Miért érdemes, érdemes-e kozmetikába menni? Milyen pluszt adhat egy szakember, amit otthon nem kapsz meg?

 

Szaktudást

 

A reklámokban lépten-nyomon az otthon is elvégezhető szépészeti kezelésekkel kapcsolatos termékeket, kiegészítőket ajánlgatják előszeretettel. De vajon ugyanolyan hatásosak ezek a kezelések, mint amit tőlünk, kozmetikusoktól kapsz? A válasz: nem. A kozmetikus szakma elsajátítása nappali rendszerben 2 évig tart, elméleti és gyakorlati oktatásból áll. Olyan szakmai tudást kapunk a kezünkbe, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy a professzionális termékeket, gépeket biztonságosan tudjuk alkalmazni. Vannak bizonyos kezelések, amelyeket otthon, egyedül nem is tudsz magadon elvégezni. Ilyen például a szemöldök- és szempillafestés, a szempilladauer, a kényeztető arcmasszázsok, a tisztító arckezelések, a gépi kezelések, legtöbbünk számára a gyantával vagy pasztával történő szőrtelenítés, és még hosszan lehetne sorolni ezen szolgáltatások repertoárját. Mi, kozmetikusok azért vagyunk, azért tanultuk ki ezt a gyönyörű szakmát, hogy mindebben segítségedre lehessünk, a szépet szebbé varázsoljuk, a problémákat megoldjuk!

 

Professzionális termékeket

 

A professzionális termék a kozmetikában történő kezelésekhez alkalmazhatóak és csak végzettséget igazoló okmánnyal lehet megvásárolni őket. Nem megfelelő alkalmazással nagyon komoly egészségügyi problémákat okozhatsz magadnak, ami akár odáig is fajulhat, hogy orvoshoz kell fordulnunk – például egy tisztítás nyomából visszamaradt heg, egy gyantázás során keletkezett égési sérülés vagy egy nem megfelelő készítménnyel, nem megfelelő módon végzett szempillafestés esetén… Ha biztosra akarsz menni, látogass el egy szakemberhez! :)

 

Hosszan tartó eredményt

 

A kozmetikai kezelések során használt készítmények hatóanyagtartalma igen magas, ezek kézzel vagy géppel történő bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a hatóanyagokat és fokozza az eredmény tartósságát. Az otthoni gyors ám rövidtávú hatást ígérő szőrtelenítési eljárásokkal szemben a kozmetikákban alkalmazott szőrtelenítési módszerekkel gyorsan, hatékonyan, tartósan megszabadulhatunk a nem kívánatos szálaktól.

 

Testi-lelki feltöltődést

 

Nem utolsó sorban mi az, amire nem mindig jut időd a dolgos mindennapokban, hisz annyi teendőd van, hogy sokszor azt sem tudod, hol áll a fejed? Ez a legfontosabb dolog, Te magad vagy! A nagy rohanásban is szükséged van arra, hogy időt szakíts magadra és legyen pár perced, ami csak a Tiéd! Ilyenkor térsz be Hozzánk, leülsz, kifújod magad, pihensz, kikapcsolódsz és szépülsz is egyszerre. Ott és akkor Mi csak érted vagyunk, csak Veled foglalkozunk, a Te feltöltődésed a legfontosabb számunkra is.

 

Egyetértesz Velem abban, hogy érdemes kozmetikába járni? :)

 

Rákosi Éva, kozmetikus

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!