múltad rabja

A múlt néha a minden, a jelen pedig a tripla semmi, ha pókert játsszunk az élettel, akkor valószínűleg így lehetne helyesen megfogalmazni. De a valóság nem egy kártyajáték; nem lehet ki-, és beszállni az ember kénye-kedve szerint. Nem húzhatod magad után a másikat, mint egy rongybabát, és nem is lökheted félre, ha neked éppen nincsen rá szükséged.

 nőiesség

A nő az átváltozás és a megújulás nagymestere. Rengeteg női típus létezik, de mindannyian ugyanazt az utat járjuk be nőként. Persze a sorrend változhat, sőt, olykor-olykor vissza is kell térni egy-egy korábbi szintre. Ez a sokoldalúság teszi a nőt ellenállhatatlanná. Nem jó, ha megragad egy szinten, mert az általában szürkévé, kopottá teszi a kapcsolatot, ami akár a halálát is jelentheti.

mutasd ki

Igen, tudom, hogy szeretsz. De egy nőnek újra és újra meg kell róla bizonyosodnia. Ettől még nem lesz egoista, nem fogja azt gondolni: én vagyok a Nap, és ő körülöttem kering. De ezzel erősíted az önbizalmát, a lelki nyugalmát. Ettől támad benne szerelem újra és újra, hogy tudja: szeretve van.

 
szerelem járvány

Amióta kitört a járvány, rengetegen váltak el. Sokak kapcsolata, házassága került veszélybe. Félrelépésekre derült fény, sőt: nem lett kevesebb a megcsalás így pandémia idején sem. Családok és párok küzdenek egymással a mindennapokban a házi karantén, a home office keretei között. Nem könnyű most a párban élőknek, de egy biztos: ahol igaz szerelem van, ott a koronavírus nem pusztíthatja el a köteléket.

női lélek

A nőkben egész Univerzumok rejlenek. Egyetlen testben birodalmak sokasága bújik meg. Még szerencse, hogy egész élet áll a rendelkezésükre, hogy feltérképezhessék magukat, hiszen ők sem ismerhetik jelen pillanatban minden zegzugukat. Ezért is kell gyakran önismereti kirándulásukat tenniük lelkükben, és hogy számukra is nyilvánvalóvá váljon: a női lélek egy csoda.

A szerelem fáj

Azért valljuk be: első hallomásra ez kicsit beteg. „A szerelem fáj.” A világ egyik legcsodásabb, legfelemelőbb érzésére azt mondják: fájdalmas. De ez vajon normális? Muszáj fájnia? Egyáltalán biztos igaz szerelem az ilyen?

Aki szeretőre vágyik, az pandémia idején is talál!

Sajnos úgy veszem ki az emberek szavaiból, posztjaiból és beszámolóiból: a járvány sem állíthatja meg a hűtlenkedést. Aki mindenáron félre akar lépni, azt nemhogy a pandémia, az atyaúristen sem tántoríthatja el a céljától. Halhatnak meg akármennyien, lehet bármennyi fertőzött, aki szexet akar, az meg is kapja.

A szép nő bármit megtehet a férfiakkal és akármit elérhet az életben?

Mindenki szereti a szépet és vágyik rá. Ezutóbbival nincs is semmi baj, mert igen, az ember valamiképp természeténél fogva kedveli a szépet. Bár hozzá kell tenni, mindenkinek mást jelent. De sokan mondják azt: szépnek lenni kiváltság. A szépség hatalom. Csakugyan így lenne? Aki szép, az bármit megtehet?

Ma már divat szeretőnek lenni?

Rengeteg szerető van. A közösségi oldalak csoportjaiban vagy blogokon mesélnek magukról. Sőt, a közvetlen környezetünkben is ott vannak. Egyet-kettőt szinte mindenki ismer vagy minimum olyat: aki volt már szerető. Néha pedig az derül ki ezekből a beszámolókból, beszélgetésekből, mintha egyenesen büszkék lennének magukra!

Miért szeretnek az emberek versenyezni, hogy kinek rosszabb az élete?

Sokan szeretnek versenyezni, ami akár jó dolog is lehetne. Csak kár, hogy sokuk olyan sportágakban indul, minthogy: kinek rosszabb az élete. Kinek szarabb a helyzete. Vadul igyekszenek egymásra licitálni és elhitetni a másikkal, illetve önmagukkal: nekem a legrosszabb.