Kitartóan nyomod mindennap a társkeresőt, de semmi eredmény? Unod már a potya randikat? Vagy csak aktíván várod, hogy valahonnan előugorjon a semmiből a szőke herceg, illetve hercegnő? A szerelmet szívből kell akarni. Nem elég fejben meghozni a döntést, hogy párra akarsz lelni. Ahhoz pedig, hogy összehangold a szívedet és az elmédet, használd ki a spiritualitásban rejlő lehetőségeket és az együttes erővel hozz létre olyan energiákat, amivel bevonzhatod a leendő kedvesedet! Mindjárt meg is mutatjuk, milyen lehetőségeid vannak!

 

szerelem bevonzasa 01

 

Kép: Pixabay.com

 

A spirituális is egy lehetőség

 

Már meg volt a nagy karbantartás a fodrászkodás meg ruhatár beújítás és egy csinos vagy éppen ultra szexi nővé vedlettél át? Túl vagy már a 9 és fél randidon, de egyikük sem volt az igazi? A társkeresőkön sem leled az Nagy Ő-t? Semmi gond, az a lényeg, hogy legalább próbálkozol! Mert reméljük, hogy legalább ha már szerelemre áhítozol, akkor annyit megteszel, hogy kinyitod neki az ajtódat vagyis részedről mindent elkövetsz azért, hogy megleld!

 

De nem pusztán ennyi lehetőség áll a rendelkezésedre annak érdekében, hogy megtaláld a párodat. A spiritualitás számos lehetőséget kínál arra, hogy bevonzhasd életedbe a szerelmet. A spiritualizmus ugye nem vallás, hanem egy tág fogalom, amiben különböző hitrendszerek vannak. Találd meg azt, amelyikben a legjobban hitedet leled és idézd meg általa a jövendőbelidet! Meg is mutatjuk azt az 5 legnépszerűbb és egyben leghatásosabb spirituális módszert, amit választhatsz magadnak! (És nem csak egyet lehet!)

 

Használd a Feng shui-t!

 

Azt hitted, hogy a feng shui valami kínai humbug, amivel a nyugalmat idézheted elő? Hát legalább a kínai stimmel, de ezzel az ősi hagyománnyal nem csak a nyugalmat, hanem akár a szerelmet is előidézheted! A feng shui célja az ember és a természet közötti tökéletes összhang megteremtése. A feng shui figyelembe veszi a környezet és a benne élő ember kölcsönhatásait, ezáltal lehetséges a sikeres lakhely kialakítása. Ráadásul a háznak is van aurája, ezáltal érzelmi szintje is. Szóval te, aki szerelem vágysz, be kell engedned a szerelmet az otthonodba, amit előbb meg kell tisztítanod és rendbe kell raknod, mert csak így áramolhatnak feléd a pozitív energiák! Szabadulj meg a felesleges, régi holmiktól, hogy bejöhessen az új. Ugyanezen az alapon kell megválnod az exedtől kapott holmiktól. Érdemes mindenből kettőt tartanod azt jelképezve, nem vagy egyedül. Majd ajánlatos kialakítanod a szerelem sarkot – bejárat felől a legtávolabbi jobb oldal pont - is és oda szerelmet vonzó szimbólumokat beraknod.

 

szerelem bevonzasa 02

 

Kép: Shutterstock

 

Élj az agykontroll hatalmával!

 

Az eredetileg Jose Silva-féle agykontrollt kezdetben gyógyítás céllal alkalmazták. Ugyanis az agykontroll egy tudományosan megalapozott, bárki által elsajátítható önfejlesztő módszer. Tulajdonképpen hasonlatos a hipnózishoz, mert alfaállapotban képes vagy programozni a testedet és a lelkedet is. Így már nem csak gyógyítás alkalmazható, hanem bármi másra is. Mert bizony nem csak magadat programozhatod vele, hanem mondhatni az életedet is. Az agykontroll által felerősödik a teremtő erőnk, a Vonzás Törvénye, amiről tudjuk, hogy egyértelműen az akaratunk működteti. Vagyis valójában nincs más dolgod, mint egy meditációs állapotban, elsajátítva az agykontroll alapokat, kinyilvánítod a vágyadat és jóformán megteremted magadnak az új szerelmet!

 

Ha már szó volt róla… ott a Vonzás Törvénye is!

