múltad rabja

A múlt néha a minden, a jelen pedig a tripla semmi, ha pókert játsszunk az élettel, akkor valószínűleg így lehetne helyesen megfogalmazni. De a valóság nem egy kártyajáték; nem lehet ki-, és beszállni az ember kénye-kedve szerint. Nem húzhatod magad után a másikat, mint egy rongybabát, és nem is lökheted félre, ha neked éppen nincsen rá szükséged.

Miért lesz valaki tartósan szingli?

„Most éppen elegem van a pasikból, egy időre tuti szingli vagyok!“ – meséli a barátnőjének fennhangon a buszon egy tizenéves lány. A szingli, mint gyűjtőszó elég hamar bekúszott a hétköznapi szókincsünkbe, felváltva a jóval árnyaltabb egyedülálló, szabad vagy épp agglegény kifejezéseket. De vajon hogyan lesz valaki szingli, mármint tartósan egyedülálló? Milyen okok vezethetnek oda, hogy egyesek társ nélkül élik mindennapjaikat? Min múlik ez az állapot?

A férjem elvesztette az állását

Ez az év sem úgy kezdődött, ahogyan azt sokan remélték. Az gondolták sokan, hogy majd ennek a járványnak az oltásokkal szépen lassan vége lesz, és vissza térhetünk a rendes kerékvágásba. Mindenki visszakapja a normális, megszokott életét, munkáját, szerelmét, az összefogások kifizetődnek, és nagyon lassan újra úgy élhetjük az életünket, ahogyan azt szeretnénk.

mérgező barátot

Belecsúszni nagyon könnyű, megszabadulni tőle azonban annál nehezebb, és nem is biztos, hogy szeretnél. Tippek arra az esetre, ha mérgezővé kezd válni a baráti kapcsolatod.

rózsaszín köd

A kapcsolatok egyik legcsodálatosabb, és legizgalmasabb része az első év, amikor még rózsaszín ködben csak a másikra tudunk gondolni, alig várjuk, hogy láthassuk. Minden egyes percet vele akarunk tölteni, mindent tudni szeretnénk. Olyan, mint egy házassági fogadalom „jóban - rosszban”. Akár egy tündérmese vagy bármelyik romantikus film, melyeket élvezettel, és vágyakozva néztünk idáig.

bizalom

A bizalomnak ereje, hatalma van. Hatással van ránk, emberekre. Befolyásol minket. Sajnos sokszor megtörténik, hogy egy hosszú ideig tartó kapcsolat egyszer véget ér, mert a pár valamelyik tagjánál elszakad az a bizonyos cérna. Lehet, ez barátság, szerelem, akár munkahelyi kapcsolat.

Jennifer Lopez és Lady Gaga Joe Biden virtuális beiktatás

Az egész világ azon aggódott egy éven át, hogy vajon ki lesz az USA következő elnöke Donald Trump vagy Joe Biden? Mást sem lehetett olvasni az interneten mit a választási kampányokat támogató sztárok létszámát, Összeesküvés-elméleteket, konkrétan szavazni illetve fogadni is lehetett a jövendő Amerikai elnök esélyeire, mint egy focimeccsre.

Wonder Woman 1984

Természetesen ismét a világot igyekszik megmenteni a harcos amazon, ami teljesen más, mint az első, de rettenően hatásos és nagyon fontos mondanivalókkal, értékekkel rendelkezik.

Ne légy örökösen szexi, mert unalmassá és kiábrándítóvá válsz!

Most bizonyára nyitva felejtetted a szádat vagy dühösen felhorkantottál. Valószínűleg azért, mert te is azt hiszed, mint sokan mások, hogy a szexiség a kulcs mindenhez. A szexi nő előtt ajtók nyílnak ki és férjek borulnak a földre. Neked eddig mindenki azt szajkózta, hogy legyél szexi és akkor nem hagy el a partnered! Nos, hadd mondjam el: tévedtek.

Nincs tökéletes időpont a szerelemre

A szerelmet nem lehet kérni, kierőszakolni, pláne nem rendelni, parancsolni. A szerelem egy szabad erő, amire semmi, de semmi befolyásunk nincs az ég egy adta világon. Akkor jön, amikor jönni óhajt, mikor úgy állnak a csillagok az égen, mikor elérkezettnek látja a Mindenható vagy akárki más odafönt. Ha meggebedsz, akkor sem fog neked semmi mágia, vonzás törvénye vagy görcsös imádkozás hatására megjelenni.