múltad rabja

A múlt néha a minden, a jelen pedig a tripla semmi, ha pókert játsszunk az élettel, akkor valószínűleg így lehetne helyesen megfogalmazni. De a valóság nem egy kártyajáték; nem lehet ki-, és beszállni az ember kénye-kedve szerint. Nem húzhatod magad után a másikat, mint egy rongybabát, és nem is lökheted félre, ha neked éppen nincsen rá szükséged.

kívánatos egy nő

Nem attól leszel kívánatos, hogy a kedvenc ruhadarabod a miniszoknya, amiből mindig kilátszik a feneked. Még csak nem is a köldökig kivágott felsőktől. De nem is abban rejlik a titok nyitja, hogy eszelősen rámenős vagy és valósággal felkínálod magad. Egy igazán kívánatos nő távol ezektől az olcsó, középszerű húzásoktól.

TikTok

Igen, jól látod, mindig van valami, amire rá lehet kattanni, függni. Most éppen a TikTok ilyen, aminek a népszerűsége a járvány alatt, robbanásszerűen megnőtt. Ezért hallod most te is mindenkitől azt, hogy a tiktoktiktoktiktok, mintha beragadt volna a lemez vagy végleg megháborodtak volna az emberek. De nemcsak a fiatalok, a sztárok, a celebek, a különböző világmárkák is bevették már rá  magukat.

magányos emberek

Azokra a magányos öregekre gondolok, akiknek a családja, az unokája távol él, akár külföldön ragadt és nem rohanhatnak haza segíteni. Vagy azokra, a szinglikre, akiknek nincs családjuk, netán ugyancsak távol élnek, és talán még csak barátaik sincsenek. Ki törődik azoknak a fiataloknak a lelkével, akiknek nincsenek szüleik? Család és barátok nélkül pokolian nehéz elviselni ezt a mostani helyzetet. Gondol rájuk valaki, vagy tényleg mindenki most csak a maga irháját menti?

Minden jól indul és rosszul ér véget

Miért indul minden mindig jól, és miért végződik majdnem mindig rosszul? Feltetted már magadnak ezt a kérdést? Szerintem mostanában nem sokan néztek tükörbe, mindenkit elvakít a féktelen düh, harag és félelem. Azért én mégis azt javasolnám, ha szeretnénk még emberek maradni ebben a világban, és mivel időnk is engedi nem ártana egy kicsit magunkba nézni.

Boldogságom története

Jónéhány éve, tán tíz is megvan, fura dolgokat tapasztaltam magamon. Például, hogy tömegben rosszul éreztem magam, féltem, és minél hamarabb ki akartam menni, mert úgy éreztem, elájulok. De nem törődtem a jelekkel, mert mindig jobban lettem.

Szép új világ

Mintha csak megéreztem volna, februárban azt mondtam magamnak elegem van ebből a melóból, nem ingatlanozom tovább. Nem akarok többet esőben, szélben kapualjakban várni az ügyfélre, aki vagy jön, vagy nem, de ha nem jön, akkor még egy SMS-re sem méltat. De vannak szép emlékek is, kaptam egy csomó köszönő levelet, ilyenkor mindig úgy éreztem, érdemes volt annyit dolgozni.

Amerika

Még régebben, de egy elég kijózanító beszélgetésben volt részem, aminek tartalma sajnos nem változott, csak még aktuálisabb lett. Mivel én is – ahogyan sokan mások is – bírom az amcsi filmeket meg azt a fajta sajátos életmódot, amely nekik jutott. Amerika, az álmok országa, a lehethetőségek hazája. Na, igen ám, csak ami ott van, itt nincs. Ez az ország rohadtul nem Amerika.

megcsalás házi karantén

Dóra öt évet töltött a párjával. Már jó ideje együtt éltek, és egy kissé ellaposodott a kapcsolatuk. Mindketten rengeteget dolgoztak, kevesebb időt töltöttnek együtt és a szex is néha elmaradt.  Az utóbbi hónapokban Zsolt egyre feszültebb és stresszesebb volt, így gyakran össze is vesztek, ami csak tovább növelte a közöttük lévő szakadékot. Ezért is tűnt Dórának remek lehetőségnek a házi karantén.

sokat gondolsz az exedre

Már hetek, hónapok teltek el és még mindig sokat gondolsz az exedre? Ez sokakat frusztrálhat, pedig valójában teljesen normális. Mindegy, hogy milyen véget kapott a kapcsolatotok, attól még hidd el, nem gáz, hogy gondolsz rá. Ne próbáld meg görcsösen kiradírozni az életedből, mert abba csak a radírod fog beletörni.