 

Igen, kétségkívül ott van a Vonzás Törvénye, melynek elsajátításához nem kell sem tanfolyam, sem pedig más technika. Igazából még a relaxáció sem feltétele, de ezek mind-mind csak megdobhatják a sikerét. Bárhol és bármikor élhetsz a Vonzás Törvényének lehetőségével, hogy magad elé képzeled, vizualizálod a vágyadat, szabályosan átéled és még ki is mondod rövid, tömör mondatban, hogy mire vágysz. Ebben aztán benne van a pozitív gondolkodás, a szómágia, minden, ami csak megidézheti a szerelmet!

 

szerelem bevonzasa 03

 

 

Tantrázz!

 

Biztos hallottál már a tantráról, az ősi indiai hagyományról, a több ezer évre visszatekintő szerelem művészetéről, ami mennyei örömöket kínál. Kevesen tudják, hogy tantrázni nem csak párban, hanem egyedül is lehet! Ugyanis a tantra nem csak a szexre koncentrál, hanem az érzelmekre, a gondolatokra is, mert hitük szerint az érzések és a testi szerelem együttese adja meg a frenetikus élményt! Kimondottam úgy hirdetik, hogy egyedülállóak is használhatják, mert tantra közben akkora teremtő jön létre, amivel be lehet vonzani a szerelmet. A tantrikus gyakorlatok által nem csak megtanulsz magadnak örömet okozni, de a megfelelő koncentráció és vizualizáció segítségével bevonzhatod azt a személyt, akivel majd együtt tantrázhatsz!

 

Mindezt megfejelheted egy csipetnyi mágiával!

 

Biztos lesz olyan, aki erre felhördül azért, mert nem hisz a varázslatokban vagy pedig mert bűnös dolognak tartja. De a félreértések elkerülése végett nem szerelmi kötésről beszélünk, hanem bevonzásról, vagyis senki akaratát nem sértjük azzal, hogy bevonzunk egy adott személyt, akit nem is ismerünk. Most, hogy talán a háborgó olvasók megnyugodtak, abba kell belegondolni, hogy a mágia is hitre illetve megfelelésekre épül. Gondolj bele, a rózsakvarc állítólag vonzza a szerelmet, ahogy a rózsa illata is, meg az ablakba kihelyezett bazsalikom vagy a ciklámen. Ezek mind-mind ősi megfelelések, hiszen a mágia azóta része az emberiségnek, hogy anno eljárták az első esőtáncot. Tehát mivel hihetetlenebb az, hogy megfelelésekkel, a természet erejével és a szavak erejével (ugye egy igézettel) bevonzhatjuk a szerelmet?

 

szerelem bevonzasa 04

 

Szerelemre koncentrálva!

 

Itasd át életedet a szerelemmel! Alkalmazd a színterápiát, illetve színmágiát is és viselj több rózsaszín illetve piros holmit vagy szerezz be ilyen színű kiegészítőket otthonodba. Ha pedig már a kiegészítőknél járunk, ott vannak a szerelmi szimbólumok, mint a párban lévő madarak, delfinek. Dekoráld velük és szerelemvonzó társaikkal otthonodat! Élhetsz még a kövek varázsával, mint az említett rózsakvarc, a karneol, a turmalin vagy a holdkő. Ne felejtsd ki a szerelmet hozó növényeket sem, mint amilyen az orchidea, citromfa. Mindenből érdemes használni egy keveset és feltölteni vele otthonodat, amik majd a pozitív gondolkodás által és a választott spirituális módszer mellett az elmédet és a szívedet is megerősítik abban a hitben, hogy hamarosan rád talál a szerelem!

 

A kezedbe adtuk a lehetőséget, innentől kezdve már csak rajtad múlik! Ha tényleg, igazán vágysz arra, hogy valaki szeressen téged és te úgyszintén szeretni akarsz, akkor nem leszel rest bevetni egyet vagy még többet az itt található spirituális módszerekből. Ne félj szívvel akard megtalálni a szerelmet, ímmel-ámmal, hanem szent küldetésként tekints rá! Mert ritkán kopogtat be magától az ajtónkon a szerelem. A szerelemért tenni kell. Nem csak akkor kell dolgozni érte, amikor már meg van, hanem akkor is, amikor még egyedül vagy! Tedd le az alapjait, hogy utána legyen mire várat emelned, amiben végre ketten lesztek!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

10 brutálisan őszinte ok, amiért senkid nincs, hiába vágysz kapcsolatra

 

Szerelem a levegőben! Tuti tipp, hogy megtaláljon Ámor nyila

Pin It
 
 
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!