regényeiben találkozhatunk! Ismerd meg te is közelebbről Csabai Márkot!

vida ágnes

Anyuka, üzletasszony, gyermekpszichológus, Gazdagmami.  Az Európai Vállalkozásösztönzési Nagydíjat is nyert Vida Ágnessel beszélgettünk arról, mennyire normális, ha valaki rossz anyának érzi magát, mit rontanak el manapság a szülők a gyereknevelés során, mennyire vagyunk hibásak a manapság sokak által vitatott mai generáció elzüllésében és még néhány hasznos tanáccsal is szolgált nekünk!

király attila

Ha annyit mondok Karib-tenger kalózai és Jack Sparrow vagy Szellemekkel Suttogó és Jim Clancy, akkor már tudni fogod, hogy ki az a Király Attila. Igen, az övé az a mesés, selymes hang, ami rengeteg nő szívét megsimogatja. Ugyanakkor a színház szerelmesei azt is tudják, hogy nem kisebb személynek, mint a Nemzet Színészének, Király Leventének a fia és hogy temérdek darabban találkozhatunk vele, ugyanis egy elképesztően sokoldalú egyéniség!

Lung András

Milyen a profi fotósok élete? Csupa csillogás és kényelem lenne az egész? Milyen lehet együtt dolgozni a sztárokkal és a modellekkel? Mennyire vannak retusálva és módosítva a képek? Többek között ezekre a kérdésekre adott választ Lung András fotográfus, aki nem csak a mindennapjairól mesélt és a fotós szakma napsütéses és árnyoldalairól egyaránt, hanem még néhány jó tanáccsal is ellátott bennünket arra vonatkozóan miként érhetjük el, hogy jó képek készüljenek rólunk!