Vendel Ildikó

Az idei év mentális szinten mindenkit próbára tett. Viszont női magazin lévén kötelességünknek éreztük azt, hogy kiemelten foglalkozzunk a nők helyzetével ezekben a gondterhes időkben, illetve akár segítséget nyújtsunk nekik abban, hogy megmutatjuk, más hölgyek miként vészelik át a jelen körülményeket. Továbbá remélhetőleg sikerül opciót kínálni a stresszlevezetésre és arra, miként lelhetnek egy kis örömet a mindennapokban.

 Sziklai Lili

Talán neked is ismerős lehet Sziklai Lili, hiszen nem is olyan régen a HOT GIRLY táncegyüttessel erősítette Sztárban sztár tánckarát. Az ember nem is gondolná, milyen hosszú és kemény munka vezet addig, míg az emberből profi táncos lesz. Lili mesélt nekünk a saját útjáról és a jövővel kapcsolatos terveiről! Igazán tanulságos és tiszteletet ébresztő beszélgetésben volt vele részünk.

Vi Keeland

A könyvmolyok már biztos hallottak Vi Keelandról. Pláne azok, akik falják a romantikus és erotikus könyveket. A New York Times, a Wall Street Journal és az USA today bestsellerszerzőjének több millió példányban keltek el a könyvei mintegy 26 nyelven. New Yorkban él férjével és három gyerekével, de az évben turnéra indult Európában.

 
tomor anita

Tomor Anita 2015-ben robbant be köztudatba és óriási népszerűségre tett szert első könyvével, ami az Álmodtam már Rólad címet viseli. Anita regényeket és mesekönyveket ír, amellett, hogy feleség és két gyerkőc anyukája. Nemcsak regényeinek köszönheti népszerűségét, hanem annak is, hogy kimondottan közvetlen, barátságos, megnyerő személyiség.

csabai márk

Pincér, bármixer, könyv- és színdarabíró, sőt, még üzletember is. Hihetetlenül sokoldalú a fiatal és népszerű bestselleríró, akivel lehetőségem volt közelebbről is megismerkedni. Nem elég, hogy tehetséges, de rendkívül szellemes is, akivel beszélgetni olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást. Már tudom, honnan az a kimeríthetetlen ihletforrás és a sok színes, hajmeresztő sztori, amivel csak az ő regényeiben találkozhatunk! Ismerd meg te is közelebbről Csabai Márkot!

vida ágnes

Anyuka, üzletasszony, gyermekpszichológus, Gazdagmami.  Az Európai Vállalkozásösztönzési Nagydíjat is nyert Vida Ágnessel beszélgettünk arról, mennyire normális, ha valaki rossz anyának érzi magát, mit rontanak el manapság a szülők a gyereknevelés során, mennyire vagyunk hibásak a manapság sokak által vitatott mai generáció elzüllésében és még néhány hasznos tanáccsal is szolgált nekünk!