Megcsalta a férje. Elhagyta a partnere egy fiatalabbért és egyedül neveli a gyereket. A pasija nem bírja a kobráját a gatyájában tartani. A legtöbb sztoriból, amit a neten olvashatunk, az derül ki, hogy mindig a pasi a ludas. Ők a galád disznók, akik a nők szívét összetörték – mert nekik van szívük – és kizárólag ők tehetnek mindenről. Hát nem gyanús ez egy cseppet?

 

 

 

 

a pasi a ludas 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Van szemem és látok vele. Nem kell nagy mágusnak lenni ahhoz, hogy az embernek feltűnjön, hogy érdekes módon a legtöbb igaz történetből meg cikkekből az derül ki, hogy a férfi az a szennyláda, amelyik elhagyta a nejét egy másikért meg szeretőt tart és mást se csinál csak fájdalmat okoz a nőnek. És biztos vannak esetek, ahol így is van. De azért nem túl reális, hogy szinte csak erről lelni fel sztorikat. Nem lehet egész véletlenül az, hogy csupán a nőknek van jobb kampánya? Illetve, hogy ők szeretnek többet beszélni az őket ért fájdalomról sérelemről? Lehet, hogy csak azért nincs dugig a net az ellenkező nem igaz történeteivel, a megcsalt férjekről, a magukra hagyott apákról, mert nem vágynak figyelemre és nem kevéssé szeretnék felfújni a sztorijukat. Nem kívánnak ujjal mutogatni

.

Hiszen egészen más a felszarvazott férj és a megcsalt feleség esete. Ha a pasit felszarvazzák, ott mindjárt röhögni kezdenek mások, hogy meg is érdemli, mert biztos rossz férj volt, nem bírta kielégíteni a nőt, és a férfinem szégyene. Ellenben ha egy megcsalt nőről beszélünk az senkinek nem jut eszébe, hogy esetleg azért csalták meg (igaz, a megcsalás sehogy sem szép dolog, nem lehet revansalapú) mert örökké egy hisztis vagy házsártos liba volt, egy zsarnok és érzelmi terrorista, hanem ott is a pasi a bűnös, mert nem képes kordában tartani a locsolócsövét.

 

a pasi a ludas 02

 

Szakadjunk el a virtuális világtól és nézzünk szét a valóban. Akkor ráfogunk jönni… még inkább meghalljuk, hogy nem mindig csak megcsalt asszonykákról keringenek sztorik. Hanem palánkon átcseszett férfiakról is. A való világban nagyon is sok férfi van, akinek meg kellett tapasztalnia milyen az, mikor az imádott felesége megcsalta. Férfiak, akik egyedül nevelik a gyereket – mert anya lelépett a fiatal palival – vagy apa van gyesen, cseden és a többien, mert anya dolgozni akar, nem pedig feladni az álmait. Ma már ilyen is van és abszolút hétköznapinak számít a karrierista nő esete. Valahol ez működik is és nincs ezzel baj, hogy egy nő szeretné megtartani állását, tovább dolgozni. Oké, modern világban élünk, minden belefér. De az más, ha a nő arra használja, hogy sokat „túlórázzon”, jobban mondva túráztassa magát valami csődörrel az irodában vagy kitudja hol.

 

Rengeteg az összetört szívű pasi a világban, akiket már csúnyán hagytak el, megcsaltak, kihasználtak, megbántottak. Aztán persze a nők csodálkoznak, hogy az ellenkező nem megannyi képviselője egyre bizalmatlanabb és nehezen nyílik meg. Nem csoda, senki se vágyik arra, hogy kalapáccsal simogassák a szívét. És egy valamire való férfi nem is szereti ezzel kezdeni a bemutatkozást, nem hirdeti sírva az irodában, hogy ó az asszony elhagyott. Mert továbbra is erősnek akar mutatkozni, férfi akar lenni. Attól még nagyon is van szíve, csak nevetség tárgya nem akar lenni és sajnálatra sem vágyik. Nem kell neki, hogy kantársai ölelgessék és patyulgassák. Sőt, sokuk azt sem szereti, ha szidni kezdik a volt asszonykát, nem úgy, mint a hölgyeknél, ahol a nőhorda agyba-főbe szidja a csávót, hogy az mekkora egy ku…szoknyapecér.

 

a pasi a ludas 03

 

Hogy lássátok, nem mindig a pasi a földkerekség leocsmányabb teremtése, itt van két pórul járt férfi esete:

 

András (32)

 

„Az első három évben minden varázslatosan alakult. Nagy volt a szerelem és tökéletesen megértettük egymást. Azután ahogy munkahelyet váltott, legalábbis én azzal kötöm össze, nem biztos, hogy bármi köze is van hozzá, igencsak megváltozott. Igaz, már előtte is hajlamos volt arra, hogy rám parancsolt, szinte rendre utasított. Még az sem zavart, hogy nő létére igen rondán beszélt velem. Mindig is hirtelen haragú volt és könnyen felkapta a vizet. Na, szóval a munkahelyváltás, illetve harmadik év után kifejezetten bunkó és flegma lett. Nem szeretek panaszkodni, de néha úgy beszélt velem, mint a kutyájával. Már nem jártunk el otthonról sehova, a barátokkal sem találkoztunk és engem sem engedett sehova. Mindig otthon akart lenni. Így utólag már látom, hogy rám telepedett. Örökösen veszekedtünk, ha szóba álltam egy nővel, látni akarta kivel és mit beszélgettek. Gondolhatod, hogy egy ideje már a szex sem volt jó. Folyton fintorgott meg pofákat vágott közben már ha rábírtam venni egyáltalán, mert ugye sosem volt hozzá kedve. Tarthatatlan volt az állapot és 6 év után szakított velem mindenféle nehézség és lelki fájdalom nélkül.”

 

a pasi a ludas 04

 

Peti (38)

 

Két év után kértem meg a kezét és ő igent mondott. De hogy miért, nem tudom. Mert ugye később tudtam csak meg, hogy már azalatt az öt év alatt is folyamatosan megcsalt. Olyan jól csinálta, hogy nekem fel sem tűnt belőle semmi. Azt hittem, minden rendben van köztünk, közben mindennap a szemembe hazudott. Azt mondta, hogy szeret, hogy gyereket akar tőlem, hogy fontos vagyok neki. Aztán egyszer az egyik közös barátunk azzal jött oda hozzám, hogy ne haragudjak, nem rá tartozik, de látta a menyasszonyomat más pasival a melóhelyen. Egy nagy gyárban dolgozunk mind, csak más-más területeken és mint kiderült, a volt párom hetek óta csalt az egyik közvetlen kollégájával. Mikor szembesítettem vele, nem tagadta és nem sírt, nem könyörgött újabb lehetőségért. Épp csak szakítottunk és ők másnap már hivatalossá is tették a kapcsolatukat.”

 

Ezekből az esetekből nyilvánvaló: nem mindig a pasi a részegdisznó, a bunkó, a másik felet megalázó, elnyomó, birtokló fél és még csak nem is az ő gyulai kolbászuk vár azonnali tűzoltásra. A nők is lehetnek ugyanolyan hazugok, csalfák, kétszínűek, lábuk között égő osztrigával. Úgyhogy soha ne essünk abba a hibába, hogy olvasunk, hallunk egy sztorit és már tényként is kezeljük azt anélkül, hogy a nagy egész történetet ismernénk. Mert nem mindig a férfi a hunyó…

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Mi történt a kedves párommal, akiből egy irdatlan nagy bunkó lett?

 

„Túl jó vagy nekem! Mit keresel egy szörny mellett?” – kérdezte a pasim

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!