múltad rabja

A múlt néha a minden, a jelen pedig a tripla semmi, ha pókert játsszunk az élettel, akkor valószínűleg így lehetne helyesen megfogalmazni. De a valóság nem egy kártyajáték; nem lehet ki-, és beszállni az ember kénye-kedve szerint. Nem húzhatod magad után a másikat, mint egy rongybabát, és nem is lökheted félre, ha neked éppen nincsen rá szükséged.

szex után sír

Egy volt osztálytársam nagyon furcsa dolgot mesélt az új pasijával kapcsolatban. Bernát nagyon jóképű, azt lehet róla mondani, hogy a bálványa. A személyisége is olyan, amilyenre egy nő vágyhat és Melinda boldog is vele. Ám az első együttlétük után azt vette észre, hogy a férfi könnyezik. Akkor még arra gondolt, hogy biztos csak allergiás, de legalábbis teljesen természetes dolog áll a háttérben. Van, hogy ő is minden ok nélkül könnyezik. De a második alkalom után…

tomor anita

Tomor Anita 2015-ben robbant be köztudatba és óriási népszerűségre tett szert első könyvével, ami az Álmodtam már Rólad címet viseli. Anita regényeket és mesekönyveket ír, amellett, hogy feleség és két gyerkőc anyukája. Nemcsak regényeinek köszönheti népszerűségét, hanem annak is, hogy kimondottan közvetlen, barátságos, megnyerő személyiség.

rák

Tibi feleségének gyomorrákja van. De mire észbe kaptak, már áttétes lett. Egy golflabda méretű dudor van a hasán. Mikor azt vizsgálták, akkor derült ki, hogy már az agya is tele van daganatokkal. Már alig-alig van magánál a felesége. Egyre kevesebb a tiszta pillanata és rettenetes fájdalmai vannak. De egyszer, mikor igazán magánál volt, arra kérte őt Angéla, hogy vessen véget a szenvedésének. Ne hagyja őt így elmenni. Csak annyit kér tőle, hadd aludjon el békességben. Örökre.

turkáló

Megkérdezte egy kolléganőm, hol veszem a ruháimat, mert mindig annyira csinosan vagyok öltözve. Én pedig erre azt feleltem, hogy másodkezű ruhaboltokban meg a netről a különböző ruhacserés csoportokból. Azt mondta: én ezzel nem büszkélkednék.

aputest

Ede külseje távol áll a tökéletestől. Szerinte. Nincsenek kockák a hasán, de egyéb testrészein sem igen lelhető fel: az izom. Van helyette némi testzsír, és nem kevés szőr. Abszolút jellegtelennek tartja magát, átlagos arcával együtt. Tisztában van azzal, hogy a legkevésbé sem ő a nők bálványa.

megmentő

Talán egy kis részünk nálunk, nőknél, tényleg vágyik arra, hogy eljöjjön a fekete hajú, kékszemű, fehérlovon vágtázó herceg, aki megment minket, és aki úgy szeret bennünket, ahogyan vagyunk. Akivel nincsenek problémák, lezáratlan akták, és üresen tengődő szavak meg tettek. Akivel minden tökéletes, és ebbe a tökéletlenség is beletartozik. Aki létezik, fogja a kezünket, és megóv a nagyvilágtól. De legjobban saját magunktól. Vágyunk arra, hogy ne mi legyünk a megmentők, hanem végre egyszer a férfi legyen az, aki nem szégyelli azt, hogy gondoskodik az asszonyról.

fesztivál

Nyár van. Bulihegyek vannak mindenütt. Szinte minden hétköznapra, hétvégére jut valamilyen fesztivál. Balaton Sound, EFOTT, FEZEN, Rockmaraton, Sziget és a többi. A bulizni vágyó fiatalok, de még néha a középkorúak is már hetekkel korábban rá vannak készülve, hogy mennek és kiengedik gőzt. Illetve egyesek inkább szétcsapják magukat. Mivel ma már az számít igazi partiarcnak, aki mindenben benne van, akin minél kevesebb ruha van, minél feltűnőbb vagy akár minél részegebb.

ribis öltözet

Nagyon sokszor hallani olyanról, hogy egy nőt atrocitás ér, méghozzá azért, mert túl kihívó volt az öltözete. Egyesek szerint, a túlságosan kivágott, sokat mutató ruhák olyan, mint vérszag a farkasoknak. Na jó, de van, mikor épphogy csak térd fölé ér a szoknya és olyan felső van a nőn, ami rendesen betakarja a cicijeit. Mégis zaklatják. Akkor most mi számít ribis öltözetnek és mi nem? És aki ribisen öltözik, az tutira könnyűvérű is?

online társkeresés

Volt, aki képet küldött a péniszéről. Más azzal etetett be, hogy komoly kapcsolatot, feleséget keres, közben csak meg akart fektetni. Olyan is akadt, aki egyáltalán nem úgy nézett ki a valóságban, mint ami a profilképe volt.