Közeleg a Valentin-nap, amikor szerelembe borul az egész világ. Az angyalok igencsak kedvelik ezt a napot, mert olyankor szerelem és szeretet van a levegőben. Különösen a Szerelem Angyalának, Anael arkangyalnak van a kedvére, akitől 6 üzeneted is érkezett, amivel szeretne hozzájárulni a szerelmi életedhez és ahhoz, hogy boldog Valentin-napban legyen részed!

 

 

valentin nap 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Természetesen Anael arkangyal nem csak Valentin-napon elérhető, hanem az év bármely napján is. Akármikor kérheted a segítségét, ha új partnerre vágysz vagy a meglévő kapcsolatodat szeretnéd megerősíteni. Segíthet jobban megérteni a kedvesedet és elősegíteni kapcsolatotok fejlődését. Ugyanakkor mindjárt itt van a Valentin-nap, és fontos számára, hogy lehetőleg mindenki boldogságban töltse. Ezért, hogy sikerüljön a legtöbbet kihozni a napból, hozott számotokra 6 üzenetet, illetve ha úgy tetszik, jó tanácsot:

 

1. Ne mérd össze a kapcsolatodat másokéval

 

Igaz, nem csak Valentin-napon, hanem bármely más napon is eshetünk abba hibába, hogy azt nézzük, kinek milyen a kapcsolata és hozzámérjük a sajátunkét. Azt veszed észre mások már házasok, gyerekük van, de legalábbis összeköltöztek, a te kapcsolatod meg még nem tart ilyen szinten. Vagy pedig azt lesed, hogy másoknak jut pénzük arra, hogy külföldön vagy wellnesz körülmények között töltsék a Valentin-napot, ti meg nem engedhetitek meg magatoknak. Ilyenkor negatív energiákat generálsz, amely szabályosan megmérgezi a Valentin-napodat és de magát a kapcsolatodat is. Az irigység és a féltékenység megakadályoz a nap megélésében és a kapcsolatod fejlődésében. Ezért hagyj fel azzal, hogy másokéhoz méred a kapcsolatotokat!

 

valentin nap 02

 

2 Magadat se hasonlítgasd

 

A másik jellegzetes hiba nagyon hasonló az előzőhöz. Ha egyedülálló vagy, hajlamos lehetsz összemérni magadat másokkal. A boldog párokat látva elfoghat a rossz érzés, hogy nekik miért van kedvesük, neked miért nincs. Irigyled a boldogságukat, az életüket és talán arra gondolsz, neked sosem lesz ilyen. Szomorúságot érezhetsz és szégyent, amiért olyan „gáz”, hogy egyedül vagy, mikor minden barátnődnek van valakije. Felejtsd el ezeket a negatív érzéseket! Az egyedülállóság nem betegség, hanem állapot, ami nem tart örökké. Meg kell tapasztalnod valamit egyedül és utána jönni fog a partner. De ne vond el másoktól az energiát azzal, hogy irigyled őket és ne kívánj nekik rosszat, mert különben azt kapod vissza Te is! Bármennyire is nehéz, kívánj nekik inkább sok boldogságot és figyeld csak meg, hamarosan te is az leszel!

 

3. Kedveskedj magadnak!

 

Nem csak a pároddal kell ma kedvesnek lenned, hanem önmagaddal is. Pláne akkor, ha egyedülálló vagy! Ez nem egoizmus, hogy szereted önmagadat és törekszel arra, hogy a saját kedvedben járj. Nagyon is megérdemled, hogy virággal, édességgel vagy akár egy új ruhával lepd meg magadat a nap alkalmából. De főleg a kedves szavakkal ne spórolj önmagaddal szemben! Igenis tudatosítsd magadban, hogy értékes és szerethető ember vagy és hogy attól még, hogy éppen nincs párod, nincs is lehetsz boldog és élhetsz teljes életet.

 

valentin nap 03

 

 

4. Nem az számít, hogy tökéletes legyen!

 

Még csak nem is a házasságotok napja, de mégis olyan nagy becsben tartjátok és ez szép dolog! De nem az a lényeg, hogy tökéletes legyen. Nem attól lesz egy Valentin-nap emlékezetes vagy álomszerű, hogy minden tökéletesen meg volt komponálva. Ne akard ilyen mesterkélten megrendezni, mert elveszi a varázsát. Különben is, amíg a tökéletességet hajszolod, elmész az élmény mellett, nem figyelsz, nem éled meg. Ne görcsölj, engedd el a stresszt és az elvárásokat. Gondolj csak bele, ha nincs elvárás, nincsen csalódás sem! Nem kell azzal szembesülnöd, hogy nem úgy sikerült, mint tervezted. Hagyd, hogy olyan legyen, amilyen! Persze, menjetek el randevúzni, de nem kell minden pillanatnak filmszerűnek lennie. Nem a látszat számít, hanem, amit éreztek. Vagy mégsem a szerelem és a szeretet fontos, hanem a látszat?

 

5. Ne csak Valentin-napon szeress!

 

Sokan szeretik ezt hangoztatni és valahol igaz is. Nem az a Valentin-nap lényege, hogy legyen egy nap, amikor kiemelten szereted a kedvesed és egy nap jó fej vagy vele. Ezen a napon kivételesen nem hozod fel a hibáit és nem veszekedtek. Ne ez legyen az egyetlen nap, amikor az álomfeleség vagy a forróvérű szerető vagy! Nem csak egyetlen nap kell építeni a kapcsolatot, hanem egész évben! Lehet akár minden napotok Valentin-nap, ha úgy akarjátok. Ez a nap csupán egy megemlékezés, mint ahogy minden más ünnep is. De nem azt jelenti, hogy „csak ma”. Pont azt üzeni, hogy mindennap kell szeretni a másikat és törekedni arra, hogy a másikat boldoggá tegyük.

 

valentin nap 04

 

6. Ne ontsd magadból a gyűlöletet

 

Egyesek úgy próbálják elrejteni fájdalmukat, szomorúságukat, hogy közönyt tettetnek – persze létezik olyan, akit tényleg nem hoz lázba ez a nap - vagy gyűlölködnek, irigykednek, féltékenykednek. Először is… nem baj, ha szerelemre vágysz, egy párra, akivel Valentin-napozhatnál. Ez természetes. Társas lények vagyunk, szerelemre kódolva, arra, hogy szeressünk és szeretve legyünk. Nem a baj, hogy vágyakozol, hanem az, ha rosszindulatú vagy másokkal. Így csak negatív mágnest hozol létre magad körül és csodálkozni fogsz, miért nem történik veled semmi jó, miért nem történik már valami a szerelmi életedben. Azért, mert magadat akadályozod a rossz érzéseiddel! Tisztulj meg és engedd el a negativitásodat!

 

Imádkozz Anael arkangyalhoz, kérj tőle türelmet, hogy gyógyítsa meg a szívedet és küldje el neked a kedvesedet, amennyiben egyedülálló vagy. Ha pedig párban élsz, kérd, hogy áldja meg a szerelmeteket! És fogadd meg üzeneteit, de legalábbis azt a tanácsot, amelyik leginkább a szívedbe talált!

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

5 spirituális tipp, hogy bevonzd életedbe a boldogságot

 

Vonzd be életedbe a szerelmet ezzel az 5 spirituális módszerrel

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!