Te is, én is, mindenki vágyik arra, hogy boldog legyen. Az már más kérdés, kinek-mit jelent a boldogság. Boldog lehet az, akinek van szerelme, gyermeke, családja, munkája, barátai, akinek megvalósult az álma, aki jól él és sok pénze. Te mitől vagy boldog? Ezek összességétől? És mennyit teszel azért, hogy boldog is legyél? Azon kívül, hogy emberileg mindent elkövetsz, megteheted még ezt az 5 spirituális dolgot is, hogy bevonzd életedbe a vágyott boldogságot!

 

 

boldogsag bevonzasa 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Ne felejtsd el, hogy…

 

De mielőtt még segítségül hívnád a spiritualitást, előbb hadd emlékeztesselek valamire. A boldogság nem ajándék, nem egy olyasvalamiféle dolog, amit elvehetnek tőled. A boldogságot nem kell kiérdemelni és megszerezni sem. Az igazi, tiszta boldogság egy képesség, ami mindig ott van benned, veled. Bármikor az az lehetsz és nincs szükséged hozzá semmire. Ám emberek vagyunk és vannak vágyaink, ami a boldogságunkat adják. Nincs ezzel semmi baj. Csak azért próbáld szem előtt tartani, hogy csodálatos dolog szeretve lenni és az is, ha bőségben élsz, de ne feledd, hogy a boldogság ott van, ahol te és soha nem is hagyott el.

 

Mit is vonzol be azzal, amikor „boldogságot” kérsz?

 

Hát pontosan azt, amiről az előbb is szó volt. Mindenkinek mást jelent a boldogság, ami valójában egy érzés. Ám kevesen képesek meglelni az említett belső boldogságot, ami önmagában is van, „működik”. Ezért eszközökre, személyekre, dolgokra van szükségük ahhoz, hogy boldognak érezzék magukat. Persze ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy mindig valami nagy volumenű dolgot vonzol majd be. Lehet, hogy örömteli napot, egy ajándékot, egy kedves gesztust a kollégától, egy szerencsés fordulatot. Annyi mindentől lehet az ember boldog, ha igazán nyitott rá és képes arra, hogy értékelje is. Tehát mikor megkezded a boldogságod bevonzását sosem tudhatod igazán, mit is sikerül előidézned!

 

boldogsag bevonzasa 02

 

Lássuk az 5 spirituális tippet, amivel bevonzhatod a boldogságot

 

Használd a Feng Shui erejét

 

A feng shui 9 részre, energiablokkra osztja fel az otthonodat. Van benne szerelem, utazás, család és gazdagság sarok is. Minden terület felelős valamiért. Neked csak ki kell választanod azt, illetve azokat, amik a boldogságodat adják és el kell kezdened kialakítanod ott a megfelelő teret. Szobrokkal, színekkel és különböző tárgyakkal érheted el, hogy aktivizáld az adott terület energiáit, illetve vannak külön feng shui tippek arra vonatkozólag, hogyan érdemes kialakítani az otthonodat ahhoz, hogy semmi se gátolhassa az energia áramlását. Egyszóval ajánlatos kicsit elmélyülni a feng shuiban annak érdekében, hogy bevonzd életedbe a kívánt boldogságot!

 

Érezd magad boldognak!

 

Sok spirituális bölcsesség tér ki arra, hogy akkor tudod igazán beinvitálni életedbe a boldogságot, ha már eleve boldognak érzed magad. Hiszen amire gondolsz, amit érzel, azt vonzod be. Vagyis ha mindennap meglátod életed apró örömeit, tudatosítod magadban a boldogság érzetét, akkor egy idő után keresned sem kell (és koncentrálni sem kell arra, hogy boldognak érezd magad) hanem automatikusan azzá válsz, mert valóban mindennap érni fognak élmények, amelyek megidézik életedbe! Mindezt persze igyekezd lazán és görcsmentesen csinálni, nem az a kulcs, hogy rástresszeled magad!

 

boldogsag bevonzasa 03

 

Adj egy kis boldogságot te is!

 

Nem elég várnod azt, hogy boldog legyél. Elvégre nem érted forog a világ, hogy téged boldoggá tegyen és mindaz, aki a világon van. Ki kell venned a részedet a nagy egészből és ha boldog szeretnél lenni, másokat is boldoggá kell tenned. Így működik az adok-kapok törvény. Úgyhogy mielőbb kezdj el másokat boldoggá tenni a legjobb tudásod és lehetőségeid szerint. Nem elosztogatni kell a pénzedet, hanem megdicsérni, megölelni másokat, kedvesnek lenni hozzájuk, segíteni rajtuk, ott, ahol tudsz. Mondani sem kell, ez csak úgy működhet, ha szívből is teszed! És figyeld csak meg, miközben azon leszel, hogy másokat boldoggá tégy, te magad is az leszel. Mert valóban öröm, ha adhat az ember!

 

Egy kis zenemágia…

 

A boldogság állapotát néha olyan könnyen is elérhetjük, minthogy zenét hallgatunk. Mivelhogy a zene képes örömet szerezni a léleknek és pozitív hatással van a hangulatunkra. Hallgasd a kedvenc számaidat, bármilyen olyan dalt, ami örömet szerez neked! Még össze is vonhatod a meditációval vagy relaxációval és közben vizualizálhatod, miben mutatkozik meg életedben a boldogság. Így több legyet ütsz egy csapára és igazán elmondhatod magadról, hogy mindent elkövettél a boldogság beinvitálásáért.

 

boldogsag bevonzasa 04

 

A boldogság színe a sárga

 

Alapvetően a boldogság színe a sárga, illetve a narancssárga. Ezek jelképezik a Napot, a fényt, az örömet, az életet, a nevetést és a kreativitást. Ezért a siker érdekében nem árt, ha viszel egy kis színterápiát is a mindennapjaidba. Hordj bátran sárgaszínű és annak mindenféle árnyalatában pompázó ruhákat, kiegészítőket. Természetesen az ásványok is idetartoznak, amik nem csak sárga színűk miatt vonzzák a boldogságot, hanem mert azon a rezgésszinten is állnak. De ne csak magadat cicomázd sárgával, hanem otthonodat is. Nem muszáj mindjárt átfesteni a falat, de legyenek sárga párnáid, törölközőid, takaród, bármilyen kis dekorációd, mivelhogy azokkal is a boldogságodat fogod bevonzani.

 

A legfőbb lecke nem más, minthogy tedd magadat boldoggá! Ha kedves, szeretetteljes, törődő vagy önmagaddal, képes vagy időről-időre kényeztetni a lelkedet és saját magadat boldoggá tenni, akkor jönni fog a többi is! Meg kell értened, hogy te vagy mindennek a kezdete és a vége, vagyis a saját boldogságodé is!

 

 

 Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Vonzd be életedbe a szerelmet ezzel az 5 spirituális módszerrel

 

Használd ezt a 7 trükköt, és sikeresen bevonzhatod életedbe a bőséget és a jólétet

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!