Kérdeztem én, amikor elmesélték nekem egy egyéjszakás kaland történetét. Személy szerint nem vagyok a híve – de soha nem ítélnék el érte senkit – ezért csupa füllel, de mégis kissé hüledezve hallgattam végig annak a barátnőnek a beszámolóját, aki elmesélte, hogy akivel megismerkedett a szórakozóhelyen, majd lelépett alig négy órányi ismeretség után az ágyában kötött ki és… jött a koppanás.

Akinek nem jött be az egy éjszaka…

 

 

egyejszakas kaland 01

 

Kép: Freepik.com

 

Péntek este volt, négyen beültünk egy szórakozóhelyre, ebből kettőnknek van párja. Csajos estének indult, aztán rendre módra megjelentek a pasik, mindegyik táncolni akart meg odaülni és ismerkedni. Persze hárítottuk őket, lévén, hogy csajos este van. Végül az a barátnő, amelyik úgy sem bír soha magával, beadta a derekát annak a srácnak, akivel régóta szemeztek. Egy jó darabig szemmel bírtuk tartani őket, ittak, táncoltak, beszélgettek és persze igen közel hajolva egymáshoz. Egy idő után úgy döntöttünk, hogy hazamegyünk. Elköszöntünk attól, aki eltűnt pasizni és leléptünk.

 

Erre mit ad Isten, hajnali kettőkor kopognak az ajtón. Először az ütő is megállt bennem ki lehet az… és vajon ki volt? Hát az a barátnő, aki elment pasizni. A külseje finoman szólva és „használt” volt és sírt. Kiültünk a konyhába, hogy beszéljünk arról, ami történt és elmesélte, hogy miután elmentünk, nem sokra rá a férfi felhívta magához és ő nem is érte miért, de igent mondott, pedig nem szokása, de annyira megfogta a csávó és úgy érezte, van közöttük valami. Elhitette vele, hogy különleges, hogy ebből még lehet valami. Nyomta a „hidd el, hogy másnak nem szoktam ezt mondani” szöveget. Fel is mentek a férfi lakására, ott tovább ittak, és persze megtörtént, aminek meg kellett. A végén barátnőm azt találta közölni, hogy neki ez nagyon jó volt, és ő is komolyan gondolja a dolgot majd enyhe célzást tett rá, hogy máris gyengéd érzelmeket táplál a férfi iránt. Aki ellenben azt felelte, köszöni szépen a szép estét, jól érezte magát, de reggel dolgoznia kell, úgyhogy hív a barátnőmnek egy taxit, és különben is, reggelre már meg jön a felesége.

 

egyejszakas kaland 02

 

Ennek az eredménye lett egy szerelmes és zokogó barátnő a konyhában hajnali kettőkor, aki nem győzte agyon szidni magát, hogy mekkora marha és hogy egy k***, mert minden teketória nélkül bemászott valakinek az ágyába, aki ráadásul vele csalta meg a nejét. Lett ott mindjárt óriási lelki ismeretfurdalás meg meggyötört önbecsülés. Azzal nyugtattam, hogy a csávó biztos nem csak vele csalta meg és hogy mindenki követ el hibákat. Inkább, rohadtul naiv volt, pedig tényleg nem szokása bedőlni az ilyen átlátszó trükköknek, ugyanis szinte a pasi csajozós fogásairól ordított, hogy kitaláció. Arra bíztattam, hogy inkább tanuljon belőle. Ne hagyja magát megvezetni legközelebb, csak mert egy férfi szépeket mond. De ő persze azt hitte, hogy ebből lesz a nagy szerelem… nos, ebből csak a szívtörés lett.

