A legtöbb ember abba a hibába esik, hogy mindig azt csinálja, amit mondanak neki, vagy éppen másokra mutogat. Ha te is ebbe a körbe tartozol, akkor ezt ne tedd többé, hiszen így soha nem leszel önmagad!

Kép: pexels.com

 

Ahogy gondolod, az úgy is lesz

Akármennyire is hihetetlen, a fejben lejátszódó gondolatok nagyban befolyásolják az életünket. Pontosan azért, mert minden egyes gondolathoz tudat alatt is érzéseket párosítunk és ez az, ami lehetővé teszi, hogy az meg is valósuljon. A félelmek és az aggodalmak világában élünk és amíg ezek az érzések bennünk vannak, addig az életünket is ezek fogják mozgatni. Ezért nem más, kizárólag csak Te vagy az, aki irányíthatja saját életét. Emelkedj túl a negatív tényezőkön és ne hagyd, hogy hatással legyenek rád!

 

Mert bármi történik és bárhogyan is alakul, az mind saját gondolataidnak és cselekedeteidnek a következménye. A világ nem csak napfényből és szivárványból áll, igenis ez egy kegyetlen és undok hely és térdre kényszerítenek, hogyha hagyod magad! Ezért ne mással foglalkozz, ne kifogásokat keress, hanem emelt fővel viseld az akadályokat! Állj föl és haladj előre a saját utadon! Szorítsd össze a fogaidat és csináld meg! Ha gondolatban látod a célodat, a sikeredet és ezt át is tudod érezni, akkor kétséged ne legyen afelől, hogy az hamarosan a tieddé is válik! Ha úgy gondolod, hogy megérdemled és igenis jár neked a boldog élet, akkor azt meg is fogod kapni!

 

"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz." - Henry Ford

 

Kép: pexels.com

 

 

Ha van egy álmod, ne mondj le róla!

Sokan fogják megpróbálni, hogy ne folytasd azt, amit a fejedbe vettél. Azt sulykolják majd, hogy "nem vagy rá képes". Pusztán csak azért, mert számukra elképzelhetetlen mindaz, amit szeretnél megvalósítani. És ez így is van rendjén, hiszen csak te vagy képes rá, hogy elképzeld azt, hogy milyen életet élj. Csak a te fejedben létezhet, máséban nem! Erre gondolj, amikor valaki így viszonyul majd hozzád! És miután szépen lassan megtörténik mindaz, ami a fejedben már rég valóság, az életben is azzá válik. Ekkor majd azok az emberek, akik azt mondták, hogy nem vagy rá képes és meglátják a sikereidet, amit elértél, sajnos az ellenségeiddé válnak. Azt mondják majd, hogy "könnyű neked, mert...", "szerencséd volt, mert...", jó helyen voltál jó időben, mert...". A magyarázatok soraiból csak a féltékenység beszél majd. Légy erre büszke, hiszen valamit piszkosul jól csináltál! Pedig a siker titka nagyon egyszerű: Ha akarsz valamit, akkor tegyél érte!

 

"Jobb valamit nem tökéletesen megtenni, mint a semmit tökéletesen." - Robert Schuller

 

Kép: pexels.com

 

Nem vagy sérthetetlen! A sikert megelőzi a fájdalom

Rengeteg leckét és próbatételt fog eléd rakni az élet. Ezek sokszor fájdalmas felismerések és megtapasztalások, de mindig ezekből tanulsz a legtöbbet! Ilyenkor újabb utak nyílnak meg előtted. Dönthetsz úgy, hogy áldozat leszel, de dönthetsz úgy is, hogy ez is egy feladat, aminek megoldása után ott az elérhető vágy. Ne gondolkozz azon hogyan viszed véghez, egyszerűen csak cselekedj! Ne legyen benned az idő fogalma sem! Hiszen a múlt már mögötted van, a jövő pedig a mai naptól függ. Csak az a fontos, hogy ma mit teszel önmagadért, a többi nem számít! Kezdj el határok nélkül élni, hiszen akkor fognak kinyílni ott is az ajtók, ahol eddig csupán csak falak voltak!

 

"Hogy mik vagyunk, az a gondolataink eredménye." - Buddha

 

Higgy magadban! Csak akkor élheted a saját életed!

 

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! 

 

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!