A szépség nem a hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy a hibátlan fogsor vagy a márkás méregdrága ruhák.  A szépség az, amikor valaki sír, és mosolyog is egyszerre.

sz1Forrás: http://www.angels-garden.hu/

A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél, amikor elbotlottál a kis gödrök az arcodon a szem környéki ráncaid, amikor mosolyogsz. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni vagy a barátaiddal eltöltött csodálatos este élménye. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. A nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted.

A szépség, amikor találkozik a tekinteted az Övével vagy a barátodéval. A szépség az idő húzta vonalak összessége az az egész, amit egész életedben megéltél és megízleltél.

 A szépség, amit belülről érzünk, és amit ez által mutatunk, illetve kisugárzunk a világnak.

Az összes sebhely, amit az idő rajtunk hagyott, minden fájdalom és minden emlék minden szeretet, amit belénk véstek.

A szépség az, ha hagyod magad élni megélni és elfogadni azt aki vagy amilyen vagy.

Manapság ezeknek a dolgoknak már nagyon csekély jelentőséget biztosítunk elnyelte a szépséget az irigység a harag és az internet hálója. Csak arra tudunk figyelni, hogy mások mit gondolnak, mit tesznek, hogyan teszik. Miért van ennek értelme? Az élet rövid és nagyon gyorsan elszalad, és már bánhatjuk is mindazt, amit elvesztettünk az időt, az élményeket, azokat a csodálatos dolgokat, amiket mi is meg tehettünk volna, ha nem másokkal foglalkozunk. Itt az Új év gondolkozzatok el ezeken a gondolatokon még nem késő és próbáljunk meg magunkra koncentrálni és élvezni a jót, a szépet anélkül, hogy a minket körülvevő emberek életével foglalkoznánk.

sz2Forrás: http://www.netamin.hu/

Kit érdekel éppen mit vett mit evet hová utazott és kivel barátkozik? A lényeg, hogy élvezzük azt, akik vagyunk, amilyenek vagyunk, és azt tegyük, ami számunkra a legjobb, és amitől boldogok vagyunk. Ettől vagyunk, szépek ettől vagyunk azok, akik vagyunk. Tudom, hogy nehéz elszakadni az internetes posztolgatás élményétől, de kit érdekel. Csak az időnket raboljuk vele ahelyett, hogy saját szépségünkkel és életünkkel foglalkoznánk. Itt az új év, az új lehetőség most tudunk változtatni, de csak ha, akarjuk, és miért ne akarnánk? Ki ne szeretne, szép lenni önös valójában ki ne szeretne mosolyogni és szórakozni úgy, ahogyan kedve tartja, hisz ettől leszünk szépek ettől leszünk azok akik vagyunk!

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!