 

Aki máshogy el sem tudja képzelni az életét…

 

Igen, van ám itt még egy sztori, ugyanis akad az ismeretségi körben egy olyan nő is, aki viszont máshogy el sem tudná képzelni az életét, minthogy egyéjszakás kalandokat tart fenn. Megkérdeztem nem gondolkodik-e párkapcsolatban, és azt felelte esze ágában sincs. Mert egy részt nincs is neki kedve ahhoz, hogy kapcsolatot tartson fenn és azt ápolgassa, másfelől ideje sincs, mert rengeteget dolgozik. Úgyhogy ő mikor randizni megy valakivel, akkor már eleve úgy készül, hogy szexelni fog vele és viszlát. Vagy néha nem is készül ennyire fel, csak ahogy az előbbi sztorihoz hasonlóan, ő is elszokott menni a barátaival szórakozóhelyekre és hagyja, hogy felszedjék vagy ő szed fel valakit. Azt mondta, hogy ő nem árul zsákbamacskát, mindig meg is mondja az adott illetőnek, hogy szexet akar.

 

egyejszakas kaland 03

 

Azért is teszi ezt, hogy megkerülje a felesleges köröket. Nem kell őt hülyíteni, tenni neki a szépet, az se érdekli, ha felesége van, ő csak szexet akar. Persze, előtte meg lehet vacsorázni, lehet kicsit dumálni, ismerkedni, italozgatni, de ennyi a max. Utána irány a szoba, mindenki kapja meg, amit akar és utána felejtsék el is egymást. Neki ettől nincs lelki ismeretfurdalása – azt mondja, miért is lenne, hiszen nyílt kártyákkal játszik, arról meg nem tehet, ha másnak a férje nála keres vigaszt – és lotyónak sem tartja magát, hiszen nem fogad el érte pénzt. Meg aztán mi rossz van abban – kérdi ő – ha egy nő csak szexet akar? Ha egy pasi csinálja az normális, de ha fordítva, akkor az már szajhaság? Egyszerűen nem vágyik másra, az ő társas kapcsolati igényét ez a létforma maximálisan kiszolgálja. Attól még, hogy szingli, nem leli élete nagy szerelmét – persze nem is keresi – miért ne járna neki a szex?

 

egyejszakas kaland 04

 

Mikor ilyen kérdésekkel sorjázott, csak hevesen bólogattam, mert valahol van abban valami, amit mond annak ellenére, hogy azzal kezdtem a vele való beszélgetést, hogy én nem szívesen kerülnék egyéjszakás kalandokba. Aztán már csak azt kérdeztem tőle, nem félt attól, hogy egyszer ki fog egy zsákbamacskát? Hiszen egészen sosem tudhatja, kihez megy fel, hogy az illető nem hazudott-e magáról egész este és mondjuk egy késes gyilkoshoz vagy baromállathoz tér fel az éjszaka közepén. Persze ez még nem jutott az eszébe… és azzal érvelt, hogy elég jó emberismerő, azért csak kiszúrná, ha valami nem stimmel a krapekkal és akit eddig gyanúsnak érzett, azt hanyagolta is. De azért nem tűnik ez annyira tuti biztos módszernek.

 

Úgyhogy megvannak a maga „szépségei”, előnyei az egyéjszakás kalandnak, ahogy a veszélyei is. Ha valaki elég bátor, hogy ilyesmibe bonyolódjon, nem fél az újdonságtól, hogy mit talál a zsákbamacskában – bár egyeseket meg ez vonz benne! -  vagy hogy beleszeret-e egy alkalom után az illetőbe, akkor annak bizonyára jó megoldás lehet, hogy „szerelmi” életet éljen. Mindenesetre az egyszer biztos, hogy nem mindenkinek való ez az életforma és nagyon meg kell gondolni, mert amilyen laza és élvezettel teli lehet, annyira szívropogtató is, ahogy a barátnőm is megjárta…

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

„Ha mindig is nőcsábász volt, engem is meg fog csalni?”

 

 A nők is tudnak érzelmek nélkül szexelni? Egyáltalán mik az előnyei a szexbarátságnak?

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!