Ahhoz, hogy hosszú távon működhessen a kapcsolat, mindkét félnek ki kell vennie a részét belőle. Ez nem egy verseny, még csak nem is üzlet. Nem kell százalékokban mérni, hogy kinek, mennyit kell befektetnie. De kell. Mindkét félnek ki kell vennie a részét a párkapcsolat működtetéséből, még hosszú évek után is. A nő tudjon csábítani, a férfi legyen képes hódítani.

 

 

 

dolgozni kapcsolaton 01

képek: unsplash

 

Sosem az a cél, hogy nagy, látványos tetteket vigyünk véghez a kapcsolatban, amitől leesik a partner bugyija vagy hanyatt vágódik. De szükség van tettekre, szavakra. Mert ha egyikük sem tevékenykedik a kapcsolatház szépítésén, akkor az romlásnak fog indulni. Olykor lassan, láthatatlanul jelenik meg a mérgező penész, a vastag por és pókháló, ami szürkévé, keserűvé teszi a kapcsolatot. Észrevétlenül lesznek az élőkből holtak, és szellemként kiégve, megcsömörlötten kelnek-járnak egykor oly pompás kapcsolatkastélyukban.

 

Pedig nincs itt titok. Nem kell harcot vívni vagy csodát tenni. Csak tegye meg a nő és a férfi a ráeső részt. Mivel mindenkinek megvan a szerepe a kapcsolatgyáron belül, amellyel elérhető, hogy sokáig fennmaradhasson, méghozzá a legnagyobb boldogságban és békességben.

 

Vajon létezik sírig tartó szerelem? Erről idekattintva olvashatsz!

 

dolgozni kapcsolaton 02

 

Ebből a nők feladata az, hogy sose feledjék elcsábítani a partnerüket. Vágyat kell tudni ébreszteni a férfiban. El kell varázsolni az lelkét és bűvöletbe ejteni a testét. Újra és újra képesnek kell lenniük arra, hogy az ujjuk köré csavarják, elcsábítsák őket. Sosem kophat el az egyetlen pillantás alatt történő feltüzelés. Még mindig tudniuk kell egyetlen érintéssel azt üzenni: Akarlak. Kellesz nekem. Gondolok rád.

 

A csábítás egy olyan finom játék, amelynek megvan a helye, harminc, negyven, ötven, de még bőven azok felett is. A játék maga változhat, hiszen minden életszakaszunkban más-más eszközöket vetünk be. De akármennyi ideje is legyünk együtt, kell tudni űzni ezt a játékot.

 

Tudom, talán most arra gondolsz: Nem igaz, hát sosem ér véget? Miért kell mindig játszani? Nem az a lényeg, hogy egy bizonyos kor fölött vagy idő elteltével már nyugodtan lehessen élni az életet és ne keljen folyamatosan erőfeszítéseket tenni?

 

Dehogynem. Kell, hogy egy idő után létrejöjjön azaz ősbizalom, azaz erőteljes szövetség, amely megengedi, hogy időnként hátradőljünk a szerelmünk várában és csak élvezzük. Csakhogy olykor ajánlott elhagyni a kanapét. Néha fel kell állni, megmozgatni megmacskásodott testünket és dobni egy farönköt a tűzre, mielőtt kihűl a helység. Így működik ez a szerelemben is: fel kell állni és tenni kell a tűzre. Nőnek és férfinak egyaránt.

 

dolgozni kapcsolaton 03

 

Mivel, amikor sóhajtozva arra gondolsz, hogy miért kell ezt csinálni, jusson eszedbe: talán neked nem esik jól, amikor erőfeszítéseket tesznek érted? Ugyanis ez lenne a férfi dolga is: a hódítás. Hódítson meg téged. Apró gesztusokkal, egy csokor virággal vagy lepjen meg egy váratlan randevúval vagy a kedvenc finomságoddal. Ne hagyja eltűnni a meglepetéseket a kapcsolatotokból. Bókoljon és dicsérje meg húsz év után is, a szemed színét, az új frizurádat, a megjelenésedet. Vagy ha nem szavakkal, hát fejezze ki tettekkel: egy gyengéd érintéssel. Mikor megsimogatja az arcodat, a hajadat, abban üzenje meg: értékellek, kellesz nekem, szeretlek.

 

Törekedjen arra, hogy a már egyszer rabul ejtett szívedet újra meg újra a magáévá tegye. Persze, nyugodjon meg és higgyen abban, hogy a te szíved érte dobog, de ne könyvelje el olyan szinten, hogy ezért már semmit sem kell tennie. Igenis kell. Nem kell feltétlenül minden áldott nap, kötelességszerűen. A kényszer rossz szájízt teremt, ami elveszi a játék egyébként bizsergő, kellemes ízét.

Ugyanis lehet a csábítás, a hódítás még mindig szórakoztató és izgalommal teli. Továbbra is lehet egy szenvedélyes, huncut tánc két olyan ember között, akik jól ismerik egymást és egy életre letették a voksukat a másik mellett. Mindig vihet színt, lehelhet életet egy házasságba. Nem kell feltétlenül egyszerre működésbe lépni. Elég, ha időről-időre, hol az egyik, hol a másik fél dolgozik kicsit a kapcsolaton, ám a másik fél legyen benne partner. Ha kezet nyújtanak neki és táncba hívják, fogadja el a felkérést. Erre van szüksége a testnek, a léleknek és a kapcsolati tűznek is.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

„A szerelem fáj.”- Ez rendjén van? Ha igen, meddig kell fájnia?

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!