múltad rabja

A múlt néha a minden, a jelen pedig a tripla semmi, ha pókert játsszunk az élettel, akkor valószínűleg így lehetne helyesen megfogalmazni. De a valóság nem egy kártyajáték; nem lehet ki-, és beszállni az ember kénye-kedve szerint. Nem húzhatod magad után a másikat, mint egy rongybabát, és nem is lökheted félre, ha neked éppen nincsen rá szükséged.

nincs kedve a szexhez

Tengernyi megcsalásos sztori szól arról, hogy a nőnek gyakran fájt a feje, fáradt volt, nem volt kedve a szexhez és ezért megcsalta a párja. Mintha mindez elegendő ok lenne a hűtlenségre. Ha pedig nem léptek félre a pasik, folyton frusztráltak, mert az asszony elhanyagolja őket, és ez kérem szépen, micsoda dolog! Na, de mi a helyzet fordított esetben? Mikor a férfinak „fáj” állandóan a feje?

A beépített terasz elemei

A beépített terasz egy remek lépés azoknak, akik a lakást szeretnék tágítani, de ragaszkodnak ahhoz, hogy rálássanak a kertre. A legtöbbször ezek a terek ebédlővé, vagy szabadidős szobává válnak, amiket komfortos bútorokkal, növényekkel lehet még szebbé tenni. Cikkünkben bemutatjuk, mire érdemes figyelni egy beépített terasz dekorálása során!

 
Üzenet a besavanyodott és féltékeny szingliknek

Ugyanis vannak. Nem igaz, hogy minden egyes szingli az. Ez hazugság lenne. Akadnak olyan egyedülállók, akik nem tettetik, hanem tényleg boldogok és remekül elvannak egyedül is. Ám ez sajnos nem jellemző a többségre. Igenis rengeteg az olyan szingli, aki savanyú és féltékeny, ebből kifolyólag pedig szörnyen mérgező személyiség.

Üzenet a besavanyodott és féltékeny szingliknek

Ugyanis vannak. Nem igaz, hogy minden egyes szingli az. Ez hazugság lenne. Akadnak olyan egyedülállók, akik nem tettetik, hanem tényleg boldogok és remekül elvannak egyedül is. Ám ez sajnos nem jellemző a többségre. Igenis rengeteg az olyan szingli, aki savanyú és féltékeny, ebből kifolyólag pedig szörnyen mérgező személyiség.

Milyen fajta textil a viszkóz?

A nemzetközi kereskedelem virágzásával, a konfekcióipar nagyüzemi tömeggyártásának robbanásszerű fejlődésével, valamint a ruházati termékpaletta volumenugrásával manapság egy laikus számára roppant nehezen eldönthető kérdés, hogy egy adott méteráru vagy ruházati cikk milyen anyagból is készült. A mellékelt útmutatón persze láthatjuk az anyagösszetételt, de vajon tudjuk, hogy a feltüntetett textilnév pontosan mit takar, és hogy hova sorolható az a bizonyos matéria?

Mióta főzünk kávét

Szinte mindenhez, amit szeretünk, kapcsolódik néhány legenda, régi történet. Nincs ez másképp a kávézással sem. Gondolkodtál már például azon, hogy mióta létezik kávéfőző? Egyáltalán, mikortól ismerjük a kávét, és fogyasztjuk a maihoz hasonló formában?

 svájci bicska

Sok olyan ember él közöttünk, akik szeretik a kalandokat, a nagy túrákat és a kempingezést is. Minden kalandornak a zsebében kell lapulnia egy svájci bicskának, amely nem csak egy egyszerű kés, hanem sok más, funkciót is ellátó szerszámmal van felszerelve. Talán ez is az oka, hogy ennyi ember kedveli a svájci bicskákat és talán ez megmagyarázza, amiért ez a kés az egyik leghíresebb multi eszköz.

seborrheás dermatitisz

A hajhullás problémája sok embert érint. Nagyon sok ok állhat a háttérben. Az egyik ilyen egy gyulladásos bőrbetegség, a seborrheás dermatitisz. A betegség olyan tüneteket okoz, amely feszélyezi a beteget, hiszen nem csak kellemetlen szimptómákkal jár együtt ez a bőrbetegség, esztétikailag sem néz ki jól a pikkelyesdő, hámló bőr. A seborrheás dermatitisz ugyanis a bőr hámlását, pikkelyesedését okozza az arcon, a fejbőrön és más testrészeken is.

Ideális nyárra a póló és rövidnadrág kombináció

Erre a kérdésre egyetlen válasz létezik. Férfiak számára a legideálisabb választás a rövidnadrág és a póló kombináció. Túl sok választása nincs ugyan a férfiaknak, már ami a nyári ruhadarabok párosítását illeti, viszont olyan sokféle fazonban, stílusban, színben és anyagban készül mindkét ruhadarab, hogy emiatt nagyon változatosan és a személyes stílusuknak megfelelően tudnak ma már a férfiak is öltözködni. Mutatjuk, hogy milyen rövidnadrágok és pólók közül válogathatnak a férfiak.