múltad rabja

A múlt néha a minden, a jelen pedig a tripla semmi, ha pókert játsszunk az élettel, akkor valószínűleg így lehetne helyesen megfogalmazni. De a valóság nem egy kártyajáték; nem lehet ki-, és beszállni az ember kénye-kedve szerint. Nem húzhatod magad után a másikat, mint egy rongybabát, és nem is lökheted félre, ha neked éppen nincsen rá szükséged.

nincs kedve a szexhez

Tengernyi megcsalásos sztori szól arról, hogy a nőnek gyakran fájt a feje, fáradt volt, nem volt kedve a szexhez és ezért megcsalta a párja. Mintha mindez elegendő ok lenne a hűtlenségre. Ha pedig nem léptek félre a pasik, folyton frusztráltak, mert az asszony elhanyagolja őket, és ez kérem szépen, micsoda dolog! Na, de mi a helyzet fordított esetben? Mikor a férfinak „fáj” állandóan a feje?

seborrheás dermatitisz

A hajhullás problémája sok embert érint. Nagyon sok ok állhat a háttérben. Az egyik ilyen egy gyulladásos bőrbetegség, a seborrheás dermatitisz. A betegség olyan tüneteket okoz, amely feszélyezi a beteget, hiszen nem csak kellemetlen szimptómákkal jár együtt ez a bőrbetegség, esztétikailag sem néz ki jól a pikkelyesdő, hámló bőr. A seborrheás dermatitisz ugyanis a bőr hámlását, pikkelyesedését okozza az arcon, a fejbőrön és más testrészeken is.

 
Ideális nyárra a póló és rövidnadrág kombináció

Erre a kérdésre egyetlen válasz létezik. Férfiak számára a legideálisabb választás a rövidnadrág és a póló kombináció. Túl sok választása nincs ugyan a férfiaknak, már ami a nyári ruhadarabok párosítását illeti, viszont olyan sokféle fazonban, stílusban, színben és anyagban készül mindkét ruhadarab, hogy emiatt nagyon változatosan és a személyes stílusuknak megfelelően tudnak ma már a férfiak is öltözködni. Mutatjuk, hogy milyen rövidnadrágok és pólók közül válogathatnak a férfiak.

Lehetnek elvárásaink a szexben

Lehet bárminemű kérésem a szexet illetően vagy csak fogadjam el, ami van? Ha pedig nem tetszik, forduljak sarkon? Egyáltalán elvárhatjuk a szexet vagy az túlságosan vágyölő?